| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Tutorial om hvordan man Lær Computer
    Du bruger en computer lige nu , men er du fortrolig med det ? Hvis dine it-færdigheder har brug for hjælp , er der masser af måder at forbedre dem. Computeren er et fantastisk værktøj , der lader dig sende og modtage e-mail , surfe på nettet, holde sig ajour økonomisk, gøre forskning i dit stamtræ , og snesevis af andre nyttige aktiviteter . Der er kun få egentlige nødvendige færdigheder til at kunne bruge din computer, men ligesom fundamentet af et hus , er visse færdigheder er nødvendige for at få adgang til alle de utrolige ressourcer, du computer har at tilbyde. Instruktioner
    Kom Komfortabel
    1. god rygstøtte er afgørende for god ryg helbred.

    Brug en god stol. Ja , der sidder i en behagelig stol med god lændestøtte er det første skridt til at lære at bruge computeren mere effektivt. Du skal bruge timer foran computerskærmen , klikke med musen og skrive på tastaturet. Få behageligt!
    2

    blive fortrolig med din mus. Der er to knapper, du behøver at vide om - venstre og højre museknapper . Den venstre knap bruges mest, enten at klikke en gang eller dobbeltklik. På Internettet vil klikke én gang aktivere links. Dobbeltklik på anvendes til at aktivere programmer på dit skrivebord. Begge kræver musemarkøren , dvs pilen du ser på skærmen til at være over et link eller ikon , før du klikker .
    3

    Lær et par keyboard funktioner.Du 'll bruge Enter , hvilket kan gøre det samme som at klikke på et " OK" -knappen eller aktivere et ikon. Tab -tasten kan bruges til at flytte fra et felt til et andet eller til at oprette faner i dokumenter. Shift-tasten skifter breve fra små bogstaver til store bogstaver , når den holdes nede. Funktionstasterne - tasterne langs den øverste række starter med F1 alle har specifikke funktioner, afhængigt af den software, du bruger
    4

    Practice trykke på tasterne . . Intet vil blive skadet ved at trykke på tasterne på tastaturet , men du kan finde ud af nogle seje ting ske, når du trykker på visse taster . Prøv at trykke på F1-tasten lige nu. Du bør se en hjælpeside vises for den browser, du bruger. Firefox, Internet Explorer og Chrome er alle eksempler på browsere.
    5.

    Klik væk. At lære at blive fortrolig med din computer er et spørgsmål om at vide, hvad der sker, når du indleder bestemte handlinger. Klik og dobbeltklik på ikoner , links, noget, du ønsker . Prøv at holde venstre museknap nede, mens du trækker med musen . Du vil se forskellige ting ske , som du gør dette. Bare være opmærksom på hvad du ser , gør mentale noter , som du eksperimentere . Eller er du velkommen til at skrive nogle ting ned - tage noter , så at sige
    6

    Sæt det hele sammen. . De to primære aktiviteter, der udføres med en computer er at klikke og skrive. Medmindre du har et alternativt input-enhed , såsom en tablet og pen , vil du bruge musen og tastaturet til alt. Når du er mere komfortabel med de grundlæggende regler, ud filial. Gå på opdagelse . Du vil ikke skade noget ved at klikke og skrive. Der er også masser af nyttige hjemmesider som denne , som du kan få adgang til mere specifik computer hjælp . Husk, med tiden , komfort niveauer ekspandere. Ved første , intimidering er normal. Men som du klikker væk , vil du opdage , at tingene begynder at flyde. Du bevæger dig . Du lærer . Og det er en af ​​de bedste ting ved hjælp af computere - de hjælper din hjerne forblive ung og adræt . Som vi alder, er det en god ting!
    7 Find en klasse, hvor en instruktør kan hjælpe dig med at lære mere.

    Tag en klasse. Når du føler dig tryg og intimidering faktor er væk , tilmelde dig en klasse på en lokal Community College eller ældrecenter . Klasser koster ikke meget , og interaktionen får du fra at lære med andre er uvurderlig. Det er nemt at få nye venner og føler sig endnu bedre om din nye computer færdigheder. At lære at bruge computere er sjovt og bare kan hjælpe dig med at bedre dit liv.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg Shrink Bullet Points til at passe i en Rese…
    ·Sådan Print Mine Favoritter Liste 
    ·Sådan Pull Up Forrige linie skrevet i DOS 
    ·Sådan installeres Carbo 
    ·Sådan Juster skærmens lysstyrke på stationære compu…
    ·Sådan deaktiveres Password Protection til Windows XP 
    ·Hvordan man organiserer en MP3 Collection i Mapper til …
    ·Sådan ændres Power Scheme i Windows Vista med screens…
    ·Hvordan man opbygger en raketkaster 
    ·Sådan Put a Star på dit tastatur 
      Anbefalede Artikler
    ·Ubuntu Cron Job Fejl 
    ·Hvordan at slippe af Wuaucit.Exe 
    ·Sådan Kontroller Windows Installer-version i Vista 
    ·Hvordan Vinyl Windows og Siding påvirker miljøet 
    ·Sådan Pull Up et ikke-gemt skærm på en computer 
    ·Sådan Flyt papirkurven fra Desktop 
    ·Sådan kører som en kommando til Windows Vista 
    ·Sådan kører en pc med Vista i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Tilslut en Mac til Apple TV 
    ·Min Logitech Bluetooth Mouse er langsom i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com