| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad betyder det at Indsæt startmedier
    Start computeren og en meddelelse kommer op : ? "Indsæt startmedier ", hvilket betyder , at din computer , uanset hvilket system kører, har undladt at starte normalt . Hvis du ønsker, at brug af din computer , havde du bedre gøre noget hurtigt for at finde ud af hvorfor . Der er et par grunde til dette er sket , men fortvivl ikke. Tænk roligt Følg disse trin , og du kan komme til roden hurtigt. Hvorfor denne meddelelse vises

    meddelelse betyder, at , efter at computeren POST ( power on system test) , kan computeren ikke finde et operativsystem. Finde et styresystem , vil afhænge af , hvilket operativsystem der er installeret . Hvis det er en Windows XP- system, den er på udkig efter NTDETECT.COM , BOOT.INI og et udvalg af filer, der bestemmer, hvad der sker, når Windows starter . Hvis det er en Linux-system , vil det være på udkig efter en bootloader som LILO (Linux Loader ), eller GRUB ( GRand Unified Bootloader ) , der passerer kontrollen til Linux-kernen. Så systemet starter med brugerens valg af startup programmer , som danner desktop applikationer. Denne proces er den samme for både Linux og Windows.The udtrykket " boot " kommer fra ideen om " at trække bootstraps på " systemet --- i computer sprogbrug, en måde at beskrive systemets opstart. Denne terminologi fast efter først at være blevet opfundet af computer ingeniører i begyndelsen dage af edb-systemer.
    Hvad Boot proces indebærer

    Efter POST , systemet søger efter en boot-enhed , almindeligt , en bootbar partition på en harddisk , en cd -rom eller diskette, i nævnte rækkefølge næsten hver gang. Det kan også være en netværksenhed eller en USB-eller flash-hukommelseskort. Mange af Ciscos Internetwork enheder er startet fra kortene sat i foran på maskinen . Så hvis en af ​​disse enheder mislykkes, det samme budskab, "Indsæt startmedier " vises på opstart skærmen uanset maskinen forsøger at starte . Hvis harddisken mister sin partition information, er dette et af de scenarier , der fører til denne meddelelse. Hvis filerne bruges til opstart er beskadiget på nogen måde, det er en anden årsag til meddelelsen. Den måde at korrigere dette er at fuldføre systemstart med et alternativt boot-enhed (se Resources) , og når startet , søge efter grunde til, at systemet har undladt at starte fra den normale boot-enhed ( i de fleste tilfælde af harddisken) . Nogle af disse ressourcer har også værktøjer til at redde opstart filer, der er mangler eller dårlige. En anden årsag kan være, at brugeren efterladt en disk i et drev og maskinen er indstillet ( i BIOS) for at starte fra dette medie først. Dette kunne være en diskette eller en cd /dvd rom. Og grunden til at det ikke virker er fordi den diskette eller cd /dvd ikke indeholder en boot record . Den enkle løsning er at fjerne disketten , CD eller DVD og start igen.
    Hvordan Windows XP Belastninger Itself

    NTLDR er læsseren til Windows NT operativsystem . Efter at den har adgang til filsystemet , som kan være enten NTFS eller FAT32, det ser for tilstedeværelsen af ​​en fil kaldet Hiberfil.sys som bruges , hvis brugeren overvintrede pc'en. Hvis det er tilfældet , kommer NTLDR belastninger fra Hiberfil.sys og systemet tilbage op fra hvor den slap i slutningen af ​​den foregående samling . Ellers ser det direkte på BOOT.INI for information , hvor at starte (herunder ikke- Windows NT-operativsystemer som Linux eller MS - ​​DOS) . Dernæst hvis Windows NT -operativsystemet er valgt, det kører NTDETECT.COM , som indlæser oplysninger om den hardware . Endelig den passerer kontrollen til ntoskrnl.exe , sende dem de oplysninger, der returneres af NTDETECT.COM .
    Fotos Non -boot Scenarier og måder at undgå dem
    p Der er andre grunde til en maskine ikke vil starte. En af dem er en beskadiget system registreringsdatabasen . Dette vil generelt ikke give den samme fejlmeddelelse . Men en direkte årsag til korrupte systemet startfiler er manglen på plads på den primære harddisk . Så det er en god idé ikke at lade harddiskens frirum falde til under 25 procent. En anden årsag ville være begyndelsen på svigt af harddiskens fysiske sektorer , hvilket medfører en fejl i systemet nødvendige filer til at starte drevet. Mangler nogen af de kritiske filer, der kræves for at starte Windows er som at have en manglende brik i et puslespil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Opløsning & Pixel Size 
    ·Sådan Cut & Paste billeder 
    ·Sådan får du en aktiv Screenshot 
    ·Hvordan laver Website Synligt på en Widescreen 
    ·Sådan Indsæt et Word-dokument i en e 
    ·Sådan deaktiveres Energisparerfunktion 
    ·Sådan kopieres billeder til en Micro SD-kort 
    ·Sådan konfigureres MUI til IE8 i XP 
    ·Hvad er en DAT fil 
    ·Sådan Planlæg en Defrag i Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at slette filer fra Windows Startup 
    ·Sådan Set Up Hjem mapper i Windows 2007 
    ·Sådan ændres Host Name i Mandrake 
    ·Sådan Boot en Suse Software Raid 
    ·Sådan bruges Apple service Diagnostisk Disk 
    ·Sådan Stop programmer fra åbningen på Windows Startu…
    ·Windows XP Professional X64 Systemkrav 
    ·Sådan FTP på en Mac 
    ·Hvordan kan jeg vide , hvis jeg kører 32 - eller 64 -b…
    ·IBM T40 Vejledning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com