| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en PC Registry
    ? Registreringsdatabasen på en pc er en specialiseret database , der gemmer oplysninger om installerede programmer. Den indskrive blev introduceret med Windows 95 -operativsystemet, og det har siden været en del af ethvert version af Windows. Nogle computer problemer forbundet med registreringsdatabasen , herunder edb langsommelighed og software, der er svære at fjerne eller geninstallere . Windows Registry

    Windows registreringsdatabasen gemmer installation og konfiguration data fra Windows-komponenter og tredjeparts programmer , der gør det muligt i Windows installatør og andre programmer til at referere disse data , når det er nødvendigt. Poster i registreringsdatabasen kan være simple eller komplekse , nogle programmer blot bruge registreringsdatabasen for at registrere , at de er blevet installeret , mens andre gemmer produkt nøgler og standard konfiguration data i én eller flere poster i registreringsdatabasen. Nogle registreringsdatabasen data kan forblive , selvom et program er afinstalleret , så geninstallation af programmet til at bruge den tidligere version konfiguration.
    Ændre registreringsdatabasen

    Windows leveres med en indbygget - registry editor, der giver brugerne mulighed for at tilføje, slette eller på anden måde ændre poster i registreringsdatabasen efter behov. Brugere kan sikkerhedskopiere enkelte poster i registreringsdatabasen eller hele registreringsdatabasen , hvis det er nødvendigt , og de kan importere tidligere indstillinger i registreringsdatabasen for at rette registreringsdatabasen problemer. Pleje skal bruges, når du redigerer registreringsdatabasen, men som forkerte eller manglende poster kan forårsage nogle programmer til at ophøre med at fungere korrekt, eller overhovedet. Hvis poster i registreringsdatabasen vedrørende Windows-komponenter er ændret eller slettet , kan det give problemer for operativsystemet som en helhed.
    Registry Problemer
    p Hvis registreringsdatabasen indeholder mange firmaer afinstalleret eller slettet programmer, kan det bremse operativsystemet , mens den forsøger at initialisere programmer, som ikke længere eksisterer . Mere alvorlige problemer kan opstå, hvis den del af computerens harddisk , der indeholder den indskrive er beskadiget eller ødelagt , som registreringsdatabasen data kan blive forvrænget og forårsage en række programmer til at stoppe . Vira og anden malware ofte sted i registreringsdatabasen , samt at gøre sig sværere at fjerne , data i registreringsdatabasen kan forårsage Windows til at hente og installere en ny kopi af programmet , selv efter at originalen er fjernet
    < . br > systemer uden Registre

    Kun versioner af Microsoft Windows , der er 32-bit eller større brug et register , versioner af Windows før Windows 95 gemte konfiguration data i samme mappe, et program blev installeret på , som gjorde Microsofts tidligere styresystem MS-DOS . Andre moderne operativsystemer , der kan installeres på en computer, såsom Apples Mac OS X eller de forskellige distributioner af Linux ikke bruger registre enten med hver indeholder sin egen metode til at opretholde installation og konfiguration data .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan indstiller jeg NTP 
    ·Hvordan kan jeg ændre den tekststørrelse på min comp…
    ·Sådan Bestem et serienummer i AIX 
    ·Hvordan man gør en Win 7 OS Recovery på en Asus Eee P…
    ·Sådan downloader skrifttyper Into Microsoft Word eller…
    ·Sådan rette et problem med User32.dll 
    ·Sådan gendannes en partition Efter en FDISK Command 
    ·Sådan får du vist en Bitmapbillede 
    ·Sådan Hook en bærbar til en Denon AVR- 1804 
    ·Hvordan kan jeg Mull To aluminiumsvinduer Together 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Check Registry Værdier 
    ·Hvad er de ASCII-koder anvendes i computere 
    ·Sådan Tænd Vista Opdateringer 
    ·Sådan oprettes en Flyout mappe 
    ·Standard Filassociationer 
    ·Sådan Start Windows Defender tjenesten manuelt 
    ·Sådan Pak Mac Programmer 
    ·Sådan gendannes Værktøjer Mappeindstillinger 
    ·Windows OS Bug : Start Box Forsvinder 
    ·Sådan gendanne software som er blevet ændret for Star…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com