| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Demonstrere Basic Computer & Tekstbehandling Skills
    Grundlæggende computer-og tekstbehandling færdigheder der kræves for næsten enhver opgave . De fleste mennesker bør være i stand til at opnå basale computerfærdigheder med lidt øvelse . Visning anstændige skrivefærdigheder , mens effektivt navigere operativsystemet vil bidrage demonstrere computerfærdigheder. Et andet krav til de fleste jobs er en generel viden om, hvordan man bruger Microsoft Office. Besøg en lokal boghandel eller Amazon.com og købe et par computer bøger at gennemgå grundlæggende computing og tekstbehandling . Hvad du har brug
    Computer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Study computeren basics , såsom hvordan at tilslutte alle kabler ind i bagsiden af ​​en computer , hvad man gøre, hvis computeren går ned , og hvordan man kan tilføje og fjerne programmer . Der er en masse ting, der kan gå galt , mens du bruger en computer. Hent et par gratis programmer og installere dem til at lære mere om, hvordan computeren fungerer. Den VLC videoafspiller på VideoLan.org er et godt valg . Højreklik forskellige muligheder på skrivebordet og start-menuen for at se, hvad der findes.
    2

    Forbedre skrivefærdigheder . Dette er den vigtigste grundlæggende computer færdighed, fordi det gør alt andet så meget lettere, især tekstbehandling . Besøg Staples eller Amazon.com og købe en skrive program som Mavis Beacon . Softwaren vil indeholde en række af lektioner , der kan udfyldes over en periode på flere måneder. Det centrale er at aldrig glip af en lektion . Altid øve skrive hver dag, også selvom du ikke har lyst til det , indtil du er i stand til at demonstrere en hastighed på 40 ord i minuttet eller hurtigere .
    3

    Lær at bruge Mozilla Firefox og Internet Explorer. Kendskab til disse populære webbrowsere vil være meget nyttige i at demonstrere basale computerfærdigheder . Først gå igennem alle de muligheder i menulinjen, og lære, hvad de bruges til . Lære at installere plugins som Adobe Flash eller Sun Java. Undersøge de forskellige værktøjslinjer og praksis tilføje og fjerne favoritter og bogmærker .
    4

    Anmeldelse browser og software email -programmer. For browsere , er Yahoo Mail og Gmail populære valg. Mozilla Thunderbird og Microsoft Outlook er software-programmer , der anvendes til at sende e-mails. Lær at skrive e-mails, lyd professionel uden en masse følelser . Skriv en klar emnelinje og korrekturlæst e-mail , før du sender den. At lære at skrive e-mail med en professionel stemme kan være nyttige i at demonstrere tekstbehandlingsprogrammer færdigheder.
    5.

    Køb den nyeste version af Microsoft Office fra Staples eller en on-line computer butik. Også købe et par computer bøger forklarer , hvordan du bruger programmerne. Demonstration af en viden om tekstbehandling med Microsoft Word vil være meget nyttigt i løbet af en gennemgang af basale computerfærdigheder. Udvikle en grundlæggende viden om alle programmerne i Office-pakken , og være særlig opmærksom på Microsoft Word , Excel og PowerPoint.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en terabyte på en Gigabyte 
    ·Sådan Reverse en Upside Down Computer Screen 
    ·Sådan Boot PXE Med GRUB 
    ·Sådan mørkere din computerskærm for Privacy 
    ·Sådan pakkes Macrovisions Files 
    ·Sådan Opdater første bemærkning i en Access List 
    ·Hvordan du Unprotect Mediefiler på Jump Drives 
    ·Definition af en Computer Operating System 
    ·Sådan navigerer Directories med Dos 
    ·Sådan ændres IPA Metadata 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Standard Music Player i Windows Vista 
    ·Hvordan slår jeg på hyletone på Lydstyrke for en HP-…
    ·Sådan Planlæg et job i Unix 
    ·Sådan Afsætte Core hukommelsesbuffere 
    ·Sådan navigerer du på en computer med et tastatur 
    ·Sådan redigeres en Windows registreringsdatabasen fra …
    ·Sådan Stop Chkdsk Utility 
    ·Sådan Monitor Hard Drive Aktivitet i Windows 7 
    ·Sådan opgraderer Windows 98 til Windows XP eller 2000 
    ·Hvordan jeg migrere fra Windows CE 5,0 til XP Mobile 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com