| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Computerfil Management Tips
    Ligesom dit soveværelse closet, det er let at miste dokumenter , filer og mapper på computeren . Medmindre du ophold organiseret, kan din computer ender med at ligne en losseplads, sprængfyldt med malplacerede data så langt øjet kan se. Heldigvis computerfil ledelse er ikke så svært. Selv om det kræver din konstante opmærksomhed og indsats , er det sikker på at spare dig masser af tid og stress i det lange løb . Ophold konsekvent

    Kom op med en plan for fil organisation. Det er altid vil variere fra person til person, så du er nødt til at tænke på , hvad der virker bedst for dig. Fastholdelse konsistens i dine filnavne gør det nemmere at finde det, du leder efter i fremtidige søgninger .
    Sorter Dokumenter Efter type

    En nem måde at holde dine dokumenter og organiseret filer er at sortere dem efter type. Holde musikfiler , dokumenter, billeder og andre filer i separate mapper hjælper , når de forsøger at finde en bestemt fil senere. Du kan gøre dit liv endnu lettere ved yderligere sortering disse filer , bryde dem ned i de enkelte mapper afhængigt af, hvad de er for . For eksempel holde alle billederne fra en ferie i en separat mappe i din " Pictures " mappen og sortere dem yderligere ved dato med en unik mappe for hver dag i ferien.
    Hold dit skrivebord Clean

    Selvom det er fristende at gemme alle dine mest anvendte filer til skrivebordet , undgå at gøre det . Hold skrivebordet som et arbejdsområde , hosting kun dine mest vigtige links og genveje der. Lagring til skrivebordet er fantastisk til kortvarigt arbejde , men husk at derefter flytte filerne til et udpeget sted , når du er færdig. Det holder din computers skrivebord ser pænt og gør det lettere at arbejde med.
    Ophold kort og til det punkt

    Hold dine filnavne korte , korte og præcise til at gøre søger efter fil lettere. Lange filnavne er svære at huske og mere vanskeligt at identificere , for ikke at nævne, at de får skåret væk, hvis de er for længe alligevel . Færre ord er typisk bedre, og sørg for at bruge en beskrivelse , som du vil være i stand til at huske.
    Spring Rengøring

    Den lejlighed, er det et smart træk at løbe gennem dine gamle dokumenter og sortere ud af, hvad du behøver for at holde, og hvad du kan slette. Sende ubrugelige dokumenter , mapper og filer til papirkurven ikke kun gør det lettere at sortere gennem tidligere arbejde , men også frigør plads på din computer. Mens tidskrævende , hjælper med at komme i en lille forårsrengøring du huske, hvad du har, og rydde ud , hvad du ikke har brug for.
    Hold mappeindhold Sorteret

    Hvis du åbne en mappe kun for at finde dig selv overvældet af antallet af vildtvoksende filer eller mapper , du mødt med , er det tid til at gå igennem det rod . Selv hvis en mappe indeholder andre mapper , er det muligt yderligere at sortere disse mapper ved hjælp af enhver række metoder. Prøv at sortere dem alfabetisk, efter dato eller efter formål at gøre det lettere at navigere i mapper .
    Må ikke bliver dovne

    trick til at indgive ledelsen på din computer opholder sig med det . Når du får doven , er det nemt at falde tilbage i gamle vaner . Pas på navngivning og placering nu frem for at vente , indtil en lidt senere. Det tager kun et par sekunder, og du vil takke dig selv , når du kan faktisk finde det, du leder efter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver man en Evolution X Boot Disk 
    ·Sådan får du en computer Ud af pausetilstand 
    ·Sådan fjernes Google Maps på en Motorola DEXT 
    ·MB Vs . Photo Size 
    ·Sådan Fix Java EXE at køre min Radio Player 3.2 
    ·Hvad er Defragmentering 
    ·Sådan ændres Power Scheme i Windows Vista med screens…
    ·Sådan deaktiveres ventetiden for en Screensaver 
    ·Hvordan man tager billeder Off My Computer & gøre dem …
    ·Hvordan at reparere en harddisk i Firmware 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan downloader ting på Vista, selvom jeg ikke er Ad…
    ·Forskellige stilarter af Windows 
    ·Sådan Monitor Disk Aktivitet i Vista 
    ·Hvordan slutter jeg multimedietasterne på My Compaq Pr…
    ·Sådan Slet mappen Temp i Windows Stifinder 
    ·Sådan finder Historie Records i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows Vista Med en cd på en De…
    ·Sådan Erstat tætningslister omkring vinduer 
    ·Sådan opdatere fra Gutsy til Hardy 
    ·Sådan oprettes en ny bruger på din laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com