| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Tilsidesætte et password på en bærbar
    En af de bedste funktioner laptops leverer er portabilitet . Som en laptop ejer , ikke kun du har mulighed for at få adgang til internettet , tjekke e-mails og chat overalt i verden med en trådløs forbindelse, men du kan også medbringe vigtige filer og dokumenter , uanset hvor du går . For at beskytte en bærbar computer fra potentielle indtrængere er et kodeord normalt kræves for at få adgang til operativsystemet. Hvis du har indstillet din bærbare computer til at være beskyttet med adgangskode og glemme den adgangskode, du tildelt en levedygtig måde at tilsidesætte det er at bruge en password opsving software eller applikation. Ting du har brug
    Adgang til en anden computer
    CD eller USB-drev
    CD-brænder (hvis relevant)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Brug password krakker software udviklet af Ophcrack at tilsidesætte din bærbare adgangskode (se Resources). Ophcrack er en gratis og dygtig hjælpeprogram, der vil hjælpe dig tilsidesætte password på laptops opererer Windows XP og Vista samt Linux og Mac. At tilsidesætte adgangskode på din bærbare computer med Ophcrack , klik på download fanen , du foretrækker at bruge vises nederst på siden. Afhængigt af den fane, du valgte , bliver du nødt til at gemme programmet på en diskette , CD eller en USB Flash. Sæt den enhed, du har valgt i din bærbare computer , og programmet vil poppe op på din skærm beder dig om at indtaste en ny adgangskode . Når du tildeler den nye adgangskode , vil du være i stand til at tilsidesætte den tidligere password og få adgang til din bærbare computer igen.
    2

    Tilsidesæt adgangskoden i din bærbare computer ved at gennemføre Rixler Software i dit operativsystem (se Resources ) . Den Rixler Software password opsving værktøj er en gratis og effektiv måde at tilsidesætte adgangskode på din bærbare computer , plus det brugervenlige interface gør det nemt at udføre opgaven. For at betjene denne software , skal du klikke på "Download " fanen featured på det øverste område af siden, og når du bliver bedt , skal du åbne softwaren og gemme det i en Flash -drev eller brænde den til en cd. Indsæt flashdrevet eller cd i din bærbare computer , vent Rixler at åbne op , og dens brugergrænseflade vil guide dig gennem gennem processen , så du kan i sidste ende tilsidesætte din bærbare adgangskode. Den Rixler Software arbejder med Windows NT , 2000, XP , 2003, Vista og Windows Seven .
    3

    Besøg RecoverAnyPassword hjemmeside og få adgang til dens Stellar Phoenix værktøj til at tilsidesætte adgangskoden etableret i din bærbare computer (se Resources). Kompatibel med Windows XP og Windows Vista , skal du starte det overordnede proces ved at klikke på "Download "-fanen nederst på websiden , og når du bliver bedt om brænde softwaren på en cd. Når Stellar Phoenix afslutter brænde til cd'en , skal du indsætte den i din bærbare cd-drev og vent et øjeblik til din bærbare computer til at læse cd'en. Stellar Phoenix vil derefter tømme din bærbare normale opstart proces, og du vil blive dirigeret til et program, der vil bede dig om at nulstille din adgangskode . Tildele en ny adgangskode, som du vil huske nemt, og du vil derefter blive omdirigeret til at logge ind på din bærbare computer, som normalt ved at bruge den nye adgangskode , du tildelt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes metalplader dele i Mechanical Desktop 
    ·Sådan Gør Google UK My Home Page 
    ·Sådan Find My DNS IP-nummer 
    ·Sådan : Konstant Ping 
    ·Forskellige måder at kopiere og indsætte 
    ·Sådan skrive hurtigt på Computer 
    ·Hvad er Computer Software & Hardware 
    ·Sådan Gør din egen kalender for at gemme på din comp…
    ·Sådan kopieres Logic Bricks Into andet objekt 
    ·Betydning af Computer Technology 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en Microsoft Office 2007 prøveversion…
    ·Sådan åbner en POL Filer 
    ·Sådan Set Up en computer for to profiler 
    ·Sådan Flyt Task Bar til bunden af ​​skærmen 
    ·Sådan Udskift Windows i et badeværelse 
    ·Sådan Skift Startup Order For Windows Vista 
    ·? Sådan Bestem Hvis dine vinduer er 32 eller 64 Bit 
    ·Sådan oprettes en Windows 2000 Professional Startdisk …
    ·Funktioner i Windows Millennium Edition 
    ·Sådan Roll Back printerdrivere på Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com