| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Lær Windows Fejlfinding
    Lær at fejlfinde Windows problemer ved at følge de grundlæggende principper. Computer fejlfinding involverer grundlæggende trin, der falder ind under en eller flere af følgende kategorier: hardware fejlfinding , netværk fejlfinding, fejl i programafviklingen på grund af operativsystemet og softwaren fejlfinding. Hardware fejlfinding

    Hvis videoen displayet ikke , først sørge skærmen er sat i det rigtige stik på computeren. Næste test skærmen med et godt signal fra en anden kilde. Dernæst kan et passende grafikkort byttes ud . Anskaf en cd for at teste alle aspekter af hardware op til et punkt . Hardware mislykkes på grund af bundkort fejl, harddisk- spørgsmål og spørgsmål som harddiskens data kabel er løst , omvendt , eller afbrudt. Strømkablet kan være løs eller afbrudt. Det kan ikke spin op . Der kan være en fejl på harddisken bund bord eller det kan være fuld kapacitet .

    Mange hardware- komponenter kan byttes ud . Husk , bytte ud komponenter er den bedste måde at nå frem til en beslutning om en bestemt komponent. Komponenter, der kan byttes ud, er tastaturet og musen . Men husk, at på et netværk, kan både tastatur og mus være underlagt registreringsdatabasen fejlkonfiguration .

    Musen kan være genstand for hardware board svigt eller andre brud på sarte interne komponenter. Et andet problem med mus fungerer , er, at en optisk mus kan ikke arbejde, fordi signalet bliver reflekteret tilbage fra en ultrashiny overflade.
    Network fejlfinding

    Kontroller den fysiske forbindelse til det lokale netværk . Sørg for, at kablet ikke er løst eller unplugged eller opsigelsen ikke er slidt . Der kan være en dårlig sokkel eller en dårlig port på et mellemliggende stykke hardware som en switch eller router. Check for protokol fejl. Disse omfatter TCP /IP- fejl som fejlkonfigureret stack eller domænenavn -systemet (DNS) fejl.

    Work udad. Pinge localhost ved hjælp af Windows kommandoen " ping " og " 127.0.0.1 " adresse. Ping en kendt hjemmeside og se om du kan komme ud for det. Hvis det er uopnåeligt , kontrollere DNS-indstillinger og bruge en kendt god DNS-server , hvis DNS er indstillet til automatisk. Internet tjenesteudbyders netværk eller kontor LAN kan være nede for alle, men det er mindre sandsynligt .
    Operating System Fejlfinding
    p Hvis du modtager et operativsystem fejl , er det sandsynligt , at systemet har fundet en dårligt stykke kode i et nyligt installeret softwarepakke. Ligeledes kan en driveropdatering have forårsaget en almindeligt delt software komponent, såsom en DLL (bibliotek fil) eller Visual Basic forlængelse , at blive overskrevet. Tænk tilbage på den seneste ting, der skete på systemet eller den nyeste driveropdatering eller den nyeste software installation. Hvis det er muligt , skal du bruge Systemgendannelse til at rulle tilbage til perioden før arrangementet. Dette er et nyttigt redskab i fejlfinding, da næsten al fejlfinding udelukke spørgsmål, og indsnævre årsagen til et problem.
    Software fejlfinding

    Software kan testes hjælp af en række gratis værktøjer . Den ene er Process Monitor (se Referencer ) . Dette værktøj lader en fejlfinding test software , mens det kører , tillader fejlbehæftet software til at angive præcis, hvad software eller indskrive nøglen ændringer finder sted på det præcise tidspunkt. For eksempel er en audio port aktiveres, når et signal modtages i et voice-over - IP telefon softwarepakke. Den Process Monitor kan spore ændringer i audio -port, så at det præcise øjeblik det sker kan verificeres.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en PanelView Plus Screen Saver 
    ·Sådan ændres et hukommelseskort fra en FAT32 til NTS 
    ·Sådan Unzip AIX 
    ·Sådan ændres Farveskemaer 
    ·Sådan forhindrer en Computer Crash 
    ·Sådan Find Chipset drivere til Vista 
    ·Hvordan at spare en webside 
    ·Hvordan kan du fortælle hvilken harddisk operativsyste…
    ·Sådan Tal fra internettet til en telefon 
    ·Hvordan finder man en midlertidig mappe på en computer…
      Anbefalede Artikler
    ·Skydevindue Typer 
    ·Hvordan skal tjekkes for manglende systemfiler i Window…
    ·Hvordan man laver en Transfer for TSH 
    ·Sådan Set protokoller 
    ·Hvordan man opbygger plexiglas Paneler 
    ·Sådan copy & paste et billede på en Mac 
    ·Hvordan at reducere en partition størrelse i Windows X…
    ·Sådan Start Systemgendannelse Brug Kommandoprompt 
    ·Sådan ændres en Software navn ved hjælp af Registry 
    ·Sådan gendannes Explorer.exe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com