| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Forskellen mellem Erhvervs-og Organisation
    Udtrykkene " virksomhed" og " organisation" kan næsten se ud som identiske tvillinger med skelnes funktioner. Men når man ser nærmere , kan du se små forskelle , der berettiger adskilte steder i ordbogen, og i dit ordforråd. Forståelsen af ​​disse forskelle supplerer også en forståelse af erhvervslivet, som indeholder vidt forskellige aktiviteter . Etymologi og definition

    Begge ord stammer fra latin, med virksomheden kommer fra " interprensus " og organisation kommer fra " organizatio ," ifølge Dictionary.com . Mens begge ord betyde struktur og orden, virksomheden bærer en stærkere følelse af action, som " interprensus " betyder bogstaveligt forstået eller beslaglagt. Derimod fremhæver organisationsstruktur mere end handling. Pr. definition betyder en organisation en gruppe af personer , der afholdes for nogle ender eller arbejde , det være sig en forening eller non -profit organisation. Enterprise definerer en gennemført projekt , er særlig vigtige eller vanskelige , og som kræver dristighed og energi .
    Fotos forretningsmæssige overvejelser

    Energisk innovation ikke specifikt beskriver medlemmer af en organisation , men det gør om dem i en virksomhed , som typisk har en iværksætterånd . Bogen " Enterprise : Iværksætteri og innovation" nævner Bill Gates, Richard Branson og Bill Dyson som eksempler på karismatiske personer , som markedsfører nye ideer og administrere deres egne organisationer. Mens disse personer gjorde eller rent faktisk styre organisationer , deres progressive tænkning og handlinger yderligere at karakterisere deres virksomheder som virksomheder med ledelse og medarbejdere at skabe og gennemføre nye idéer. Således bogen citerer 'foretagsomhed' , der forbedrer en organisation , sammen med iværksættere , medarbejdere og frivillige i det.
    International Distinction

    Sommetider skelne mellem en virksomhed og organisation kan være svært. De Forenede Nationers Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation (FAO) har karakter af en virksomhed, men stadig adskiller sig fra Winrock Internationals Community Food Enterprise ( CFE) . Mens FAO hjælpemidler globale sult relief ved at tilbyde uddannelse og et neutralt forum for FN medlem diskussion CFE virker mere direkte med lokalsamfund for at hjælpe med at lindre sult , bliver delvist finansieret af Bill og Melinda Gates Foundation og WK Kellogg Foundation.
    Historisk eksempel

    Som et eksempel på , hvor forskelligt de to ord kan være i en given sammenhæng , tage den amerikanske flåde , som konstrueret den første nukleare -drevne hangarskib i 1952 og navngav skibet USS Enterprise. Dette navn repræsenterede den fortsatte kamp for at bevare amerikansk retfærdighed, frihed og , i henhold til Department of the Navy . Havde skibet blevet navngivet USS Organization, ville det ikke have født den samme betydning.
    Ekstra Definition for " Enterprise"

    Dictionary.com citerer en sekundær definition for udtrykket " virksomhed" med at være en virksomhed organiseret til kommercielle formål , eller en virksomhed virksomhed . Denne definition adskiller sig desuden en virksomhed fra en organisation, da en organisation måske ikke deltage i kommerciel aktivitet , mens en virksomhed typisk gør .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Restore Default Mappeindstillinger 
    ·Admin Password Recovery Tools 
    ·eLearning Online Training 
    ·Sådan Udskift Operating System of a Computer 
    ·Sådan konfigureres Mit system for Hurtigere Speed ​​
    ·Sådan opgraderer BlueVoda 
    ·Sådan installeres et Forstørrelsesglas 
    ·Sådan Override McAfee Trojan 
    ·Sådan downloader Embedded Koder til en pc 
    ·Sådan installeres et OS på en Western Digital harddis…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Symfony Uden Orm 
    ·Sådan deaktiveres fejlrapportering Registry 
    ·Microsoft OEM Certificering 
    ·Hvordan laver programmer kører ved opstart i Vista 
    ·Sådan Genstart en Toshiba E -Studio 455 
    ·Sådan deaktiveres en VAIO Smart Network 
    ·Sådan fjerne delte filer på en Apple 
    ·Hvordan kan jeg åbne DDS filer 
    ·Sådan ændres skriftstørrelser på en computer 
    ·Sådan Fix Rundll32.exe Application Error 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com