| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Computer Hacking Tools
    En af konsekvenserne af øget teknologi er muligheden for hacking. Hacking er en term, der anvendes til processen med uautoriseret brug af en computer. Hacking kan bruges til at hente passwords , stjæle filer , indlæse forskellige programmer , og dybest set tage ansvaret for ens computer. Proces

    For at få kontrol over en computer, skal en hacker først nødt til at kende IP-adressen og operativsystem. Tilfælde af hacking til computere, der kører Microsoft Windows er langt højere, fordi dette operativsystem er fælles. Ud over dette , er der masser af kendte systemsvagheder . Hvert operativsystem har svage punkter , der er kendt som bugs. Hackere systematisk søge efter kørende programmer , som de kan drage fordel .
    Trojans

    En trojansk henviser til en form for edb- program, der vises nyttige men i sandhed giver uautoriseret adgang til en computer . Det giver en anden person til at gemme filer uden samtykke fra ejeren , se brugerens skærm og endda tage fuld kontrol over computeren. Selvom Trojans ikke i den strengeste forstand anses for at være en virus , kan de inficere systemet gennem downloading . Når en trojansk er fundet, hackeren reelt har adgang til alt indholdet på computeren.
    Social Engineering

    En af de mest almindelige værktøjer til hacking kaldes social engineering . Dette er en procedure, hvor personlige oplysninger er indhentet ved at narre den person til at give det væk. Hacker bruger derefter oplysningerne til at bryde ind i systemet . Hackere bruger ofte phishing, en e-mail , der ser ud til at komme fra en legitim forretning beder dig om at kontrollere oplysninger såsom personlige identifikationsnumre og din hjemmeadresse. Disse e-mails regel også indeholde et link til et falsk websted. Når hackeren indhenter oplysninger om brugeren, kan han bruge denne information til at bryde adgangskoder og andre sikkerhedssystemer og få kontrol over computeren .
    Spyware

    Spyware er computer software, der giver en anden person til at tage hel eller delvis kontrol over en computer uden ejerens samtykke . Det er også i stand til at få oplysninger, såsom surfing vaner , installere yderligere software og ændre computerens indstillinger . En af dens mest håndgribelige effekter omdirigere brugeren til et andet sted , når du browser på internettet. I nogle lande kvalificerer brugen af ​​spyware, som ulovligt og straffes ved lov.
    Beskyttelse

    En af de mest effektive måder at beskytte din computer mod hackere er ved ved hjælp af pålidelige anti- virus programmer. Disse er designet til automatisk at scanne nye filer , der er gemt på din computer. Det er vigtigt jævnligt at opdatere denne software til at fortsætte med at beskytte computeren fra nyudviklede trusler. Desuden være forsigtig , når du åbner e-mailede vedhæftede filer , især hvis de bliver sendt af en ukendt kilde. Disse kan indeholde hacking værktøjer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter 64-32 Bit 
    ·Sådan Konverter COBOL til Easytrieve 
    ·Sådan Upload RAR filer 
    ·Min HP D5800 vil ikke starte fra en Ghost Boot Disk 
    ·Hvordan til at overføre filer i MS -DOS -tilstand 
    ·Sådan copy & paste en Blank Space 
    ·Sådan installeres en RPM 
    ·Sådan oprettes en System Recovery Disk til en HP 
    ·Sådan finder gemte adgangskoder 
    ·Hvordan at hente en Mistet kodeord 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Luk en Raging Bull Board 
    ·Sådan Open Up Jobliste Gennem DOS 
    ·Hvordan kan jeg geninstallere en Missing System32 Hall …
    ·Sådan fjernes genvejen pile fra skrivebordsikoner i Vi…
    ·Pella vs Andersen Windows 
    ·Sådan slette unødvendige Windows-filer 
    ·Sådan aktiveres Maximum Dataoverførselshastighed 
    ·Hvordan at slippe af et billede i Desktop Background 
    ·Sådan gendannes system filer til Windows XP 
    ·Sådan Check for dit navn i en Registry 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com