| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Pella vs Andersen Windows
    Uanset om du er ved at opbygge et nyt hjem eller udskiftning af eksisterende vinduer i dit hjem , at finde den højre vindue kan være en vanskelig proces. Mens der er mange velrenommerede virksomheder , de fleste ekspert entreprenører og bygherrer henvende sig til enten Pella eller Andersen , når de har brug for vinduer til et projekt. Mellem de to selskaber , er millioner af vinduer sælges hvert år . Historie

    Pella Corporation blev grundlagt i 1926 efter et par fra Pella , Iowa blev ejere af en spændende virksomhed, der fremstillede skærme til vinduer. De Kuypers udvidet spændende selskab , tilføjer en linje af blinds inden for 10 år fra at overtage virksomheden. Som årene skred frem, Pella begyndte at producere forskellige typer af døre og vinduer , herunder den første nogensinde rude - delt vindue, der gav mulighed for nem vask. Virksomheden beskæftiger i dag tusindvis af mennesker i flere forskellige steder.

    Andersen vindue og dør Company blev grundlagt i 1903 i Hudson, Wisconsin. I dag Andersen fremstiller op mod seks millioner vinduer og døre hvert år. Andersen var den første virksomhed til at tilbyde en fuld vindue enhed , der omfattede rammen og hardware sammen med rammen . Andersen også banebrydende vinduer med termoglas til at skære ned på akkumulering af kondens mellem paneler .
    Typer af Andersen Windows

    Andersen gør syv forskellige typer af vinduer . Blandt deres markeringer er fortelt vinduer , dobbelt -hang vinduer , panoramavinduer , karnapper og specialmedier formede vinduer. Med hensyn til udskiftning af vinduer , tilbyder Andersen Woodright dobbelt -hang udskiftning og dobbelt -hang full-frame vinduer. Andersen vinduer er designet på en måde, der gør det muligt for entreprenører og gør- det-selv nemt installere dem. De, der vælger Andersen kan finde værdifulde oplysninger om installation metoder og reservedele på selskabets hjemmeside.

    Typer af Pella Windows

    Ud over deres brede vifte af døre , Pella tilbyder otte forskellige typer af vinduet muligheder. Disse omfatter fortelt vinduer , buede vinduer og populære haven vinduer. Hovedparten af ​​Pella vinduer kommer i træ, glasfiber eller vinyl frame . Pella vinduer anses for at være de mest energieffektive vinduer til rådighed , og selskabet er forpligtet til kvalitet vinduer , at støtte i at reducere opvarmning og afkøling omkostninger gennem grønne produktion.
    Garantier
    < p> Andersen vinduer er dækket , uanset hvem der ejer hjem eller forretning. Garantien er helt overføres mellem ejere og dækker næsten alle dele af produktet. Andersen garantier omfatter 20 år på glasset og 10 år på nonglass dele. Pella vinduer tilbyder to forskellige typer af garantier . I modsætning til Andersen vinduet virksomhed, er kun visse vindue linjer indgår i livstidsgaranti transfer program. Windows er dækket til enten 10 eller 20 år .
    Tax Credit

    Både Andersen og Pella er en del af skattelettelsen program, der giver boligejerne mulighed for at modtage en $ 1500 kredit på deres selvangivelse. Kun visse vinduer er berettiget til programmet . Yderligere oplysninger om vinduer og døre , der kvalificerer , begrænsninger og hvordan man tager sig af tilbuddet kan findes på selskabets hjemmesider.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Dedikeret Exchange Server Hosting 
    ·Hvordan kan jeg kopiere mine favoritter Mappe 
    ·Sådan Update A GT350 QWERTY tastatur 
    ·Sådan aktiveres Windows Audio 
    ·Hvad er CLR i NET -platformen 
    ·Sådan konfigureres JIT Debugging 
    ·Hvad er en PC Registry 
    ·Sådan lægger papir i en Canon Pixma 
    ·Sådan Put Back the Start Menu på min computer 
    ·Sådan kontrolleres , om en kopi af Windows er Legal 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defrag en harddisk på Windows XP 
    ·Sådan flytter et iTunes-bibliotek til en ekstern hardd…
    ·Sådan installeres en gratis McBoot med Swap Magic 
    ·Sådan oprettes genveje til Websites på en Desktop til…
    ·Hvordan at reparere en BFS vindue 
    ·Sådan Afbryd en ekstern harddisk på Windows 7 
    ·Sådan Alt + Tab Med en iMac 
    ·Sådan at opgradere fra Windows Vista Ultimate til Wind…
    ·Sådan ændres din computer Baggrund på Windows Vista 
    ·Sådan slettes en XP Operating System 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com