| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ubuntu 10.04 Intel Mac Mouse Problemer
    På de fleste Intel Macs , kan du installere Ubuntu og ikke oplever de store problemer med hardwaren. Men hvis du forsøger at installere Ubuntu 10.04 på en Intel Mac , der bruger Apples Magic Mouse , vil musen ikke, medmindre du redigerer Linux kerne fra kildekoden, kompilere det og derefter installere det på din Mac. Linux Kernel

    Ubuntu sidder på toppen af ​​en Linux-kernen. Den kerne beføjelser de grundlæggende funktioner i computeren, herunder at arbejde med hardware . For en bestemt stykke hardware til at arbejde, kaldet driver til hardware, et " modul " i Linux, skal være i kernen og kernen skal have de rigtige kroge til at forbinde med modulet. Udviklere over hele verden skriver kildekoden til kernemoduler. Hvis koden er klar til brug , vil den blive trukket ind i Linux-kernen kildekode , når en ny kerne er bygget og frigivet. Modulet til Apples Magic Mouse var ikke klar, da kernen bruges med Ubuntu 10.04 blev udgivet . Et modul til Magic Mouse , der arbejder med kernen i Ubuntu 10.04 er blevet frigivet af Ubuntu-brugere .
    Kom Værktøjer

    Før du kan redigere kernen, du brug for udviklingsværktøjer , der er nødvendige for at arbejde med kildekoden . Du skal installere "build -væsentlige ", " fakeroot ", "crash ", " makedumpfile ", " kexec -tools ", " kernel- kile ", " build- dep linux "," git -core "," libncurses5 "og" libncurses5 -dev . " Du kan installere alle disse pakker på kommandolinjen med " sudo apt- get install . "Efter alt er installeret, skal du bruge git til at hente kildekoden. Du bliver nødt til at hente kode for Magic Mouse modul og Ubuntu Linux - kilde. Du skal også tjekke den version af Linux-kernen , der er i øjeblikket på din computer. Hvis du ikke ved hvad kernel du har , kan du bruge Synaptic til at finde ud af. Søg efter " linux- image. " Hvis man ser mere end én installeret , så tjek kildekoden til den med det højeste versionsnummer .
    Rediger og kompilere kernen < br >

    Redigering og udarbejdelse af et Linux- kerne bør ikke ske , medmindre du ved præcis, hvad du gør. Hvis du installerer en forkert kerne på din Intel Mac , vil du sandsynligvis ikke være i stand til at starte computeren og skal slette harddisken for at geninstallere operativsystemet. Du skal følge de trin udviklet af Ubuntu-fællesskabet til redigering og konfiguration af kerne til at inkludere Magic Mouse drivere. De er tilgængelige i Ubuntu fora. Dog vil du nødt til at ændre dem lidt, da de er for Ubuntu 9.10. På steder, hvor de trin fortælle dig at skrive " karmisk , " type " klarsynede ", og sørg for, at du bruger den kerneversionen øjeblikket på din computer, ikke en i trinene. Alt andet vil arbejde det samme.
    Overvejelser

    Selv om en Long Term Support udgivelse, Ubuntu 10.04 vil nå enden af ​​sin støtte livscyklus i april 2013 for skrivebordet udgave . Nyere versioner af Ubuntu kan bruge Magic Mouse uden brugerens kerne modifikationer. Men hvis du gør opgradere til en nyere Ubuntu udgivelse, vil du miste 10.04 's Gnome2 skrivebordet. Sørg for, at desktops til rådighed for nyere versioner er rigtige for dig som nogle, såsom Unity og Gnome3 , er radikalt anderledes end Gnome2 . Kanel og MATE er desktop muligheder, der er mere ligner Gnome2 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg finde den Sudo Password 
    ·Hvordan kan jeg downloade Linux & Boot det fra en cd 
    ·Sådan Abort et Ksh Script i Linux 
    ·Hvordan man kompilerer et I386 Debian Etch Kernel 
    ·YUM Install af WordPress & Rackspace 
    ·Sådan installeres Linux Operating System 
    ·Sådan downloader og installerer på Linux 
    ·Sådan tilføjes grupper i Linux 
    ·Sådan installeres Kubuntu 7.10 dual boot med Windows X…
    ·Hvordan man laver en disk image i Terminal 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan installerer jeg Snap-in Ruder 
    ·Sådan spiller en MP3-cd på en Apple Computer 
    ·Sådan nulstilles administratoradgangskoden på en Mac 
    ·Hvad er den bedste desktop pc 
    ·Windows XP Automatiseret Deployment Tools 
    ·PC Installation Tjekliste til Windows XP 
    ·Hvilke Olier Dræb lopper på katte 
    ·Sådan gendannes Disk for en Toshiba Satellite A105 
    ·Hvordan man opbygger en BIN fil i CentOS 
    ·Sådan Drej proceslinjen i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com