| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Om Avast Antivirus
    Avast! antivirusprogram , en prisbelønnet program for både hjemme-og business -orienterede computere blev først udgivet i 1991 af ALWIL Software as i Prag, Tjekkiet. Virksomheden blev etableret i april samme år. Siden da er virksomheden vokset eksponentielt , og nu kan findes i en lang række lande . Ifølge den officielle hjemmeside, er omkring 80 millioner mennesker nu bruger en vis form for avast! antivirus program som i april 2009. Programmer, der tilbydes

    Som med mange udbydere af lignende programmer , ALWIL Software as tilbyder en interessant vifte af produkter , der er rettet mod de divergerende behov hos sine potentielle kunder. Blandt disse er Linux Home Edition , en Mac og Mac + PC Edition , det avast! Home Server Pack, en PDA Edition til lommecomputere og en U3 Edition, som er designet til at beskytte U3 intelligente enheder . Derudover tilbyder virksomheden en bootbar Antivirus and Recovery -cd. Oftest brugt og revideret dog er avast! Hjemme-og professionelle Editions .
    Funktioner

    både hjemme og professionelle programmer, der tilbydes af avast! indeholde faciliteter , der ofte ikke findes inden for rammerne af nogen bestemt antivirusprogram. Blandt disse er anti-spyware og anti- rootkit kapaciteter, som i henhold til forskellige brugere og eksperter , fungere ganske godt . Selvfølgelig beskæftiger begge udgaver brugen af ​​systemintegration , netværk skjolde, automatiske opdateringer og de forskellige andre funktioner normalt findes med andre antivirusprogrammer . Den Professional Edition byder på flere fordele ved at inkludere funktioner som script -blokerende kapaciteter , kommando-line scanning. Det giver også brugerne mulighed for at definere deres egne antivirus opgaver.
    Fordele

    Både avast! Home Edition og avast! Linux Home Edition tilbydes gratis. Efter en indledende tres -dages prøveperiode , skal brugeren registrere programmet med henblik på fortsat at modtage automatiske opdateringer. Der er ingen omkostninger for registrering af disse to produkter. For dem interesseret i den professionelle udgave , er det oprindelige produkt downloades tilbydes uden beregning, men efter tres -dages prøveperiode brugeren skal købe programmet for at modtage opdateringer og løbende beskyttelse .

    ALWIL Software as tilbyder deres produkter i mere end tredive sprog, og kunden kan finde trøst i at vide, at dette selskabs produkter er blevet certificeret af både ICSA Labs og West Coast Labs Checkmark proces.
    Hvad eksperterne siger
    < br >

    avast! anses nem at installere og generelt anses for at være en rimelig effektiv anti - virus program , anses det ikke for at være så effektiv som diverse højere rangerende produkter . En af dens svagheder vedrører en tilsyneladende manglende evne til at fjerne adware , såsom pop- ups. Andre kritikpunkter af programmet indebærer avast! interface, som nogle eksperter hævder er for avanceret og ikke let at bruge . I en nøddeskal , er produktet anses for at være tilstrækkelig, men ikke enestående. Endvidere har den nye 4,8 version, modtaget kritik for at være noget forældede og ineffektive med hensyn til fjernelse af nyere versioner af mal -ware .
    Produktpotentiale

    På trods af har nogle ulemper , de forskellige avast! antivirus programmer vil sandsynligvis fortsætte opnå accept i hele verden , og dette, hovedsagelig på grund af populariteten af ​​tilstrækkeligt ydende gratis hjem udgave samt dens evne til at fange forskellige typer af malware og trojanske heste . Måske hvis de teknikere på ALWIL Software a.c. lytte til kritik af de eksperter, vil de i sidste ende producere en top af linjen antivirusprogram.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en tidligere version af MSI 
    ·Sådan Erstat Python mod højre 
    ·Sådan Open Up Jobliste Gennem DOS 
    ·Forskellen mellem CMD & MDO'er 
    ·Exe-fil Beskrivelse 
    ·Fordele & Ulemper ved en Proprietary Operating System 
    ·Sådan installeres NS2 i Cygwin 
    ·Sådan Slet Wallpaper 
    ·Sådan at tvinge Afslut på Mac 
    ·Sådan Integrer Mibbit Freenode i en IRC Chat 
      Anbefalede Artikler
    ·Fordelene ved at bruge en Windows NOS 
    ·Sådan deaktiveres Windows Vista Services 
    ·Sådan opdaterer et produkt registreringskode i Windows…
    ·Hvordan man kan forbedre Windows XP Start Up Speed ​​
    ·Sådan Slut Windows Home Vista til en netværkscomputer…
    ·Sådan fjernes Automatiske opdateringer fra systembakke…
    ·Sådan oprettes en brugerdefineret Windows installation…
    ·Sådan indstilles dvaletilstand for en Mac 
    ·Sådan fjernes My Bluetooth Places From My Desktop 
    ·Sådan Erstat Audiosrv.dll File 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com