| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Computer piratkopiering Problemer
    Computer piratkopiering sker, når en uautoriseret person adgang til en computer for at stjæle eller ødelægge data , bruge computeren til ulovlige formål eller blot for " sjov ". For den gennemsnitlige computer bruger, er der fire trusler anlagt af computer piratkopiering. De er designet til at få adgang til personlige oplysninger eller at tvinge dig til at købe ubrugelige software. De to vigtigste beskyttelse mod computer piratkopiering omfatter et godt antivirus program og bevidsthed om truslen om edb-piratvirksomhed . Adware

    Adware er software installeret uden dit samtykke via fup eller brug af svagheder i computerens styresystem. Adware viser reklamer eller falske budskaber om virusinfektioner på computeren i håb du vil købe software eller falske produkter edb pirater annoncere. Antivirus-software forhindrer en sådan adware installeres på din computer , eller det registrerer og fjerner det under en virusscanning .
    Financial Information

    Computer pirater får adgang til personlige finansielle oplysninger ved hjælp af to metoder . Den første, kaldet phishing, er at sende en tilsyneladende ægte e-mail fra en bank beder dig om at oprette forbindelse til webstedet for en sikkerhedsopdatering. Linket i e-mailen omdirigerer til en hjemmeside er identisk med din banks side , men det indsamler din logon og persondata , som du indtaster personlige oplysninger.

    Den anden metode er at narre dig til at installere en nøglen logger , der registrerer alle de taster, du trykker , og sender oplysningerne tilbage til hackeren . Den bedste måde at forhindre phishing er at være opmærksomme , altid mistænksom og aldrig klikke på e-mail links , men i stedet indtaste adressen på det websted, du vil have adgang til din internetbrowser .
    Fun

    People hacking for " fun " omfatter højt niveau hackere eller script kiddies . Højt niveau hackere forsøger at finde den mest sikre sted at hacke som en udfordring. Den anden slags hackere er kendt som " script kiddies ". De er unge vordende hackere , der bruger redskaber let tilgængelige på internettet for at scanne og forsøge at trænge tilfældige mennesker . De kan nemt afværget ved at gennemføre en desktop firewall eller aktivere firewall på din router.
    Trojan

    Trojan er et lille software program, der bruges via computer pirater til at tage kontrol over din computer bag- kulisserne. Ofte med den tid, du opdager sin tilstedeværelse , er det for sent. Trojans installerer bruge et flow i operativsystemet eller ved krumspring . Computer pirater derefter bruge din computer til at sende spam, inficere andre computere eller starte DOS ( Denial of Service) angreb websites. Et antivirusprogram forhindrer de fleste Trojans at installere eller registrerer og fjerner dem. At holde dig opdateret med de fleste trojanske angreb eller anden skadelig software , antivirus programmer skal være aktiv og opdateres regelmæssigt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er de funktioner i Computer Operating System 
    ·Sådan redigeres en temperatur graf 
    ·Som er lettere at bruge: ? PC eller Mac 
    ·Sådan ændres en administrativ adgangskode 
    ·Hvordan laver Website Synligt på en Widescreen 
    ·Sådan deaktiveres Robots.txt 
    ·Sådan fjernes programmer med Kommandoprompt 
    ·Sådan Fix : Antivir Solution Pro Holder Installation 
    ·Hvordan til at skrive i en formular i Adobe Reader 
    ·Sådan Udskift affaldsspanden 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver virtuel hukommelse Bigger 
    ·Sådan Gør din egen Store ikoner 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB-disk 
    ·Sådan fjernes Active Desktop i Windows XP 
    ·Sådan Konverter Lysbilledshow skal AVI'er for iMac 
    ·Sådan permanent Skift Folder Views i Windows 
    ·Sådan Fix Windows XP startproblemer 
    ·Sådan Block Computer Anvendelse på en Mac 
    ·Sådan tilføjes en genvej til et FTP-mappe 
    ·Sådan gendannes System Ikoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com