| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan fjernes Hackere fra en computer
    Når en computer er blevet brudt ind , hackere efterlade software kaldet et rootkit . Et rootkit bliver brugt af hackere til at få administratorrettigheder på computeren samt sætte i yderligere sikkerhedsforanstaltninger huller til at få adgang , hvis rootkit er blevet opdaget . Rootkits er også designet til at skjule sig fra de virkelige administratorer af computeren, samt deaktivere alle anti -virus programmer , der kan opdage dem. Så snart hackere få administrativ adgang , er det næsten umuligt at fjerne alle spor af indbrud , da de kan have tilføjet mange ekstra sikkerhedshuller på toppen af ​​hvad der er inkluderet i rootkit . Ting du skal
    Ekstern harddisk
    Operativsystem installations CD /DVD
    Vis Flere Instruktioner
    1

    slukke computeren mistænkt for at have hackere. Dette skridt vil forhindre hackere i at bryde ind i andre computere på det lokale netværk.
    2

    Tænd for computeren. Følg instruktionerne på skærmen under boot for at komme ind BIOS setup og konfigurere boot-up for at starte op fra cd -rom først, derefter USB-drev som den anden mulighed. Husk at gemme BIOS ændringer , efter at de er blevet foretaget. Hvis BIOS tillader opstart fra andre eksterne harddisk grænseflader såsom Firewire eller SCSI, kan de bruges i stedet for den eksterne USB -drev.
    3

    Tilslut en ekstern harddisk til den mistænkte computer.
    4

    Indsæt operativsystemets cd /dvd i cd /dvd -rom-drev .
    5.

    Genstart computeren efter BIOS forandring og starte op operativsystemet systemet via CD /DVD-ROM , som bør ske automatisk på grund af BIOS ændringer fra tidligere. Installer operativsystemet på den eksterne harddisk .
    6

    Når operativsystemet er installeret på den eksterne harddisk , fjerne installations-cd'en /dvd fra CD /DVD-drev, genstarte og starte operativsystemet system, der skulle starte automatisk fra den eksterne harddisk på grund af BIOS boot ændring fra tidligere.
    7

    Installer et anti- virus program, der er i stand til at detektere rootkits eller en anti- rootkit -program . Den anti -virus program hjemmeside vil liste rootkit som en funktion , hvis det er i stand til det. Nogle egnede rootkit programmer er angivet i afsnittet Ressourcer nedenfor. Andre anti-virus og anti- rootkit -programmer kan findes ved at søge på internettet .
    8

    Kør anti- virus program eller rootkit -program mod diske på den formodede system. Hvis et rootkit er opdaget, hackere er i edb-systemet , og operativsystemet skal geninstalleres fra bunden. Kopiere data , der skal gemmes på en ekstern harddisk .
    9

    geninstallere operativsystemet på den inficerede computer interne harddisk ved at boote operativsystemets installations CD /DVD igen. Sørg for, at installationen ødelægger alle tidligere data på computeren, herunder om andre harddiske installeret internt. Hvis der er en sikkerhedskopi af systemet fra før indtrængen , kan det blive genoprettet som et alternativ til at geninstallere operativsystemet.
    10

    Installer nogen sikkerhedsopdateringer fra leverandøren af ​​operativsystemet , der vil forhindre en anden indtrængen. Dette kan normalt downloades fra operativsystemets automatisk opdatering program eller kan hentes separat fra operativsystemet sælgerens hjemmeside .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er en numerisk Character 
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Sådan Set din Start Up Programmer 
    ·Hvordan downloader jeg PdaNet til My Droid X telefon 
    ·Hvor hen til Reset HP Thin Client 
    ·Hvordan Klon Rockchip Firmware 
    ·Hvad er forskellen mellem musen pointer & indsætningsp…
    ·Hvordan laver diasshow med billedmapper 
    ·Forskellen mellem Windows Managers & Desktops 
    ·Sådan finder affaldsspanden 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg optage My Voice på Windows Vista Hvis …
    ·Sådan fjernes Flash på Linux 
    ·Sådan Partition C-drevet i XP 
    ·Sådan åbner et program på computeren 
    ·Udskiftning Window Typer 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen Entries for en …
    ·Windows Network Monitoring Tools 
    ·Sådan Hent My scannede objekt fra en HP Scanner 1510 
    ·Sådan tilføjes en farve og tekst Label til en Mac Ico…
    ·Sådan bruges Puppy Linux Partition et CF-kort 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com