| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad Styrer Aktiviteter på computere
    ? De aktiviteter, der udføres på en computer, afhænger i høj grad af , hvordan det blev designet . Den varierende faktorer spænder fra hardware, der anvendes til at bygge det til software installeret på det færdige produkt. Forståelsen af ​​disse grundlæggende komponenter og hvordan de afgør aktiviteterne på en computer fremmer din forståelse af , hvad der præcist foregår inde i maskinen foran dig . Intern Hardware

    interne hardware , som består af harddisken , central processing unit ( CPU) , random -access memory (RAM) , strømforsyning og diverse andre komponenter , spiller en stor rolle i at kontrollere aktiviteter af en computer. Disse komponenter hvert område i kvalitet og anvendelsesformål , med deres kollektive sum spiller en stor rolle i en computer pris og salgsargumenter . For eksempel kan en computer med en avanceret, nyligt udgivet CPU, 8 GB hurtig RAM og en 2 TB harddisk spille nye computerspil og udnytte avanceret software , der kræver rigelige hardware ressourcer . Alligevel en $ 200 budget laptop vil sandsynligvis bare dække det grundlæggende , hvilket giver dig nok hardware strøm til at køre produktivitet software , internettet og lette personlige programmer og spil .
    Operativsystem

    Mens styresystemet er software , dens betydning i kontrollerende computer aktivitet fortjener særskilt vederlag fra andet software. Operativsystemet bestemmer, hvordan din computer bruger den interne hardware, ofte endda bestemme den anvendte hardware. Populære valg omfatter variationer af Microsofts Windows operativsystemer eller Apples OS X-operativsystemet. Mens Apples OS X Snow Leopard byder stærk kompatibilitet med Windows , de to operativsystemer stadig se, føle og udføre meget forskellige. Mens de udfører en masse af de samme grundlæggende funktioner , gør de dem på forskellige måder , og hver har forskellige fordele og ulemper , afhængigt af brugen .
    Software
    < p> Den generelle software installeret på en computer spiller en monumental rolle i fastlæggelsen , hvad det kan gøre. Produktivitet software, ligesom tekstbehandlingsprogrammer og regneark , lave en computer nyttig i kontoret. Internetbrowsere tillader computere med internetadgang hardware til adgang til den. Indhold og aktivitet filtrering software giver forældre , uddannelsesinstitutioner og virksomheder til at begrænse bestemte funktioner. For eksempel kan visse hjemmesider blokeres eller forældre kan begrænse mulighederne for deres børn til at installere og ændre software på computeren . Special software kaldet drivere kan den fysiske computer hardware komponenter til grænseflade med hinanden og software på computeren.
    Input og output -enheder

    Input -enheder overføre data til computer . For eksempel kan du bruge tastaturet og musen til at skrive og styre computeren. Output enheder som skærme, printere og højttalere , fastlægge , hvordan computeren kommunikerer med brugeren og viser dataene inden for. Undertiden to blandes sammen , som det er tilfældet med touchscreens . Touchscreen computere giver manipulation af skærmen og aktiviteter på computeren gennem berøring . Dette giver en anden indgang metode, der kan påvirke software, da nogle operativsystemer og programmer har touchscreen kompatibilitet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Gem som Box mindre i Windows Vista 
    ·Hvordan at reducere størrelsen af ikonerne på din com…
    ·Sådan skifte mellem Screens 
    ·Sådan deaktiverer Java Scripting i en webbrowser 
    ·Proceduren for at overføre filer fra en gammel compute…
    ·Sådan tilføjes en mønstret baggrund til en Microsoft…
    ·Sådan Konverter Password Dots på Breve 
    ·Sådan får du adgang Gamle filer på en computer 
    ·Sådan Fremhæv tekst uden at bruge en mus 
    ·Sådan kopieres filer mellem computere 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows Rescue Tools 
    ·Sådan fjernes en computer fra en MobileMe -konto 
    ·Hvordan konverterer jeg en VCard til en CSV- fil i Mac 
    ·Hvad er Windows System32 Cmd Exe 
    ·Sådan overføres data til en ny computer med Windows V…
    ·Sådan konfigureres trådløs med Ubuntu 9.10 
    ·Sådan deaktiveres Recovery i Windows Vista 
    ·Sådan Put Your App i iTunes Store 
    ·Sådan fjernes Symantec Client uden en adgangskode 
    ·Sådan Flip Your Screen 3D i Windows Vista Aero 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com