| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Ting at gøre på en computer, når Bored
    Hvis du finder dig selv følelsen kede med tid på dine hænder foran din computer , sætte din fritid til god brug. Udfør en lille organisatorisk vedligeholdelse for at holde din computer fungerer korrekt , og derefter, hvis du stadig har ekstra tid , surfe på internettet eller have det sjovt med et spil eller to. Organisere dit skrivebord

    Tag et godt kig på computerens skrivebord. Hvis den er rodet med mapper og ikoner , der er tilfældigt gemt på skrivebordet, tage et par øjeblikke til at omorganisere disse ikoner og mapper. Først se på alle de løse ikoner. Hvis der er ligesom elementer, der kan grupperes i en mappe , lave en ny mappe og sted lignende ikoner i denne mappe. Mens du gør dette, hvis du finder ikoner, som du ikke genkender eller ikke længere har brug for , skal du placere dem i papirkurven . Yderligere organisere skrivebordet ved at gøre en generel folder til at bruge til at holde mindre mapper. Du kan også oprette en mappe til at gemme program genveje , hvis det ønskes.

    Mens du rense dit skrivebord , kan du overveje at vælge en ny skrivebordsbaggrund til et frisk nyt udseende .
    Defragmenter Hard Drive

    Defragmentering kan være en lang og besværlig opgave , at mange mennesker ikke gør ofte. Hvis du har ekstra tid , kan du overveje at defragmentere din harddisk for at optimere din computer og hjælpe det køre mere effektivt. Vær opmærksom på at nogle computer processer, som ikke kan køre problemfrit , mens computeren defragmentering og defragmentering kan ofte tage timer.

    Luk alle kørende programmer. Sørg for, at din computer ikke vil uheld mister strøm under hele defragmentering processen for at forhindre harddisk skader . En back-up batteri vil forhindre dette . Åben defragmentering program og vælg " Analyze" valgmulighed i programmet. Programmet vil afgøre, om din harddisk har brug defragmentering. Følge anbefalingen om at defragmentere om nødvendigt ved at vælge " Defragmenter " knappen eller afslutte programmet , hvis defragmentering ikke anbefales.
    Tilføj /Fjern Programmer

    Take et kig på de programmer, du har installeret på din computer. Hvis der er programmer , du ikke længere bruger eller har brug for , overveje at fjerne dem for at frigøre plads og ressourcer. Følg anvisningerne i kontrolpanelet for at fjerne uønskede programmer .
    Kør en Virus Scan

    Start en grundig scanning af din computer ved hjælp af dit antivirusprogram . Det er en god ide at gøre dette regelmæssigt for at sikre din computer er fri for malware og virus . Mens du har tid, starte en fuld scanning af alle dine computer komponenter .
    Spille et spil

    Når du har reorganiseret og sammenknebne din computer og sørget for det kører korrekt , slappe af med et sjovt spil . De fleste computere leveres med forudinstallerede spil , som mange mennesker nyder gerne hjerter og Solitaire . En anden mulighed er at besøge hjemmesider som www.onlinegames.net eller www.addictinggames.com for et udvalg af gratis online spil at spille.
    Surfe på Internet

    Visit bored.com for en række muligheder for underholdning . Der er vittigheder, sjove historier , videoer, spil , quizzer, links til off-the -wall hjemmesider, og andre assorterede aktiviteter, der vil underholde og holde dig travlt.

    Besøg power.listentoamovie.com til noget helt andet . Lyt til kun lyd kendte film og tv- udsendelser på din computer helt gratis .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reset Start Menu Liste 
    ·Sådan sparer til en e Drive 
    ·Sådan fjernes National Screensaver Toolbar 
    ·Sådan Luk JMX til en IP 
    ·Sådan Fix håndholdte computere, Experience Forbindels…
    ·Hvordan man konverterer en PDU 
    ·Sådan Tilpas Desktop Wallpaper 
    ·Sådan at fjerne punkter fra Vista Public Desktop 
    ·Sådan ændres en MDI Format til en SDI 
    ·Sådan ændres Touchpad Indstillinger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Group Policy til Disable usignerede drive…
    ·Sådan Turn Off the Windows 2000 Vælg Operating System…
    ·Sådan deaktiveres Numbers Lås på en Mac 
    ·Hvordan til at hænge Ceiling Mount Faux Wood Blinds 
    ·Sådan deaktiveres Acer Wireless Utility 
    ·Sådan Slå Windows Autoplay 
    ·Sådan spiller DVR-MS- filer i SP3 
    ·Sådan Rip til en iMac 
    ·Sådan gendannes Microsoft License Numbers 
    ·Sådan ændres Taskbar Farver i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com