| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan betjene en computer som at køre på cykel
    Når du lære det grundlæggende Det er ligesom at køre på cykel , du aldrig glemmer . Nå, tror jeg ikke , at dette er sandt hele tiden, især med ny teknologi i dag, men betjener din computer bør være en masse ligesom at køre på cykel. Det er op til dig at bare hoppe på og gå efter det , eller få nogle instruktion på din nye computer. Når computere først kom ud blev vi introduceret til dem gennem spil og tekst eventyr. Så folk indså, at de kunne gøre mere med en lille smule programmering og uddannelse. Det er ligesom vores cykler da vi først fik på det. Den nye cykel så stor og vi snublede og faldt et par gange. Men senere blev vi hoppe ramper og mountainbike hele dagen. Ting du skal
    Computer
    Instruktioner
    Memory of cykle
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Følg instruktionerne . Ligesom at lære at ride din første cykel, lære at bruge en computer kræver nogle instruktion . Selvom du kan tage klasser og lege med programmer , have en person, der ved din side, når du tager din første fald er altid nyttigt . Heldigvis skrammer og buler fra brug af computeren kræver ikke bandager og is , og du behøver ikke at bære den dumme hjelm.
    2

    Få at vide det grundlæggende. Når du har det grundlæggende ned, og du tager det for en tur forventer et par stød og skrammer undervejs. Ligesom hopping på at skinnende ny cykel , er at tænde for computeren let. Når du får begge fødder fra jorden og hente nogle hastighed, du bare kan miste balancen , men med øvelse , vil du hurtigt finde dig selv sejler langs .
    3

    Gå en tur ned motorvejen til eventyr. Ligesom på din cykel , kan du finde forhindringer i vejen . Det er det samme, når du får på internettet. Der er mere end én eller to personer ridning internettet motorvej. Du vil opdage, at nogle gange forbindelserne er langsomme og andre områder , hvor du skal stoppe op og tænke , før du indtaster , men på din cykel , vil du ikke være i stand til at ringe eller maile nogen om hjælp. Åh, nu om dage kan du gøre det !
    4

    Betjen ikke udstyret , når du er træt eller syg. Da vi var unge , vi bruger til at gå ud og ride vores cykler i regnvejr. Vi ville komme hjem våd, kold og bliver syge. Tja, hvis vi havde slidt regntøj , vi kunne have undgået det. Det er ikke anderledes med din computer. For at holde din computer sund du nødt til at beskytte det mod bugs og vira på internettet. Hvis din computer bliver inficeret , vil det sidde der , ligesom din cykel, fordi du er syg og træt af at bruge det. Mormors opskrift på kylling suppe kommer ikke til at hjælpe din computer, men antivirusprogrammer vil .
    5.

    Må ikke låne dit udstyr til nogen , ikke engang din bedste ven. Du ved fra tid til anden folk beder til at bruge din computer. Nå, huske da du lånte din cykel og det kom tilbage med sædet og håndtag justeret barer og din baseball -kort , som du havde knyttet til egerne var væk ? Det vil ske med din computer også, fordi folk kan lide at foretage justeringer for en bedre tur. Dine ikoner vil blive flyttet rundt og filer måske mangler . Men værst af alt , vil du finde nye klistermærker , ligesom de lyserøde kvaster knyttet til dit styr , fordi din bedste ven lånte det til sin søster.
    6

    gøre ordentlig justeringer , før det bliver på dit udstyr . Kom på din cykel er ikke så simpelt. Du er nødt til at strække og løsne musklerne op før turen . Du er nødt til at sørge for, sæde og håndtag søjler er justeret korrekt at have en fornøjelig tur. Også , glem ikke at sikkerhedshjelm og lyse farve skjorte , så folk vil se os på vej. Lyder det bekendt til at få på din computer? Hvis du kommer til at tilbringe dagen arbejder bag computerskærmen er der ting , du skal gøre . Først justeres dig stol til rette højde og afstand. Tjek din skærm for korrekt klarhed med og uden briller. Har en lille strækning af fingre, arme og ben. Sørg for, at computeren fungerer korrekt. Har et par kopper kaffe til at vågne op , så du fuldt ud nyde turen.
    7

    Gør forebyggende vedligeholdelse for at holde det kørende glattere. For at holde din cykel kørende du nødt til at rense det og olie gearene. Vores computer er ligesom vores cykel , er vi nødt til at sikre det er ren og filer er vedligeholdt ugentlig eller daglig . Du skal bedrage din registreringsdatabasen og filer på en regelmæssig basis. Sørg virus og malware-software er opdateret til at fungere korrekt . Gør regelmæssig rengøring af filen og genveje , der ikke anvendes . Ligesom vores cykel vi skal planlægge en dag til at udføre disse opgaver. Andre vedligeholdelse sker på en daglig baser eller kan planlægges gennem programmerne . Regelmæssig vedligeholdelse vil tilbyde dig en jævn oplevelse på din computer , ligesom en velsmurt cykel.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Impacts en Data Query ydeevne 
    ·Hvordan at reducere Tekststørrelse 
    ·Sådan Konverter PS2 ELF til C Language 
    ·Sådan slette programmer Ikke i Kontrolpanel 
    ·Sådan testes en enhedsdriver 
    ·Sådan Debug PHP i NetBeans 
    ·Sådan Find ud af hvor mange Bits dit operativsystem er…
    ·Hvordan man laver en DNS Record 
    ·Sådan Tilføj filer til startmenuen 
    ·Sådan installeres et OS på en Western Digital harddis…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg gendanne en beskadiget DOS FAT32 Partit…
    ·Sådan Put volumenkontrol på skrivebordet 
    ·Hvordan at reparere Windows Update Installer i Vista 
    ·Sådan bruges en Skriftfarve i PHP 
    ·Sådan installeres et vindue Markise 
    ·Sådan Format partitionerede Space 
    ·Sådan Fix filrettigheder 
    ·Sådan ændres Unix root-adgangskode efter det er udlø…
    ·Sådan Set Up Dual Monitors for en Flight Simulator 
    ·Hvordan at slippe af Windows XP Blå skærm 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com