| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Fix Korrupt eller manglende filer
    Når din computer bliver angrebet af en virus , kan filerne blive beskadiget , eller kan blive slettet . Hvis filer, der er nødvendige for driften af ​​et program på din computer er blevet ødelagt eller slettet, kan den sygdomsramte programmet ikke køre. Hvis du har korrupte eller manglende systemfiler, kan hele systemet ikke fungerer korrekt . Den bedste måde at løse korrupte eller manglende program eller et system filer er at fjerne de gamle filer og erstatte dem med rene filer . Instruktioner
    Program Files
    1

    Tjek hjemmesiden for programmet producenten for at se eventuelle gratis opgraderinger til programmet. Hvis et gratis program opgradering er tilgængelig, skal du klikke på download-linket på siden for at downloade programmet til din computer. Så gå til "Downloads " mappe , skal du dobbeltklikke på filen , og følg anvisningerne for at installere opgraderingen. Under installationen skal alle manglende programfiler udskiftes.
    2

    Afinstaller det program, der har behov for udskiftning fil, hvis ingen opgraderinger var til rådighed. For at afinstallere et program , skal du gå til "Start " menuen, "Control Panel" og klik på "Fjern et program " eller " Tilføj /Fjern Programmer . " Find programmet i programlisten , højreklikke på det og klikke på "Uninstall ".
    3

    Placer program-cd'en i cd -drevet på computeren , hvis du oprindeligt har installeret programmet gennem en CD , og installationsguiden startes automatisk . Hvis du har downloadet programmet online , gå til den mappe, hvor . Exe-filen til programmet er gemt og dobbeltklik på filen for at starte installationsguiden. Følg installationsguiden skærme til at geninstallere programmet , med den manglende fil til dit system.
    System Files
    4

    Download en kopi af den korrupte eller manglende system fil online. System filer kan downloades gratis på . DLL Nerd eller DLL - files.com (se Resources. ) Gem systemet filen på skrivebordet på din computer.
    5.

    Genstart computeren i fejlsikret tilstand . For at starte i fejlsikret tilstand , skal du tænde for computeren og trykke "F8" gentagne gange, indtil "Avanceret Boot Options" åbnes. Pil ned til " Safe Mode " og tryk "Enter".
    6

    Klik på "Start " for at åbne menuen "Start" og klik på " Computer" eller " Denne computer". Indtast navnet på den system fil at det er beskadiget , og tryk på " Enter". Når filen vises i søgelisten , højreklikke på den , vælg "Egenskaber" og ser ud for " Location" for at se stien til filen.
    < br > 7.

    Brug venstre - pil for at gå tilbage til det vindue, der viser alle computerens drev. Følg stien , der blev opført ved siden af ​​" Location" for at komme til den mappe , der indeholder det system fil, der skal udskiftes .
    8

    Træk det system fil, du hentede fra skrivebordet på computeren i mappen , der indeholder den gamle fil . Vælg "Erstat " når du bliver spurgt , om du vil erstatte filen . Hvis system fil mangler og ikke ødelagt, kan du blot trække filen ind i "Windows " mappe på " C: " . Drive

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en computer med en blinkende markør 
    ·Sådan Slet flere papirkurve på skrivebordet Ikon Inds…
    ·Sådan Edit WordPress Med en Omdirigeret Domæne 
    ·Sådan helt at slette alle slettede filer fra en harddi…
    ·Sådan Update A Nippon CardCam 100 
    ·Sådan Konverter Datoer for Charts 
    ·Sådan Gør Google UK My Home Page 
    ·Hvordan downloader jeg PdaNet til My Droid X telefon 
    ·Sådan kopieres listen over filer i Windows Stifinder 
    ·Sådan deaktiveres Animationer for DVD'er 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruge genvejstaster i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en bootbar Ubuntu USB-nøgle 
    ·Sådan at opgradere fra Windows Vista Ultimate til Wind…
    ·Hvordan jeg fejlfinding Hardware interrupts i CPU-brug …
    ·Sådan Exit VIM 
    ·Måder at gøre en Boot SD Card til Linux 
    ·Sådan Afbryd VMware 
    ·Sådan får du en Mac G4 til Boot Kun i Linux 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Mac PC 
    ·Sådan aktiveres Automatisk login i Windows XP Operatin…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com