| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    IBM T40 Vejledning
    IBM T40 laptop har en Intel Pentium IV processor på op til 1,6 GHz og kan bruges til grundlæggende internet og edb-program brug. Det er grundlæggende funktion tilpasser sig den nye computer bruger. Denne laptop er en af ​​de tidlige slanke versioner, som giver dig mulighed for at tage det næsten hvor som helst du har brug for. Men ligesom med alle ældre model laptop, skal du behandle det forsigtigt og give det en ordentlig vedligeholdelse . På denne måde vil det vare længere og fungerer optimalt for dig. Instruktioner
    1

    Læs IBM T40 brugervejledningen, før du begynder at bruge det. Dette vil give dig nyttige tips og forholdsregler til følge .
    2

    Hold IBM T40 laptop på et arbejde overflade, hvor det kan få ordentlig ventilation , der vil holde systemet køligt og kører problemfrit . Dette er vigtigt, især da IBM T40 er en ældre bærbar model . Undgå at bruge den på stofbetrukne overflader som senge og sofaer . Stoffet har en tendens til hindre ventilation, overophede . Placer den på en behagelig bord eller skrivebord -top niveau, så du kan sidde oprejst for at arbejde i flere timer uden din kropsholdning påvirkes på en negativ måde .
    3

    Sæt AC -adapteren i port på computeren og i stikkontakten . Tryk på " Power" knappen og vente på maskinen til at starte og logge på Windows. IBM T40 laptop kommer med en Windows XP-operativsystemet , og du vil se XP logo på opstart. Læg mærke til Windows-skrivebordet , din primære startskærm , du ser, når Windows indlæses . Klik på " Start" knappen i nederste venstre side af skærmen for at se alle dine tilgængelige programmer og hjælpeprogrammer.
    4

    Naviger til " Start" menuen og vælg " Programmer ". Klik på de forskellige program muligheder . Klik på fanerne i programmet og vælg "Hjælp" -knappen for at lære at bruge programmer, du er interesseret i.
    5

    Tilslut internetforbindelse ved hjælp af vejledningen fra din internetudbyder. Du kan enten installere kabel-eller DSL højhastigheds internet . Hvis du bor i et område, hvor denne type internetforbindelse ikke er tilgængelig , kan du vælge en 3G aircard forbindelse tilgængelig via enhver mobiltelefon udbyder .
    6

    Sæt en trådløs adapter kort i USB-porten , hvis du planlægger at bruge IBM T40 på et trådløst internet -netværk. Selvom IBM T40 er trådløs stand den er kun udstyret med Bluetooth kapacitet og ikke har et internt trådløst kort . Konfigurer USB trådløse kort ved at indsætte den driver -cd, der fulgte med USB trådløse kort i cd -enheden.
    7

    Installer et anti- virus software, før du begynder at surfe på internettet. Åbn din internetbrowser , og navigere til AVG , Avast eller Avira at finde en gratis anti- virus løsning. Klik på download-linket og gem anti-virus installer programmet til din computer. Find programmet i den mappe, du gemte den til, og dobbeltklik på installationsprogrammet for at starte installationsguiden. Følg installationsguiden for at fuldføre anti -virus program installation.
    8.

    Aktiver automatiske opdateringer fra Microsoft, så det vil finde og installere de seneste opdateringer fra Microsoft og holde den bærbare computer opdateret. Klik på " Start" -menuen og åbne "Control Panel ", klik på " Security Settings " og klik på "Aktiver Automatiske opdateringer "
    9

    Klik på " Start" knappen og vælg " Luk computeren ". Klik på " Sluk " for at lukke computeren korrekt . Du bør altid slukke computeren korrekt ellers kan det beskadige operativsystemet eller hardware som harddisken , RAM, osv.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opgraderer Plesk 9.2.3 Gennem Virtuos 
    ·. Sådan Konverter cab til MSU 
    ·Hvordan du ændrer Søg Indstillinger på Google Toolba…
    ·Sådan Fix en BomFileError 5 
    ·Sådan installeres Solaris 10 OS 
    ·Sådan Konverter en lacpixel 200 til Mega Pixel 
    ·Sådan aktiveres Registry Editing 
    ·Sådan redigeres en temperatur graf 
    ·Sådan kopieres en DVD med Nero Burning ROM 
    ·Sådan fjernes Wall Paper fra computerskærmen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres fanen Avanceret i Group Policy Objec…
    ·Sådan ændres indstillingerne på Windows XP Startup S…
    ·Hvordan man laver en gruppe på Roblox 
    ·Sådan ændres Administrator Password Brug af Genoprett…
    ·Sådan Flyt Windows Search Index 
    ·Dell Dimension Recovery 
    ·Sådan ændres CMD Linje Drive 
    ·Energy Saving Siding & Windows 
    ·Sådan gendannes en Windows XP Password 
    ·Sådan slette filer på en Compaq harddisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com