| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Linux Operating System
    Denne artikel antager, at du ikke har kendskab til Linux og ønsker at give det et spin . Ikke så længe siden , installation Linux kræves travede gennem en stor, kun tekst , proces. For de uindviede, var det ligefrem skræmmende , fordi forkert bevægelse let kunne resultere i en brækket installation eller endda en slettet partition. På grund af det hårde arbejde med dedikerede Linux-brugere , er processen kommet en lang vej . Nu , installation Linux er velsagtens nemmere end at installere Windows. Her vil jeg forklare den enkleste måde at installere Ubunty Linux ved hjælp af et program kaldet " Wubi ". Wubi kan du installere Linux , ligesom du ville enhver anden Windows-program . Hvis du ønsker at dual boot Linux og Windows , er der ikke grund til at gøre det på nogen anden måde . Instruktioner
    1

    Hent Wubi ( fra nedenstående link ) til dit skrivebord og kør den eksekverbare program .
    2

    Vælg det drev, hvor du vil have din installation til at gå. I modsætning til andre installations metoder, vil Wubi ikke partitionere dit drev. I stedet vil det lægge en fil på dit lokale drev , som den vil bruge som en virtuel harddisk. I de fleste Windows-installationer , C: er den lokale harddisk, så vælg det fra dropdown menuen som din installation drev. Igen , så fortvivl ikke - dette vil ikke overskrive dine data
    3

    Vælg en installation størrelse! . Basen installation kræver omkring fire gigabyte . Da du ønsker lidt plads til at installere programmer og gemme dine data , skal du vælge en størrelse større end det.
    4

    Vælg en af ​​de fire desktop miljøer for din installation. Wubi kan installere Ubuntu, Kubuntu , Xubuntu og Edubuntu . Disse er alle variationer af Ubuntu skåret fra samme klud , men alle "føler " anderledes . Standarden Ubuntu installation bruger Gnome desktop , der er forholdsvis let - nogle siger det er beslægtet med at OS X. Kubuntu bruger KDE for sin desktop og føles mere som Windows. Xubuntu skrivebord er Xfce , som er meget ligesom en letvægts udgave af Gnome . Det er bedst for ældre hardware . Edubuntu bruger også Gnome desktop , men installerer også snesevis af uddannelsesprogrammer især nyttig for K-12 studerende. Her vil vi med standard Ubuntu ( Gnome ) installation.
    5.

    Vælg dit sprog.
    6

    Indtast et brugernavn og adgangskode til din installation. Glem ikke disse - i modsætning til Windows , bruger Linux dit brugernavn og adgangskode udførligt: ​​du skal bruge dem til at logge på computeren , installere programmer , og foretage ændringer til systemet. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager.
    7

    Klik på " Install" og Wubi vil begynde at downloade installationsfilerne . Overførslen er omkring 600 megabyte , så få noget kaffe eller lad det løbe natten over.
    8.

    Når installationsfilerne er hentet , vil du blive bedt om at genstarte dit system. Når du gør det, vil din computer genstarter , men i stedet for starter direkte op i et styresystem , vil du se en skærm, der beder dig om at vælge, om du vil starte Windows eller Ubuntu. Vælg Ubuntu for at fuldføre installationen .
    9

    Når installationen er færdig , vil du have en helt funktionel Ubuntu Linux installere. Ubuntu gør et stort stykke arbejde for at opdage og installere hardware, men hvis du opdager, at noget ikke fungerer rigtigt, besøge Ubuntu fora og se om det er et kendt problem . Der er hundredvis af mennesker der er glade , du forsøger Linux , og de er villige til at hjælpe dig ud. Hvis du har et spørgsmål , skal du ikke være bange for at spørge!

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man åbner en Tar fil 
    ·Hvordan at brænde en cd og dvd i OpenSUSE 11 
    ·Sådan oprettes en VDF fil 
    ·Sådan geninstalleres D -Bus 
    ·Sådan deaktiveres Bluetooth på Linux 
    ·Sådan Set Uforanderlige Bits i Linux 
    ·Den historie Linux Operating System 
    ·Hvordan kan jeg spille eller Konverter en MP3 i Fedora 
    ·Sådan Tjek post i Linux 
    ·Hvordan at sende en SMS fil til en printer på Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en bootbar Windows 98 MS -DOS diskett…
    ·Hvordan man skriver - Beskyt en fil i Windows XP 
    ·Hvordan du manuelt afinstallere SQL 2005 Express 
    ·Sådan at logge på med Administrave Rights 
    ·Sådan Tilsidesætte et password på Latitude C610 
    ·Om Blank Page Loading i Windows XP 
    ·Hvordan skal tjekkes Applications i Task Manager for vi…
    ·Hvad er en proces Respekt til computere 
    ·Computer Training Vilkår 
    ·Sådan aktiveres Vista Volume Control Applet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com