| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Rhythmbox Will ikke Stream i Ubuntu
    Rhythmbox medieafspiller, installeret som standard i ældre versioner af Ubuntu og tilgængelige i Ubuntu Software Center i aktuelle versioner kan overføre internetradiostationer . Rhythmbox omfatter også støtte til den digitale audio Access Protocol ( DAAP ) , som bruges af iTunes og andre medier applikationer. Rhythmbox kan få adgang til DAAP delte netværk på det lokale netværk , og du kan dele dit musikbibliotek med andre applikationer , der understøtter DAAP . Audio Codecs

    Rhythmbox indeholder en række forprogrammerede internetradiostationer , men kan ikke spille de fleste af dem, indtil du installere den relevante audio codec . De codecs du har brug for er tilgængelige i Ubuntu Software Center program, og kan findes ved at søge efter Ubuntu Restricted Extras pakke. Denne pakke installerer støtte til de fleste almindelige medieformater og andre almindeligt anvendte software, der ikke er open source. Du behøver ikke at genstarte Rhythmbox efter installationen for at ændringerne kan træde i kraft , og du kan begynde at spille der understøttes af de nyligt installerede codecs automatisk.
    Streaming fra Rhythmbox
    < br >

    DAAP plug-in skal være aktiveret , før Rhythmbox kan streame dit musikbibliotek til andre enheder eller applikationer , som understøtter DAAP protokollen på dit netværk . Du kan aktivere den ønskede plug-in ved at klikke på "Rediger" -menuen i Rythmbox og derefter klikke på " Plug- ins ", og vælge " DAAP Music Sharing" afkrydsningsfeltet . Du kan yderligere styre din deling præferencer ved at klikke på "Preferences" i DAAP musikdeling sektion. Du kan dele din musik over en DAAP -støttet netværk ved at kontrollere Del My Music afkrydsningsfeltet , og man kan også navngive din andel og angive en adgangskode, der kræves for at få adgang til det .
    Network fejlfinding

    netværksproblemer kan forhindre Rhythmbox fra streaming audio . Du kan være bag en firewall som blokerer streaming media , såsom en firewall på en firma-eller pædagogisk netværk . Hvis du ikke kan få adgang til en DAAP aktie fra et andet system på netværket , kan ansøgningen deler medierne være bag en software firewall . For eksempel, hvis iTunes er blokeret i Windows Firewall på det andet system , vil du ikke se aktien. Nogle netværk routere kan også isolere computere fra hinanden , for eksempel, for at forhindre computere på et kablet og trådløst netværk fra at kommunikere af sikkerhedsmæssige årsager. Denne mulighed kan ændres i routerens administration interface .
    Softwareopdateringer

    Ældre versioner af Ubuntu og Rhythmbox kan indeholde problemer fastsat i nyere versioner. For eksempel kunne et problem med en lyd codec forhindre Rhythmbox fra streaming audio eller et problem med Rhythmbox s DAAP plug-in kan hindre kompatibilitet med anden software. Ubuntus Opdatering Manager giver opdateringer til dit system, og informerer dig , når en ny version af Ubuntu styresystemet er til rådighed. Nyere versioner af Ubuntu styresystemet kan indeholde nyere versioner af Rhythmbox .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes ATI Linux Driver 
    ·Sådan ændres en pauseskærm med OpenSUSE 
    ·Sådan Flyt Ext3 til Ext2 
    ·Sådan indstilles systemets skrifttype i vin 
    ·Sådan fjernes alt undtagen Base Install i CentOS 
    ·Sådan Konverter en video til en DVD i Linux 
    ·Sådan Send Disk Usage via e-mail med Linux Command Lin…
    ·Hvordan man laver en tar.gz fil 
    ·Sådan konfigureres en VNC server med Redhat 
    ·Sådan tilføjes et andet VGA -kort i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg automatisk Minimer Open Windows til pro…
    ·Sådan Find Windows XP Installer-version 
    ·Sådan bruges Sendmail i Linux 
    ·Sådan åbner en POL Filer 
    ·Sådan installeres KnowledgeTree på CentOS & Red Hat 
    ·Sådan konfigureres Centos 5 
    ·Sådan tilføjes en Slet-knappen til Windows Stifinder 
    ·Sådan kører Scan Disk på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows 98 Uden en Disk 
    ·Sådan installeres Mislykket Microsoft Updates 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com