| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Fordele & Ulemper ved Apple Computers
    Macintosh-computeren har længe stod ud fra sin PC- modstykke. En del af , der kommer fra det at have været den første hjemmecomputer til at bruge en mus - baseret grafisk interface, men en masse kommer også fra " mystik ", som Steve Jobs har bygget op omkring hans selskab . Apple-computere er mere " hip " og " cool" end pc'er , og som også gør den person bruger dem lige så unikt - uanset om personen er en gennemsnitlig Joe eller videnskabelig Josephine . Tabt i alt dette er de reelle fordele og ulemper ved Apple-computere , så lad os tage et kig på nogle af hvad disse er . Kundeservice

    En computer kan gå dårligt , uanset hvem der gør det, og Macintosh er ingen undtagelse. Men ifølge de seneste undersøgelser , Apples kundeservice får høje karakterer , i forhold til de lave karakterer, pc-producenter som Dell . Have en god kundeservice tager brodden ud af at have et problem og fremmer god vilje - og giver Apple-computere en klar fordel over andre computer beslutningstagere , når det kommer til vedvarende eller gentage business
    Price
    .

    Apple er den eneste, der gør deres hardware , og så det sætter prisen for det uden nogen form for konkurrence . Dette er i modsætning til pc- verden, hvor der er snesevis af skaberne af hardware alle konkurrerer om brugerens dollar. Dette resulterer i lavere omkostninger for en pc , i modsætning Æbler, som koster mere .

    Hardware Selections

    Apple computere er en ulempe , når det kommer til valg af computer hardware . PC-brugere kan vælge fra en lang række Windows -baserede laptops , bordmodeller eller netbooks fra mange forskellige virksomheder. Det giver konkurrence, hvilket resulterer i en langt bredere udvalg af modeller til at købe med et bredere udvalg af tilgængelige funktioner , også.
    Integration Med iPods og iPhones
    p Som iPods og iPhones nu formere blandt forbrugerne , har det faktum, at de integreres med Apple-computere for at arbejde deres bedste gjort computerne mere populær blandt dem, der ellers ikke ville have overvejet at bruge en. Bringe i den "første adoptant " og " PC switcher " har øget antallet af Mac- brugere, og det er kommet som et resultat af den fordel at have en Mac til at bruge med en af ​​de bærbare enheder.

    hardware Integration

    modsætning PC beslutningstagere , der gør en masse forskellige hardware, der ofte virker ikke med Windows-operativsystemet korrekt ret off the bat, Macintosh-operativsystemet ( OSX ) er tæt knyttet til den hardware , som kun har til at fungere rigtigt for én " type" - at det at være hardware (dvs. computere ) - at Apple gør . Som et resultat, som regel hardware designet til at arbejde med Apple-computere virker med det samme , og uden at behøve unikke enhedsdrivere og anden software.
    Opdateringer til operativsystemet

    Macintosh OSX opdateringer sådanne som Leopard , og for nylig Snow Leopard , kommer i en enkelt konfiguration og en enkelt pris . Dette er i modsætning til dem , der bruger en pc , hvor Windows-operativsystemet opdateringer ( såsom Vista ) kommer i en række forskellige konfigurationer og priser , hver med varierende funktioner. Mac OSX opdateringer er en enklere måde at fortsætte .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan copy & paste med en mus 
    ·Sådan oprettes en Plushie Simulator 
    ·Grundlæggende computer viden for begyndere 
    ·Nemmeste måde at kopiere en cd 
    ·Hvordan til at overføre musik fra Win98 til Win7 
    ·Sådan Upload iSeries User Font 
    ·Definition af en Computer Operating System 
    ·Sådan Fix : Antivir Solution Pro Holder Installation 
    ·Hvordan er computere Brugt i Sygepleje Field 
    ·Sådan fjernes Organizer fra Photoshop Elements 
      Anbefalede Artikler
    ·Laser Mus vs optisk mus 
    ·Hvordan skal tjekkes funktionelt domæne Niveauer 
    ·Sådan bruges Logbog i Windows XP 
    ·Sådan gendannes en Windows 2000 Server 
    ·Sådan importeres CFL data i Google SketchUp 
    ·Sådan installeres Games Via Mac F480 
    ·Sådan får du adgang administratorrettigheder i Window…
    ·Sådan gendannes operativsystemet i Vista 
    ·Sådan installeres Populær Screen Savers 
    ·Sådan Gør Computer Gennemse Master Arbejde på en mul…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com