| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan installeres en komplet OS på en tommelfinger drev
    Installation af et operativsystem på en tommelfinger drev kan være en skræmmende opgave for begyndere computerbrugere, men fordelene gøre processen værd virksomheden . At have en bærbar operativsystem giver brugerne mulighed for at flytte deres vigtige programmer og filer til enhver terminal og være behageligt i det virtuelle miljø i deres egen brugergrænseflade. Linux er den mest almindelige styresystem, som kan installeres på tommelfinger drev, da det er open source og udviklere er i stand til at oprette selvstartende billeder af hele OS , som kan passe på selv meget små drev. Instruktioner
    1

    Besøg en hjemmeside, der tilbyder en softwareløsning til installation Linux på en tommelfinger drev . Universal USB Installer UNetbootin og Linux Live- USB Creator er tre populære programmer , som alle udfører nøjagtig den samme opgave som hinanden (se Resources).
    2

    Sæt din tommelfinger drev i en ledig USB port på din pc .
    3

    Kør det program, du har hentet fra det sted, hvor den blev gemt .
    4

    Accepter vilkårene i aftalen , hvis der er én , ved at vælge " jeg accepterer ".
    5

    Vælg et specifikt fordeling af Linux til at installere , og vælg den i programmet (se Referencer ) . Et populært valg for begyndere er Ubuntu, men det kan tage en stor mængde plads på din tommelfinger drev . DSL er kendt for at være en af ​​de mindste bootable operativsystemer , hvilket betyder, at det vil efterlade en større mængde plads på din tommelfinger drev til installation programmer og lagring af dokumenter . Knoppix er et andet populært valg, men er ikke så brugervenligt som Ubuntu. Noget valg , er imidlertid en passende løsning til at starte et operativsystem fra din tommelfinger drev . Hvis du ikke er sikker på, hvilket operativsystem der er rigtigt for dig , kan du besøge Linux Distribution Vælger link (se Resources ) for at tage en kort test, der vil anbefale en til dig .
    6

    Kontroller den boks, der fortæller den software, du ønsker at hente ISO . Dette simplificerer processen med at få den bootbar billede af operativsystemet på din egen. Hvis du ønsker at bruge en ISO-fil , der allerede findes på din computer , kan du søge efter filen ved at klikke på "Browse" eller " Åbn".
    7

    Vælg navnet på din tommelfinger drev i næste menu.
    8

    Beregn , hvor meget plads på din harddisk , du ønsker at afsætte til lagring nye oplysninger. Afhængig af størrelsen på din tommelfinger drev og mængden af ​​plads, selve operativsystemet vil tage op , vil du ønsker at mindst omfatte en vis mængde af det, der kaldes " vedholdenhed ". Uden vedholdenhed , vil din tommelfinger drev startes kun det operativsystem , som du installerer lige nu. Du vil ikke være i stand til at gemme dokumenter til tommelfinger drev eller har installeret programmer forbliver installeret efter genstart . Fratræk størrelsen på dit ønskede operativsystem fra den samlede mængde plads på din tommelfinger drev , og vælg et lavere beløb end dette antal til input som din ønskede mængde vedholdenhed hukommelse.
    9

    Tryk på " Opret" eller " Finish". Vent til fremskridt for at nå 100 procent , og tryk på finish. Du vil være i stand til at starte den fuldstændige OS fra tommelfinger drev på enhver computer , der tillader opstart via USB-porten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fremskynde en B3 Bot Parser 
    ·Hvad bruger mindre RAM: ? IE8 Tabs eller Windows 
    ·Sådan Find Lost Computer Filer 
    ·Sådan copy & paste Graffiti Fonts 
    ·Hvordan skal tjekkes for en gyldig adresse 
    ·Hvordan bruger dine egne billeder som Windows Wallpaper…
    ·Hvad Styrer Aktiviteter på computere 
    ·Hvordan flytter jeg den Broken Side Break 
    ·Sådan gendannes en slettet Icon 
    ·Sådan indsætte koden på adresselinjen i Facebook 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan anvender flere skærme med Windows Vista 
    ·Sådan Save & Restore Desktop Settings 
    ·Sådan installeres GUI : GNU Command Stuck 
    ·Sådan fjernes Privacy Protection Software 
    ·Ubuntu : Sådan installeres XEN fra en tarball 
    ·Sådan Setup Windows Mail i Vista Home Premiun 
    ·Sådan fjernes ord i ColdFusion 
    ·Sådan Reparation Winsock Fejl 
    ·Sådan foretages fejlfinding høje CPU-forbrug 
    ·Sådan Drej en Desktop Screen i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com