| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan spore historien om computere Over de seneste tre årtier
    Når spore historien om noget , er det vigtigt at tilrettelægge de data, du indsamler. Selv for et emne så moderne som computerens historie i løbet af de seneste tre årtier , er afhængige forfattere på principper om retorik, der dateres tilbage til det antikke Grækenland og Rom. Under opbygningen af ​​jeres historie i tankerne, før du begynder dataindsamlingen vil vejlede dig i at udvikle din historie. Ting du skal
    internetforbindelse
    Computer
    tekstbehandlingsprogram
    Folkebibliotek
    Printer
    Paper
    Vis Flere Instruktioner
    1 < p> Skriv en effektiv introduktion. Din åbning etablerer din troværdighed og fanger opmærksomhed af læseren . For en historie, er dette stedet for teaser fakta , citater eller historier , der engagerer dit publikum. Som du indsamler data , holde øje for sådanne interessante godbidder til brug i din åbning.
    2

    Skriv mod en konklusion , selv i indledningen. Du ønsker at holde denne konklusion i tankerne i åbningen , antyder det uden at give det væk. Solid information hjælper etablere din troværdighed i en historie. Åbningen er ikke noget sted at være flabet eller gøre vilde udsagn. Funny , men præcise historier virker. Billige shot vittigheder ikke.
    3

    Udlæg de fakta, du har afdækket . Dette afsnit af din historie , vil formentlig indeholde en slags tidslinje. Brug on-line computer historie tidslinje sites til at udvikle et kort til de data, du har brug for at forske . Indsamle og organisere dine data til at skabe et overblik. Dit overblik lægger vejen til den konklusion, du kom til som et resultat af din forskning.
    4

    Forskning i de historiske arkiver for hjemmesider store aktører i udviklingen af computere som Microsoft , IBM og Apple . Disse har tonsvis af oplysninger om den rolle, de spillede i computeren revolution. Selve internettet blev udviklet af militæret og universitet forskere som et depot for information. Gennem årene har museer , brugergrupper og universiteter indsamlet enorme mængder af historiske data om historie computing. Som du samle dine data , skal du ikke glemme at gemme bibliografiske citationer i det korrekte format for at sikkerhedskopiere dine fakta .
    5.

    Sammenfat dit argument om betydningen af begivenhederne og spillere i historien om computere. Giv dine læsere en forklaring af de argumenter, du er ved at lave. Her er der, hvor du skriver dine " tre punkter " eller din liste over , hvilke begivenheder eller personer var mest markant . Dette hjælper læseren overgangen fra din samling af fakta til den strukturerede argument, du vil gøre , som hjælper læseren at forstå , hvad du har fortalt ham.
    6

    Forsvar din idé. Din forskning vil have givet dig ideer om betydningen af begivenheder og spillere i historien om computing. Her vil du bevise de punkter, du er skitseret i det sidste afsnit . Tilbage dine point op med nye historier og yderligere fakta, mens der peger tilbage til de fakta, du lagt ud tidligere, at fæste lid til dit argument . Udvikl din argumentation logisk , så dit publikum kan følge det. Hvis du ønsker at foreslå en handlingsplan , er dette stedet at sætte det op.
    7

    påpege det indlysende svagheder i dit argument . Hvis nogen ikke tror en begivenhed eller person var omdrejningspunktet i udviklingen af computere, og du gør det, nævne det. Det forbedrer din troværdighed og læserens opfattelse af din ærlighed. Det giver dig også mulighed for at tage hensyn til disse svagheder forebyggende . Hvis du ikke udfordre dig selv , kan du synes at din læser til at præsentere en ensidig historie og din læser kan spotte svaghed alligevel. Hvis det sker, vil der ikke være en måde for dig at løse problemet.
    8

    Sum op dit argument kraftigt . I dette afsnit af din historie, vil du komme ud i defensiven , og slut af med en insisterende og mindeværdig syntese af din konklusion . Dette er stedet at skrive, at magtfulde en sætning , der stikker med læseren , og overbeviser ham om, at jeres historie er en autentisk og præcis gengivelse af begivenheder , og at dine konklusioner er gyldige.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Understregningstegnet Fra filnavne 
    ·Hvordan får jeg Defensive center Off of My Computer 
    ·Hvordan at justere lyden på en computer 
    ·Sådan Gør din egen gratis domænenavn 
    ·Kan en Dual Core Processor Run to operativsystemer 
    ·Sådan gendannes en computer fra et Forrige måned 
    ·Hvordan man laver en Skull & Cross Bones på Computer 
    ·Sådan Embed en Google Checkout i Flash 
    ·Hvad er Root i Computers 
    ·Sådan Lås en Remote Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer ASPI 
    ·Sådan Dvale i Windows XP 
    ·Sådan eksporteres printerdrivere på Mac OS 10 
    ·Hvad er CPL Filer i System32 Directory 
    ·Hvordan at slippe af Programmer i Start-menuen 
    ·Sådan Skær et stykke plastik 
    ·Window Grille Styles 
    ·Sådan Beregn Air Conditioner Dimensionering Brug Linux…
    ·Sådan geninstalleres & Reboot en Dell Inspiron 1200 
    ·Sådan bruges en Dell scanner med Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com