| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Afsætte Core hukommelsesbuffere
    Linux og Unix-baserede systemer til lagring kan rapportere fejlmeddelelser som " . Kan ikke allokere core hukommelsesbuffere " Selv om der er ingen måde til manuelt at tildele hukommelsesbuffere , er der ofte program muligheder eller andre justeringer , der løser disse problemer. Allokering af hukommelse forekommer dybt i programmet kode og disse fejl er symptomer på dybere problemer . Hukommelse kan forbruges af andre programmer eller lagersystem muligvis nogle justeringer. Prøv disse tips til at løse disse problemer med hukommelsen . Instruktioner
    1

    Søg på nettet for fejlmeddelelsen. Åbn en webbrowser , gå til en internet søgemaskine og skriv navnet på det program, der forårsager fejlen , efterfulgt af den nøjagtige fejlmeddelelse. I de fleste tilfælde har en person oplevet det samme problem, og har lagt en løsning.
    2

    Læs afsnittet om fejlfinding programmets brugervejledning. Retsmidler findes i manualen , kan beskrive problemer ligner dine symptomer og disse kan guide dig til en løsning.
    3

    Bestem aktuelle hukommelsesforbrug . Fra kommandolinjen bedt om det, skal du indtaste kommandoen : Hej

    $ frit k

    - k optioner rapporterer hukommelsesforbruget i kilobyte . Output vil se noget som dette : Hej

    samlede anvendte frie delte buffere cachedMem : 7669084 7613552 55532 0 184680 1703796 - /+ buffere /cache : 5.725.076 1944008Swap : 2.096.440 1.694.036 402.404

    Den første linie viser den samlede hukommelse . Sammenlign det første nummer , total hukommelse, til det andet nummer , anvendte mængde , og den tredje, den resterende ledig hukommelse . Hvis det anvendte samlede tal er mere end 85 eller 90 procent, så er der en god chance for, at en eller flere processer bruger for meget hukommelse. Også se på den tredje linje mærket " Swap ". Dette er den mængde swap brugt plads , ofte fordi der ikke er tilstrækkelig fysisk hukommelse til at håndtere arbejdsbyrden.
    4

    Se processen listen. Når hukommelse overstiger de tilgængelige ressourcer , de valg er at fjerne unødvendige processer eller til at tilføje mere hukommelse. Fra kommandoprompten , skal du indtaste : Hej

    $ ps -aux

    Denne kommando viser hver kørende proces , skal ejeren eller brugeren , forløbet CPU-tid og hukommelse skik . Svarende til Jobliste listen i Windows , vil denne kommando pege mod de processer der anvender de mest hukommelse og CPU.

    Mange distributioner af Linux installerer ganske lidt af software, der bruges aldrig eller nødvendigt. Hvis en proces tager ganske lidt af hukommelse, slå det op på internettet og se, om det kan fjernes. Hvis det er tilfældet , skal du bruge "apt -get " eller " rpm " for at fjerne programmet.
    5.

    Tilføj hukommelse. Hvis alle andre løsninger ikke løser problemet, tilføje mere hukommelse . Først bestemme den maksimale hukommelse tilladt for CPU og bundkort og om muligt købe og tilføje hukommelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en partition til en VirtualBox Billed 
    ·Sådan slettes en Regex VIM 
    ·Sådan Fix Apache SELinux Tilladelser 
    ·Sådan installeres Bin filer i Linux 
    ·Sådan at rydde op unødvendige filer på en Linux PC 
    ·Sådan Block Ares P2P i Linux 
    ·Sådan Sluk pc'en Beep i Linux 
    ·Operativsystem Linux Vs. Windows 
    ·Sådan ændres Root Tilladelser i OpenSuse 
    ·Sådan tilføjes Animationer til KDE 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilsidesætte et password i XP Professional 
    ·Sådan Lås Fonts 
    ·Sådan tilføjes et element til startmenuen 
    ·Sådan Turn Off the Administrator konto i Windows 7 Pro…
    ·Sådan Bestem AIX Build Level 
    ·Sådan opgraderer XP til Windows 7 : Har du brug for en…
    ·Hvordan laver etiketter på en Mac 
    ·Sådan Clean en Mac iBook Hard Drive 
    ·Sådan Set en standard desktop Baggrund & Billede Brug …
    ·Sådan oprettes en udvides mappe i Start-menuen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com