| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er forskellen mellem en Symlink & a Widelink
    ? Ligesom genveje på skrivebordet point til filer på dit system , symbolske links eller " symlinks , " referenceværdier andre filer i et operativsystem. Også kaldet softlinks , symlinks består af tekststrenge , og operativsystemet genkender disse links som veje til mapper og filer , så du få adgang til som om du gik direkte til de mapper og filer. Symlink Funktion

    Filer, symlinks referencer er target -filer og symlinks opfører sig som om disse mål filerne direkte håndteres. Symlinks arbejder i fuld åbenhed for de fleste edb -funktioner. For eksempel, når referere til read- and- write funktion symlink fungerer som hvis målet filen læses eller skrives. Mens symlinks er afhængige af deres målfiler , det omvendte er ikke tilfældet . Ændre eller ændre en symlink har ingen indvirkning på målfilen , dog kan ændringer i målfilen resultere i brudte symlinks
    Samba Wide Links

    Det er muligt . at forvirre symlinks og brede links, men de to har forskellige formål. Brede links er en parameter indstilling, der fortæller systemet , hvordan man reagerer på symlinks uden for en delt mappe. Denne strategi er fundet i Samba , som er open source-software , der er nyttige for drift og tjenesteydelser mellem Windows og andre platforme såsom UNIX , Linux og IBM Systems . I en nøddeskal , er bygget på en UNIX-platform , integrerer Samba UNIX og Window miljøer problemfrit , således at de endelige brugere er uvidende , at de krydser platforme. På UNIX-platforme , symlinks reference- filer og brede links direkte systemets svar på symlinks .
    Wide Link Standard Parameter

    Samba , standard brede link parameter er indstillet til "Ja". Denne brede link indstilling er nyttig for administratorer , der ønsker at hente data fra serveren via en afsides beliggenhed , men det kan give problemer, hvis en anden person formår at skabe et symlink der peger på en mappe på et fjerntliggende sted . Således parameter giver anledning til bekymring , fordi hackere kan skabe en symlink der peger på " /etc /psswd " for at få adgang til serveren direkte. Den brede link parameter skal indstilles til "No" for at beskytte serveren. Ved at gøre dette , deaktivere du nogen fra at tilføje et symbolsk link i en eksporteret aktie. Det betyder, at ingen har adgang til " tmp /passwd " placering, og enhver, der forsøger at gøre det støder på en adgang nægtet svar.
    Hard Links

    Hard links er modposter symlinks . Den væsentligste forskel er, at hard links ikke anvendes til biblioteker , og de virker ikke på tværs af forskellige filsystemer og mængder. I modsætning hertil kan symlinks tjene noget target uanset dets bibliotek , filsystem eller volumen. UNIX operativsystemer bruger symlinks ligner Windows-operativsystemer , og dette link tilbyder en bred vifte af funktioner. De kan pege på en anden fil på en ekstern lokalitet eller blot linke mapper sammen. Syntaksen " ln-s MyDocuments MyLink " skaber et symlink i UNIX. Her, " MyLink " er den symbolske henvisning , at henvisninger en mappe kaldet " MyDocuments . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Samba i RHEL 
    ·Sådan Læs TAR filer 
    ·Sådan modtage en fax på Linux 
    ·Sådan opdatere fra Gutsy til Hardy 
    ·Anbefalede Klemmer til Linux 
    ·Sådan installeres Fedora Fra et netværk 
    ·Sådan ændres en Sound Device for Flash Linux 
    ·Sådan fjernes programmer i Linux 
    ·Sådan geninstalleres Yum 
    ·Sådan installeres en statisk Binary 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes papirkurven i XP 
    ·Sådan installeres Windows XP fra en opgradering CD 
    ·Sådan konfigureres en DNS opslag 
    ·Sådan aktiveres Wireless på en bærbar 
    ·Sådan Gratis diskplads i Vista 
    ·Hvordan at reparere en Dual Boot 
    ·Sådan Find Out Hvor gammel Min computer er 
    ·Sådan Nulstille en brugers adgangskode i Single User M…
    ·Gør det selv Window Replacement med stuk Siding 
    ·Hvordan man laver en drop-down menu i iWeb 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com