| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan kontrolleres , om en kopi af Windows er Legal
    I et forsøg på at dæmme op for piratkopiering af sit styresystem og software , har Microsoft gjort det muligt flere værktøjer inden eksemplarer af sin software for kunderne at sikre sit produkt er lovligt. Instruktioner
    Website
    1

    Indbygget i hver kopi af Windows er en funktion , du kan klikke på for at se, om programmet er lovligt. Klik på " Start" og derefter "Control Panel".
    2

    Under den blå bjælke , der siger " Control Panel ", klik på "Help ". En undermenu vises . Klik på " Er denne kopi af Windows lovligt? "
    3 p Du kan kontrollere, om Windows kom købt eller forudinstalleret på din computer, hvis den er købt retail som en separat emballage , hvis det var købes som en digital download online, . og om det er en volumenlicens
    købt med Computer
    4 p Hvis du har købt din maskine fra en producent som Dell eller Gateway bør en Ægthedsbevis placeres et sted på dit produkt. For desktops , vil det typisk blive vist på den ene side af en computer tårn eller på bagpanelet ved siden af ​​stikket . For bærbare computere, vil mærkaten normalt vises på undersiden , måske ved et batteri.
    5.

    Bestem hvilke certificeringer af Autenticitet er mest som din maskine.
    6 p Du vil blive bedt om at identificere flere sikkerhedsfunktioner på COA . Når du har besvaret dem alle , klik på " Get Your Results ".
    Købt Retail
    7 p Hvis du har købt din kopi på en software butik, vil du blive bedt om at identificere, hvilken udgave af Windows du har. Vælg din udgave fra drop- down menu.
    8

    Angiv hvilken Windows-installation disk du har. En anden kopibeskyttelse funktion i Windows er mærkning på sine diske. Din disk bør have en vis form for dekoration på det lige fra Windows logoer , navn og holografiske effekt billeder. Vælg hvilken af de tre bedste ligner din opsætning disken.
    9

    Identificere forebyggelse af piratkopiering funktioner disken indeholder . Meget ligesom falske beskyttelse på de fleste USA valuta , vandmærker og specielle ikoner er indlejret i disken. På denne side vil du blive bedt om at notere, om nogen af ​​de fire muligheder er på disken. Du bliver nødt til at læse vejledningen på hjemmesiden og undersøge din disk nøje. Når du har identificeret , hvilke af disse ligner din disk , klik på " Get Your Results ".
    Volume License
    10 p Hvis din Windows- operativsystemet er på en maskine som en del på en arbejdsplads , kan du have en "Volume License" er knyttet til din maskine. Volumenlicens udgaver af Windows er en del af licens pakker mange organisationer har at aktivere masse mængder af Windows til en lavere pris .
    11

    Angiv hvilken software disk du har. Tjek din disk til en af ​​de fire mønstre . Det kunne være grøn , rød , blå eller hvid . Vælg din udgave .
    12

    Identificere forebyggelse af piratkopiering funktioner disken indeholder . Ligesom de andre trin, vil du blive bedt om at kontrollere, hvilken beskyttelse punkter vises på din disk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows-systemfiler 
    ·Hvordan man laver en hjemmelavet Markise Fra PVC 
    ·Sådan Fix en Socket Fejl i My Computer 
    ·Sådan pakkes Kernel32.dll 
    ·Sådan Manuelt installere SP2 
    ·Den Desktop Manager kunne ikke starte, fordi WDDM ikke …
    ·Sådan Send Window Remote Assistance med Yahoo 
    ·Sådan installeres Windows i et Mobile Home 
    ·Sådan nulstilles en DLL med Windows Firewall 
    ·Sådan importeres musik på Windows Movie Maker 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en parallel virtuelle maskiner til Spin…
    ·Sådan kører planlagte job Brug Cygwin 
    ·Sådan gendanne slettede Offentlige mapper 
    ·Sådan Fix en XP Boot 
    ·Sådan ændres gendannelsespunkt 
    ·Sådan slettes et diasshow pauseskærm 
    ·Sådan Find Windows Vista Msconfig eller Startup Progra…
    ·Sådan Udskift en karnap 
    ·Sådan faxer til en e-mail på Linux 
    ·Sådan Design din egen pris Lister From Home 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com