| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Gør din egen kalender for at gemme på din computer
    Oprettelse af en tilpasset kalender til at gemme på din computer kan udføres med forskellige programmer. Computere , der omfatter Microsoft Works -pakken har en Works Kalender til at oprette , redigere og gemme kalendere , mens computere med Corel forudinstalleret har Oberon Kalender guiden bundtet inden CorelDRAW . For computerbrugere uden medfølgende software , men Google Kalender er én løsning for at gøre din egen kalender og gemme det på din computer . Instruktioner
    Microsoft Works Kalender
    1

    Klik på menuknappen for din computer. Klik derefter på "Microsoft Works " mappe , efterfulgt af "Microsoft Works Kalender ".
    2

    Klik markøren i den blå bjælke direkte over kalenderen , hvis du vil oprette en kalender for en kommende måned i stedet af den aktuelle måned. Toggle et "1 - uges " eller " 7-dages " ved at klikke på relevante knap på værktøjslinjen baseret på dine behov .
    3

    Tilføj en ny opgave ved at klikke på knappen "Ny" i værktøjslinjen. Skrive i "Titel" og "Placering" til din udnævnelse . For multihour eller multiday udnævnelser vælge et starttidspunkt og sluttidspunkt.
    4

    Klik på drop -down pilen ved siden af ​​" Påmindelse ", hvis du vil have din computer til at advare dig, når en aftale nærmer sig. Klik på "OK " for at gemme .
    5.

    Luk din kalender ved at klikke på "X " i øverste højre hjørne eller ved at klikke på "File " efterfulgt af "Exit ". Din kalender automatisk gemmer på din computer.
    Oberon Kalender
    6

    Open CorelDRAW ved at navigere til " Corel " mappe på din computer. Klik på " CorelDRAW . " Klik på menuen "Funktioner" -knappen , og i pop- up boks, klik "Visual Basic " og " Play ".
    7

    Klik på drop -down fane ved siden af ​​" Makroer -in " i dialogboks , der vises. Vælg "Kalender guiden " valgmulighed, og klik på " Kør".
    8

    Vælg måned eller måneder, du ønsker præsenteret i kalenderen ved at klikke på boblerne til venstre. Indstil din margin , år og foretrukne begyndelse ugedag i de relevante bokse .
    9

    Klik på " Ferie " for at tilføje særlige lejligheder til din kalender. Klik på "Tilføj /Rediger ", vælge måned og dato til lejligheden, og skriv de oplysninger som " Min fødselsdag ". Klik på " Close ".
    10

    Vælg et layout til din kalender fra de præsenterede muligheder, såsom " Month : stor " eller " måned: . Store + 2 små" Klik på " Udvid " for at få vist kalenderen.
    11

    Gem stil kalenderen til fremtidig brug ved at klikke på "Side layout " fanen i kameraet guiden , efterfulgt af "+" ved siden af ​​" Formatering stil. " Indtast et navn til den stil, og klik derefter på "OK".
    12

    Klik på " genererer. " Klik på menuen "Filer" og "Gem som" for at gemme en kopi af din kalender til computeren.
    Google Kalender
    13

    Besøg Googles hjemmeside, og klik på "Mere" linket øverst på websiden . Klik på " kalender ". Log ind på din nuværende Google -konto eller oprette en ny konto og log ind
    14

    Klik på kalenderen visning du foretrækker i øverste højre hjørne af kalenderen display. Vælg mellem daglige, ugentlige , månedlige , fire-dages eller agenda synspunkter. Klik på den blå pileknapperne siden den viste aktuelle måned i øverste venstre hjørne for at skifte til måneden ønskes for kalenderåret skabelse.
    15

    Klik på en dato i kalenderen for "Quick -add " et begivenhed . Dette får en dialog boks til at tilføje en begivenhed navn til dato.
    16

    Klik på "Opret begivenhed" for at indtaste en fuld begivenhed notering. Tilføj det tidspunkt på dagen , den dato eller datointerval og en beskrivelse af begivenheden. Tilføj en påmindelse til begivenheden for at modtage en e-mail eller pop- up anmeldelsen baseret på dine præferencer.
    17

    Klik på linket "Offline" i toppen af ​​vinduet og "Get gear nu " for at installere en version af din kalender til computeren. Når din internetforbindelse er nede, kalenderen kan ses , men ikke redigeres med din offline webbrowser.
    18

    Klik på " Print " ikonet over kalenderen . Dette udløser en udskrift pop-up. Klik på " Gem som "-knappen for at generere et nyt pop -up.
    19

    Vælg boble ved siden af ​​" Gem fil" og "OK". Navngiv kalenderen , og klik på " OK " for at gemme den til computeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slut en ny computer 
    ·Hvad er de fem vigtigste aktiviteter i et operativsyste…
    ·Problemer med Debugging et Just in Time Pop -Up 
    ·Sådan Slet Cookies og rens din computer 
    ·Hvordan man skriver HTML til en tekstfil 
    ·Sådan Genstart en Dell bærbar 
    ·Sådan ændres antallet af tegn i en linje 
    ·Sådan gendannes Ryddet Search History 
    ·Hvordan at reparere en harddisk i Firmware 
    ·Sådan dele en scanner med en hjemmegruppe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Mappeindstillinger 
    ·Sådan tilføjes Understøttelse af flere processorer i…
    ·Hvordan kører jeg XP Virtual Machines , der giver æld…
    ·Sådan gendanne slettede Passwords 
    ·Sådan fjernes en anden kopi af Vista 
    ·Sådan Find den største filstørrelse på en Mac-compu…
    ·TI -84 Plus Vs. TI- 84 Plus Silver Edition 
    ·Sådan konfigureres IP-adresser , subnet Masker & stand…
    ·Sådan installeres OS X på en Dell Dimension 8200 
    ·Sådan tilføjes en Windows Password Login 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com