| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Defragmenter specifikke filer
    Defragmentering din computer er en god del af almindelig computer vedligeholdelse og renholdelse . Windows indeholder en indbygget værktøj til at defragmentere drevene , men behandler et helt drev kan tage en masse tid og har tendens til at være en kedelig proces. Defragmentering bestemte filer og mapper er meget enklere , men du har brug for særlig software til at gøre det. WinContig og Piriform Defraggler er to muligheder for at defragmentere bestemte filer eller mapper på et drev . Ting du skal
    Defraggler
    WinContig
    Vis Flere Instruktioner
    Defragmenter med Defraggler
    1

    Hent Defragler ved at besøge filehippo.com og klikke på den grønne knap titlen " Hent ". Når installationen starter , skal du vælge det korrekte sprog , og klik på " OK". Klik på "Næste". Læs licensaftalen, og klik på "Jeg accepterer ". Vælg en destinationsmappe , og klik på "Næste". Vælg dine installationsmuligheder , og klik på " Install". Når installationen er færdig , skal du sørge for indstillingen til "Kør Defraggler " er markeret , og klik på " Finish".
    2

    Vælg det drev, hvor du er ved at defragmentere filer, når Defraggler åbnes. Klik på " Analyze" knappen nederst i vinduet. En visuel drive kort vil vise de fragmenterede filer .
    3

    Klik på fanebladet med navnet " File List ", og du vil se alle de filer på drevet. Marker felterne ud for de filer, du vil defragmentere .
    4

    Klik på " Defrag " knappen nederst i vinduet. Processen bør tage 15 til 20 sekunder at gennemføre.
    Brug WinContig at defragmentere bestemte filer
    5

    Hent WinContig ved at besøge wincontig.mdtzone.it og klikke den store blå knappen "Download" . Du behøver ikke at installere programmet , bare udpakke indholdet til en mappe
    6

    Klik på wincontig.exe filen for at åbne den defragmentering værktøj. . Klik på " Add "-ikonet , efterfulgt af " Mapper ". Fremhæv de mapper, du vil defragmentere , og når du har foretaget dine valg, skal du klikke på " Tilføj mappe " og " Close ". Hvis du har brug for at defragmentere bestemte filer , skal du klikke på "Tilføj" ikonet igen , skal du vælge " Filer ", og fremhæve de filer, du ønsker at arbejde på. Når du er færdig , skal du vælge "Close ".
    7

    Klik på " Analyze" knappen nederst i vinduet. Et nyt vindue vil åbne viser de filer, der har brug for at defragmentere , hvis du vælger hele mapper, der skal defragmenteres , så filerne i mapperne vises , ikke mapperne. Vælg , hvilke filer du vil defragmentere ved at markere feltet ud for hver fil. Som et alternativ , skal du vælge "Check All" boksen for at defragmentere alle filerne. Klik på pilen ved siden af ​​" Defragmenter " knappen, og vælg " Defragmenter Kun valgte filer. " Klik på "Check disk", og analysen vil køre. Køretid vil variere afhængigt af , hvor mange filer, du defragmentering .
    8

    Klik på "Start Diskoprydning ". Værktøjet vil defragmentere de specifikke mapper og filer , du har valgt . Den defragmentering fremskridt er synlige i bunden af WinContig vinduet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes Flytning ikoner på skrivebordet 
    ·Hvordan Tør din harddisk så du kan sælge din pc 
    ·Sådan Safeguard personlige oplysninger om en Work Comp…
    ·Hvordan får jeg Defensive center Off of My Computer 
    ·Hvad Er Livelink Enterprise Server 
    ·Sådan redigeres en e-mail signatur 
    ·Sådan bruges Pro Tools 
    ·Sådan ændres Folder Ejerskab på flere mapper på en …
    ·Sådan kopieres billeder til en cd 
    ·Hvad er meningen med Defragging 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man omdirigerer favoritter Gennem gruppepolitik…
    ·Sådan kopieres en Windows XP User Profile 
    ·Sådan installeres Partition Manager i Windows 7 
    ·Hvorfor har min Lydstyrke tage så lang tid at åbne 
    ·Sådan deaktiveres en VAIO Smart Network 
    ·Sådan Fix Windows Vista Registrering File 
    ·Hvordan vil gemme en side som en Screenshot 
    ·Partitionering et drev 
    ·Hvordan geninstallerer jeg en udløbet Trial 
    ·Hvordan laver Undermapper i et Windows Media Center DVD…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com