| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Computer Fundamentals Lessons
    Hver dag er der nyskabelser i computerteknologi, hvilket gør indlæringskurven for computer begyndere hårdere. Men der er et par vigtige computer fundamentals , som vil gøre processen lettere , såsom at lære komponenterne i en computer og deres anvendelse , læring computeren vilkår og forstå de mange anvendelser af computere. Komponenter i en computer
    A computerens bundkort .

    En personlig computer, også kendt som en pc , er det mest almindeligt anvendte computer . En PC består af hardware og software . Hardwaren inkluderer bundkortet , hvilket er en stor kredsløbskort, der rummer nøglekomponenter , den centrale regneenhed , som udfører computerens beregninger og betragtes maskinens " hjerne" , RAM , hvilket betyder random access memory og muliggør lagring og tilfældige hentning af data; strømforsyningen , som lader computeren køre på en elektrisk ladning , harddisken , hvor eksterne data gemmes , tastaturet, som giver dig mulighed for at skrive kommandoer ved hjælp tildelte numre og bogstaver , og musen , som du bruger for let valg af elementer på skærmen , også kendt som skærmen. "Software " er tæppet betegnelse for programmer, der er specielt skrevet til din computer , såsom tekst programmer, der tillader dig at skrive et dokument. Software omfatter også spil, organisatoriske værktøjer, læringsværktøjer og meget mere.
    Computer Vilkår
    En Internet grafik. p Der er mange edb vilkår mennesker bruger hver dag , men hvis du har begrænset viden om computere, kan det føles , som om du er ved at lære et nyt sprog. Eksempler på fælles edb- vilkår er download, hentning af data fra en anden computer, upload , afsendelse af data til en anden computer eller et netværk , Internettet er et globalt netværk , der giver en enorm mængde og variation af information , firewall , en barriere, der begrænser eller eliminerer adgang til visse Internet områder eller pc'er , e-mail , også kendt som elektronisk post, som er en måde at sende dokumenter og beskeder via internettet; Google, som er den søgning af information og data ved hjælp af søgemaskinen Google , og desktop , baggrundsbilledet på monitorens skærm.
    computer bruger
    Computere er allestedsnærværende i boliger og kontorer.

    Computere tilbyder mange tjenester i boliger, virksomheder , offentlige kontorer , universiteter og andre steder. Derhjemme kan folk bruge deres computere til planlægning , organisering og håndtering af deres finanser ved hjælp af software eller forske og kommunikere med andre over internettet. Med teknologi fremrykkende hver dag, er computere afgørende for en virksomhed at fungere effektivt. Holde styr på de mennesker et selskab beskæftiger , og de tidsplaner og timer de arbejder , betjening af maskiner , kommunikere med forretningspartnere via e-mail og lagring af vigtige forretningsmæssige registre og oplysninger er blot nogle af de opgaver, muliggjort af computere.

    Ligeledes regeringerne bruger computere til at holde styr på vigtige oplysninger , organisere data og statistikker og til at kommunikere. Computere også tjene som et vigtigt undervisningsredskab . Du kan referere til leksika , ordbøger , biblioteker, musik, underholdning og meget mere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges GTD i IdeaMatrix 
    ·Sådan Konverter Power PCB til Altium 
    ·Sådan installeres et andet operativsystem på min comp…
    ·Sådan bruges Windows Media Center på Vista optage tv-…
    ·Sådan Find Your Ping Adresse 
    ·Sådan adgang til en computer , men ikke kender adgangs…
    ·Sådan Clean Out en D drev på en computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding vsftpd 
    ·Sådan Block Limelight Networks 
    ·Sådan tilføjes Clip Art billeder til dine e-mails 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres Java OS X 
    ·Sådan Find ud af, om et program er i Windows XP 
    ·Sådan Put Pages Side by Side på din hjemmecomputer 
    ·Subversion Windows File Extension 
    ·Sådan opdaterer Linksys routere 
    ·Sådan installeres Flash på Windows XP 
    ·Almindelige fejl med en Mac G4 
    ·Sådan Genstart Windows XP i DOS-tilstand 
    ·Sådan modtage WiFi Internet på en computer 
    ·Hvordan man kan forbedre en Fuzzy Font 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com