| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan løses Duplicate filer gratis
    Have flere kopier af den samme fil kan tage plads i hukommelsen , som du ellers kunne bruge til noget andet. Der er mange software produkter til rådighed til at fjerne duplikerede filer fra din computer. Men har du altid mulighed for at fjerne dubletter selv. Det kræver, at du sortere dine filer og scanne gennem dem , hvilket kan være meget tidskrævende , afhængigt af hvor mange filer du har. Dog vil det med succes fjerne duplikerede filer og koster ikke noget at gøre. Ting du skal
    Windows-operativsystemet
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg den mappe, der indeholder de filer, du ønsker at sortere igennem. Det er nyttigt at oprette mapper til organisering filer og til at navngive mapperne korrekt. For eksempel kunne alle dine finansielle oplysninger lagres i en " Finances " mappe . Bestem hvilken mappe indeholder de filer , du ønsker at fjerne, og åbne den pågældende mappe.
    2

    Sæt dine filer på en liste view. Dette vil gøre det lettere at se filnavne og være i stand til frasortering dubletter. Klik på "Vis" i værktøjslinjen øverst i det åbne vindue , og vælg enten "List " eller " Detaljer. " Vælge " Details" tillader dig at se yderligere filoplysninger, såsom størrelse ændret og dato. Dette kan være nyttigt at afgøre, om en fil er en kopi eller ej.
    3

    Sorter filer efter navn . I samme menuen "Vis" fra trin 2 , skal du klikke på " Arranger ikoner efter ", og sørg for, at "Navn" er valgt. Dette vil sortere alle filerne i en mappe i alfabetisk rækkefølge.
    4

    Rul gennem listen over filer til dubletter. Da filerne er arrangeret af navn, vil alle filer med samme navn vises fortløbende. To eller flere filer kan dele samme navn, men kan ikke være dubletter , så længe de har forskellige filtypenavne. For eksempel kan du have et Word-dokument mærket " Untitled ", og et Excel-dokument også mærket " Untitled ". Disse er ikke dubletter , fordi de er to forskellige filtyper. Vinduer vil ikke tillade filer af samme type har samme navn . Men du kan stadig få dubletter , fordi du mærkede det samme dokument to gange, såsom " Untitled " og " Untitled2 ". Denne type mærkning vil vise filerne fortløbende i "Sorter efter navn " indstilling, du har valgt.
    5.

    Brug viste fil detaljer for at afgøre, om en fil er kopieret. Hvis et " Untitled " og " Untitled2 " er den samme fil type med samme filstørrelse , er det sandsynligt , at de er dubletter . Du kan altid åbne filerne at sammenligne dem for at se, om de er forskellige.
    6

    Slet dubletfiler . Vælg en fil , der er et eksemplar , og højreklik på den. En menu indstillingslinjen vises. Klik på " Slet " for at fjerne dublerede fil . En dialogboks kan synes at bede dig om at bekræfte dit ønske om at slette filen. Hvis du klikker på "Ja" vil flytte filen til papirkurven. Gentag dette trin for alle duplikerede filer.
    7

    Tøm papirkurven til permanent fjerne dublerede filer fra din computer. Dobbeltklik på ikonet Papirkurv fra skrivebordet for at åbne den. Klik på " File" på menulinjen og vælg " Tøm papirkurv ". Klik på "Ja " for at bekræfte .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Audio & Video File Extensions 
    ·Sådan får Userinit EXE 
    ·Sådan køber du en computer: 64- Bit Vs. 32- bit 
    ·Hvad er det absolutte minimum Mængden af ​​RAM er nød…
    ·Sådan Konverter LyX til DocBook SGML 
    ·Hvad er fordelene At GUI har over Command Inline Interf…
    ·Sådan Set Up en computer for to profiler 
    ·Sådan får du vist Flash Games 
    ·Hvordan udskifter jeg en ugyldig Fondskode Med Standard…
    ·Sådan Lås Office Live Documents 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Windows System Recovery Disk 
    ·Markise Idéer 
    ·Hvad er Microsoft Tech -Ed 
    ·Sådan Skjul Windows på Mac 
    ·Remote Forbindelse mellem Vista & XP 
    ·Sådan fjernes Automatiske opdateringer fra systembakke…
    ·Sådan bruges AWK og begynde Syntax 
    ·Sådan ændres Access privilegier & tilladelser på din…
    ·Sådan oprettes mapper med brugerdefinerede ikoner 
    ·Sådan omregistrere Windows på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com