| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad Er TMP filer
    ? Midlertidige ( TMP ) filer er et armatur af den moderne computing landskabet og bruges af en række programmer . Ved at forstå , hvad disse filer er og hvordan de bruges af dine foretrukne programmer , kan du lære at håndtere dem , og hvordan de hjælpe din computer køre hurtigere. Programmer, der bruger TMP Files

    Selvom du måske ikke se dem direkte , er midlertidige filer brugt af mange af de programmer, du bruger hver dag. Når du bruger din internetbrowser, uanset om det er Firefox, Internet Explorer eller Chrome, websteder, som du besøger ofte gemmes som midlertidige filer er kendt kollektivt som et "cache ". Tekstbehandlere som Microsoft Word og Open Office også bruge midlertidige filer for at gemme dokumenter til nyttiggørelse i tilfælde af et nedbrud. Selv fotosoftware opretter midlertidige filer for hurtigere indlæsning af ofte redigerede fotos .
    Function
    p Der er to grundlæggende funktioner for midlertidige filer i programmets parametre. Den første er at gøre programmet køre hurtigere. Ved at holde cachede versioner af ofte besøgte hjemmesider i midlertidige mapper , kan Internettet indlæse grundlæggende skabeloner og gentagne elementer meget hurtigere, end hvis det blev indlæsning af siden for første gang . Midlertidige filer også hjælpe beskytte vigtige filer fra at blive tabt på grund af en uventet program opsigelse efter at systemet fryser eller uventede lukning.

    TMP filer på skrivebordet

    Ud over midlertidige filer bliver brugt med programmer , der er TMP -filer også skabt af dit operativsystem. Hvis du henter en stor fil på skrivebordet , er en midlertidig fil, der oprettes til at huse de data overført hidtil. Dette sikrer, at hvis overførslen afbrydes , kan det genoptages, hvor den slap, ved hjælp af de data, der findes i den midlertidige fil .
    Åbning TMP Files
    p Hvis du finder en midlertidig fil og klik på det , vil du ikke være i stand til at åbne den. Men hvis der er noget i den midlertidige fil , du har brug for at få adgang til , er der en række måder at åbne den. De bedste ( og generelt mest succesfulde ) måde at åbne en midlertidig fil er at åbne det program, den blev oprettet med , og derefter søge efter og åbne filen. Hvis dette medfører en fejl , og filen er et tekstbehandlingsprogram fil, kan du prøve at åbne den i Notesblok.
    Når Clear

    Selvom midlertidige filer generelt gøre programmer køre hurtigere, hvis du har for mange af dem gemt på din computer , kan du opleve en afmatning . For at slette midlertidige internetfiler , skal du åbne din browser , gå til menuen Funktioner og vælg " Indstillinger". Hvis du bruger Internet Explorer , Klik på " Slet" under " Browserdata ". For Firefox , Vælg " Clear Private oplysninger" under fanen "Sikkerhed" . Hvis du vil slette alle dine andre program -relaterede midlertidige filer , skal du finde hjælpeprogrammet Diskoprydning på din computer ( i mappen Tilbehør under " System Tools ") markere feltet , der siger "Temporary Files " og derefter klikke på "Slet . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Forskellige operativsystemer til stationære computere 
    ·Sådan oprettes en handelsfaktura 
    ·Hvordan sender jeg en besked fra en DOS -arbejdsstation…
    ·Sådan ændres en mus til den enkelt klik Option 
    ·Sådan gendannes en computer til fabriksindstillinger U…
    ·Sådan installeres Office 2007 uden fejl 
    ·Sådan nulstilles skrivebordet på PC 
    ·Betydningen af ​​GUI i et Operating System 
    ·Forberedelse blomsterbede Brug plastfolie 
    ·Sådan at lukke Opstart Programmer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Optimer System Personsøgning ydeevne 
    ·Sådan Turn Off the IBM Finger Mouse 
    ·Hvordan til automatisk at fjerne Cache Historie & Senes…
    ·Sådan Boot en MacBook fra en disk 
    ·Fjernelse af dual boot Option 
    ·Videoer vil ikke Stream på Mac 
    ·Sådan slettes en kopi af Windows fra et andet drev 
    ·Sådan fjerner malware fra Windows Vista 
    ·Sådan Omdøb Domain Name 
    ·Sådan ændres filikoner i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com