| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan man laver en Hard Disk DOS Bootable
    Disk Operating System ( DOS) var engang den dominerende computerens operativsystem, og de fleste mennesker , der ejede en computer i 1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne har brugt den. Mens få computere bruger DOS i dag, kan du stadig bruge det som et redskab til at lave en ny harddisk bootbar . Hvis du har en computer med en tom harddisk , kan du bruge en MS-DOS boot disk fra FreeDOS at installere DOS på harddisken og gør det startbar . Efter installation DOS, kan du bruge computeren til at køre ældre software eller installere et andet styresystem på toppen af ​​DOS installation. Instruktioner
    Realiseringen af ​​et Hard Drive Bootable med en MS -DOS startdiskette
    1

    Gå til BootDisk.com (se Resources) på en computer med en fungerende diskettedrev . Klik på linket for at hente MS- DOS 6.22 boot disk , og gem den resulterende fil på skrivebordet.
    2

    Indsæt en tom diskette og dobbeltklik på filen " boot622.exe " på skrivebordet. Klik på "OK". Den nytte viser den tomme diskette i en MS-DOS boot disk .
    3

    Overfør MS- DOS 6.22 boot disk til computeren med en tom harddisk. Start computeren . Computeren starter fra disken , og efter et øjeblik vises et "A : " . Prompt
    4

    Type " fdisk " udelade anførselstegn og trykke på " Enter". MS -DOS FDISK hjælpeprogram vises. Dette hjælpeprogram opretter en partition på en tom harddisk, som forbereder den til formatering. Tryk på " Enter" , indtil du når skærmen siger "System vil nu genstarte . "
    5

    Tryk på " Enter " igen. Computeren genstarter og viser " A: " . Prompt
    6

    Type " format c: " " . Enter " , og tryk på Type " Y " for at bekræfte , og tryk derefter på "Enter" igen, når processen er færdig. Harddisken er nu formateret og klar til data
    7

    Type " sys c: " . Og tryk på " Enter". Computeren viser meddelelsen "overført systemet".
    8

    Fjern disketten og genstart computeren . Computeren starter fra harddisken og viser et "C: " prompt . Du har nu en MS -DOS -harddisk med de fleste basale DOS kommandoer . Se afsnit 2, hvis du har brug for en version af DOS med ekstra funktioner.
    Realiseringen af ​​et Hard Drive Bootable ved at installere FreeDOS
    9

    Gennemse til FreeDOS hjemmeside (se Resources) ved hjælp af en computer med en fungerende cd-brænder . Klik på "Download FreeDOS " linket i venstre side af skærmen . Klik på linket for at hente basen version af FreeDOS , og gem filen på skrivebordet. Brænde FreeDOS diskbillede til en tom cd med disc -brænding software.
    10

    Transfer FreeDOS cd'en til computeren med en tom harddisk. Indsæt disken og starte computeren. I de fleste tilfælde scanner computeren det optiske drev og støvler fra cd'en automatisk. I andre tilfælde kan det være nødvendigt at trykke på en tast for at vælge en startenhed , mens computeren starter op . Computeren viser en farve FreeDOS skærm efter opstart fra cd'en.
    11

    Tryk på " 1 " tasten for at vælge " Fortsæt med at starte FreeDOS fra cd-rom ".
    12 < p> Tryk på "1" tasten for at vælge "Installer til harddisk ved hjælp FreeDOS setup. "
    13

    Brug piletasterne til at fremhæve dit sprog , og tryk på "Enter".
    14

    Fremhæv den første mulighed for at forberede harddisken for FreeDOS , og tryk på "Enter". Dette trin opretter en partition på harddisken , som forbereder det , der skal formateres . Tryk på " Enter" gennem denne proces, indtil bedt om at give den endelige godkendelse . Vælg "Ja" og tryk "Enter " igen.
    15

    Push " F3 " for at afslutte diskpartitioneringsværktøj . Vælg "Ja" og tryk " Enter". Fordelingsprocessen er afsluttet . Lad computeren til at genstarte , og starte fra FreeDOS cd'en igen. Vælg de samme muligheder som før at fortsætte FreeDOS installationsprocessen og re- vælge dit sprog. Installationen nytte fortsætter, beder dig om at spørge, om det skal oprette et filsystem på harddisken .
    16

    Vælg "Ja" og tryk " Enter". Skriv " YES " med store bogstaver , og tryk på "Enter " igen. Utility formaterer harddisken.
    17

    Tryk på " 1" for at fortsætte FreeDOS installationsprocessen og tryk " Enter". Tryk på " 1" og " Enter" igen for at bekræfte .
    18

    Fortsæt med at trykke "Enter ", indtil en blå skærm med en statuslinje vises. FreeDOS er nu kopieret fra cd'en til computeren. Når filerne er kopieret, hjælpeprogrammet vises meddelelsen "Tryk på en tast for at fortsætte . " Tryk på " Enter". Skifter skærmen til sort og hvid . Efter et øjeblik , genstarter computeren og belastninger FreeDOS .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg slippe af en automatisk Ramme 
    ·Sådan ændres en mappe i DOS 
    ·Den bedste måde at tage screenshots 
    ·iPod Touch PC-tilslutning Krav 
    ·Sådan Hold chatbots Fra Being PM Flooded 
    ·Sådan får du vist din printer Historie 
    ·Hvordan opgraderer jeg en Palm M505 Operativsystem 
    ·Sådan Find Unødvendig Windows Vista Gadgets 
    ·Tutorial for Computer talsystemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Outlook Express til Windoxs XP 
    ·Sådan Fjernt Kør en anden computer med Vista 
    ·Hvordan at oprette en ekstern harddisk til FAT32 
    ·Sådan fjerne uønskede Startup programmer i Windows XP…
    ·Hvordan læser man en Apple Drive Fra XP 
    ·XP Tweaks , Tips & Secrets 
    ·Sådan installeres FFmpeg MEncoder på CentOS 
    ·Hvad Er ActiveX Objects 
    ·Sådan Gør Windows XP Kræv en adgangskode 
    ·Sådan ændres Standard Boot OS i Vista /XP Dual Boot 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com