| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvilken Wood til bruge til at gøre Udvendige Skodder
    oprindeligt designet til at lukke og sikre vinduesåbninger før fremkomsten af ​​moderne vinduer , og derefter bruges til at beskytte glasset i tider med dårligt vejr , har skodder udviklet sig til et dekorativt erklæring. Mange skodder er lavet af støbt plast og kommer i et par af stilarter og farver, og ser ligesom det, de er: billige udvendige plastik dekorationer. Højere ende skodder er designet til at være netop det - ægte skodder - og tilbyde en opgradering til de masseproducerede skodder fundet på tarmkanalen hjem og i hjem forbedring supermarkeder . Lavet af fem grundlæggende skove , skodder varierer i pris efter træ og den valgte stil. Desuden vil aktive skodder , eller skodder beregnet til at blive brugt , koste mere end skodder designet til at være rent dekorative . Trykimprægneret Pine

    Trykimprægneret fyrretræ typisk sydlige gule fyr , der er blevet behandlet med et træbeskyttelsesmiddel til at modstå råd og bugs. Konserveringsmidlet påføres under tryk at synke ind i træet i modsætning til blot at blive påført på overfladen . Det er almindeligt og billigt tilgængelig . De ulemper til fyr er ofte knudrede udseende bestyrelser og bevægelse fyrretræ bestyrelser kan opleve , når de svulmer op og kontrakt med fugtighed i luften. Skodder fremstillet af trykimprægneret fyrretræ skal primes grundigt med en plet -blokerende primer for at forhindre knuder fra blødning selvom finish maling frakke.
    Fir

    Fir er en ligeåret træ , der ofte bruges i vinduesrammer og løber et godt valg for skodder samt. Fordelene ved at bruge gran er det faktum, at det er mere økonomisk og lettere tilgængelige end andre træsorter , undtagen fyr , og det bevæger sig ikke så meget i forhold til fyrretræ . Ulempen ved at bruge gran i vinduet skodder er det faktum, at det har nogen modstand mod vand eller bugs og skal være ordentligt caulked og males for at beskytte det mod insekter og elementerne . Skodder lavet af gran behøver ikke en bestemt primer.
    Cedar

    Cedar er den tredje og sidste blødt træ, der anvendes i skodder. Cedar har en naturlig modstandsdygtighed over for vand rot og bug skadedyrsangreb, hvilket betyder ingen udvendig behandling er nødvendig. Cedar maskiner godt og ser godt ud umalet . Ulemperne ved at bruge cedertræ omfatter dens højere pris og begrænset tilgængelighed.

    Cedar kan males og vil kræve en høj skjul, bejdse -blokerende primer for at forhindre tanniner i træ fra blødning igennem, selv om mange mennesker foretrækker at forlade det fysiske eller topcoat det med en klar lak eller polyurethan.
    Mahogni

    Mahogni er et træ, der er både appellerer til øjet og stor. Primært dyrkes i troperne , mahogni er en tæt hårdttræ, der er kendetegnet ved stramme , lige kerner . Fordelen ved at bruge mahogni i skodder er dens holdbarhed. Det har en naturlig resistens over for vand og bugs, og det er mere holdbart end ceder og har den mest dimensionsstabilitet naturligt dyrkede shutter materialer . Det er også maskiner meget godt. Ulempen ved mahogni er prisen. På grund af sin relative knaphed , prisen for mahogni typisk tredobbelt eller flere end cedertræ . Mahogni kan males , men er oftest færdig med en klar topcoat for at tillade den naturlige skønhed af træ til at skinne igennem.
    Sammensat

    Mens ikke et naturligt dyrket træ, sammensatte træsorter gør indhug i træ lukker markedet. Lavet af en kombination af savsmuld, harpiks og lim , de kommer i mange forskellige farver og korn mønstre. Fordelen ved at bruge sammensatte træsorter er holdbarhed . De påvirkes ikke af vand, sol eller bugs , og de er nogenlunde formstabile . De ulemper sammensatte træsorter omfatter prisen, da de er dobbelt så dyrt som det bedste trykimprægneret fyr, og billigere mærker kan have en klar menneskeskabt look. Composite træ kommer i en række farver , som gennemsyrer materialet , i modsætning til at sidde på overfladen ligesom maling gør, selv om de kan males til at supplere enhver farveskema.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver Motors Arbejde på store objekter i Roblo…
    ·Sådan Put Hawkpe på en hoppe drev 
    ·Sådan får du vist Windows Registry Files 
    ·Sådan ændres en Windows logon-brugernavn og adgangsko…
    ·Hvad er ScanDisk for en PC 
    ·Hvad er i386 i en Windows File 
    ·Sådan bruges en USB 2.0 Med Windows ME 
    ·Hvordan at slette en fil uden at sende den til papirkur…
    ·Sådan overclocke et ATI Radeon 9550 
    ·Windows 7 Ultimate 64- bit vil ikke Aktiver 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Upload 1 & 1 filer til Linux 
    ·Sådan slettes en start af myndighed DNS File 
    ·Sådan password beskytte en mappe i Windows XP 
    ·Sådan Bestem en Drive Partition 
    ·Sådan opdaterer fra Vista 32 -bit til Windows 7 32 -bi…
    ·Sådan ændres startrækkefølgen i Windows 98 
    ·Sådan åbner Sopcast på Mac 
    ·Sådan oprettes en ny Sticky notes Med Genveje i Window…
    ·Sådan bruges et virtuelt tastatur til at logge ind XP 
    ·Sådan fjernes Startup Programs Fra Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com