| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Care for din laptop Easy Enkle tips
    Sådan Care for din laptop Enkle tips . Det grundlæggende i laptop pleje de fleste mennesker forstår ikke, at der er pligt til at forlænge den effektive levetid . Ting du skal
    Laptop
    Denne Sådan
    Memory
    Common Sense
    Vis Flere Instruktioner
    1 p første ting, de fleste mennesker glemmer er batteriet . Til korrekt pleje for batteriet (s ), du har brug for at dræne og genoplade ugentligt. Jeg har set folk med bærbare computere tilsluttet i et år spekulerer på, hvorfor kun batteriet varer 20 minutter i stedet for 2 timer som det plejer . Du er nødt til at gøre dette, så det husker det fuldt ud kan løbe , og det vil forlænge batteriets levetid.
    2

    Screen pleje er også vigtigt , ordentlig skærm pleje omfatter holde det rent med de rette klude eller flydende ( LCD Wipe virker bedst . ) , og hængsel pleje . De fleste mennesker rengøre skærmen hver så ofte og helt forsømmer deres hængsler. DIG! JA DIG! Åbne og lukke din laptop ved TOP MIDDLE langsomt og jævnt KUN . Jeg krummer tæer, når jeg ser din bærbare med skærmen ved at falde fra folk ryk dem åbne og smække dem lukket af hjørnerne. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid billede, der forsøger at bruge det på et tog eller ujævn biltur , og kan ikke se noget fra overdreven hængsel slid. En sidste ting på skærmen holde din lysstyrke ned så langt som du stadig kan se komfortabelt. Dette vil også forhindre din inverter (den del , der lyser det op ) fra at gå for hurtigt. Hvis du har en bærbar computer, skærmen gik i sort , holde en lommelygte op til det, og se om det er bare omformeren.
    3

    Strømstik indsætningspunktet. Denne sprøde stikket socket, loddes til din bærbare computer bundkort med og overdrevent små mængder af loddetin , har tendens til at bryde . Hvad sker der ? Din bærbare vil ikke afgift, vil ikke tænde , når batteriet dør. Dette er den nr. 1 dræber af bærbare computere. Overvej dette, er der omkring 50-200 monokel bittesmå skruer og en kedelig fjernelse for at komme til at Jack . Spar dig selv en dyr reparation ( totaler fleste bærbare computere ) ved at være over forsigtig med dig ledning og strømstik .
    4

    Vær blid med dit CD /DVD -brænder /afspiller. Rør ikke ved objektivet. (Dette burde være indlysende ... )
    5

    Igen burde være indlysende , men ikke tabe, være opmærksom på kanterne af borde , wire routing osv. Spild ikke og holder alle væsker på et langt afstand fra din computer. Græd ikke over spildt mælk , medmindre det er på din $ 1000 laptop, så græde.
    6

    Air det ud , holde det cool. Laptops lide at smelte. Melting er dårlig , du ikke vil have din computer til at overophede . IKKE placere på sengen, pude, tæppe , noget, der blokerer din lufthuller er DÅRLIGE . Virkelig dig laptop bør være på en køligere pad , er disse fans for under din computer. Se på det på denne måde , et hus computer kører temmelig varmt , tage det og kondensere det på meget som muligt til en bærbar , og du har et kompakt nær vulkan på dit skød. Også gang hver 6. måned luften sprænge det ud med dåse luft eller helst luftkompressor ( MEGET GRUNDIGT ) .
    7

    højttalere er også skrøbelig , min laptop er nyere og har indbygget højttaler beskyttelse. Jeg har hørt mange bærbare højttalere , der ikke har denne beskyttelse og lød som ris crispies på sølvpapir . Hold din lydstyrke ned og media player skære venstre to på eq for at redde dine højttalere fra en tidlig ændring i en tin kan lyde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Computerfil Management Tips 
    ·Sådan synkroniseres Standard Time til en computer Ur 
    ·Hvordan du udskriver på MDI 
    ·Sådan Fix PowerSuite ISO 
    ·Hvordan slipper jeg af alle slettede filer permanent 
    ·Hvordan man åbner en webside Automatisk 
    ·Sådan får WebOS Quick Install 2.9 
    ·Sådan Opret din egen Restore Partition 
    ·Sådan Gør Music Notes på et tastatur uden side Numbe…
    ·Sådan kopieres billeder til en Micro SD-kort 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en JAR fil i AIX 
    ·Sådan Set adgangskoden på en eMachine T3065 
    ·Sådan Erstat Casement Windows med ny Vinyl Dobbelt Hun…
    ·Sådan Fix en Radeon 9250 PCI & DirectX 9 
    ·Sådan Setup en e-mail -konto på en Mac 
    ·Sådan at åbne en OLK Filer 
    ·Sådan opgraderer en Dell-pc fra Windows Me til Windows…
    ·Sådan spiller AVI-filer på Windows 
    ·Hvordan man laver en Fotokalender på en Mac 
    ·Sådan gendannes beskadigede sektorer i en Hard Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com