| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    SkyDrive Upload Tool til Ubuntu
    Microsoft SkyDrive er en online storage værktøj, der giver dig mulighed for at spare op til 25 gigabyte data gratis. Mens det er et effektivt værktøj til at sikkerhedskopiere dine data , er det ikke spille pænt med Linux. Der er ikke en officiel eller uofficiel dedikeret upload værktøj til Ubuntu , men det betyder ikke, at du ikke kan finde måder at bruge tjenesten på din Ubuntu maskine. Browser -Based Upload

    browserbaseret upload hjælpeprogram til SkyDrive er kompatibel med Linux. Det bruges til at kræve Silverlight, hvilket heller ikke er kompatibel med Linux, men det er ikke længere tilfældet . Den downside til dette er , at det er langsommere end at have et hjælpeprogram som SDExplorer , som er en tredjepart SkyDrive værktøj til Windows . Du kan bruge SkyDrive i både Chrome og Firefox til Ubuntu. Klik på " Tilføj filer " øverst på skærmen , og vælge de filer, du ønsker at uploade . Du kan vælge flere filer ved at holde "Ctrl" nede, mens du vælger. En tredje -parts browser værktøj er YourSunny s SkyDrive HTML5 Uploader giver dig mulighed for at trække og slippe filer fra din filhåndtering i din SkyDrive -konto.
    SMEStorage

    SMEStorage er en service der giver dig mulighed for at styre og uploade filer til flere skyer på én gang. Blandt de mange understøttede skyerne er SkyDrive. SMEStorage tilbyder en gratis konto, samt software til Ubuntu. Den gratis konto er begrænset til en 1 gigabyte båndbredde en måned og 2 gigabyte SMEStorage plads - men dine SkyDrive -filer forringer ikke den plads. Når du har tilføjet SkyDrive som leverandør i din SMEStorage konto , skal du logge ind med din SMEStorage detaljer i SMEStorage Explorer. Derfra åbne " My SkyDrive Files " mappen og uploade dine filer . Dette skaber en fil i din SkyDrive -konto kaldet " SMEStorage ", som er der, hvor dine uploadede filer gemmes .
    Ved hjælp af en Virtual Machine

    En anden løsning til at bruge Windows -baserede hjælpeprogrammer til SkyDrive er at køre Windows i en virtuel maskine ved hjælp af et program som Virtualbox eller VMWare Player. Du kan også installere Windows synkronisering værktøj Live Mesh , som omfatter muligheden for at synkronisere dine data til SkyDrive. For at gøre dette skal du bruge en kopi af Windows til at installere , men det vil give dig mulighed for at køre andre Windows -only programmer på din Ubuntu maskine samt - et solidt værktøj at have i lommen i en verden, hvor størstedelen af ​​computerbrugere stadig bruger Windows.
    Linux -Friendly Alternativer
    p Hvis du ikke kan finde en løsning, der fungerer godt for dig, kan du overveje at prøve en anden cloud-baserede lagersystem , selvom meget få har råd til så meget ledig plads som SkyDrive. Ubuntu One kommer installeret med Ubuntu giver backup og automatisk synkronisering med op til 5 gigabyte gratis. Dropbox er Linux - venlige og giver dig mulighed for at uploade filer ved at tilføje dem til en mappe kaldet " Dropbox " i din hjemmemappe , det kun tilbyder 2 GB ledig plads. Et andet alternativ er Amazons Cloud Drive, som også byder på 5 gigabyte , men er browser-baseret og ikke har en upload eller sync nytte.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP til GRUB 
    ·Sådan installeres en Solaris Operating System 
    ·Sådan downloader på et Linux Command 
    ·Ubuntu Cron Job Fejl 
    ·Sådan Sammenlign Linux til Windows 
    ·Linux-spil for Kids 
    ·Sådan installeres Thrift PHP på Linux 
    ·Sådan bruges AWK i Linux 
    ·Sådan bruges DynDNS Med Apache 
    ·Hvordan man opbygger din egen Linux Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows CE Testing Tools 
    ·Sådan installeres Vista SP1 Fra et startdiskette 
    ·Sådan får HD Hvis du har Windows Vista 
    ·Sådan installeres et operativsystem 
    ·Sådan Geninstaller Print Spooler service 
    ·Er det let for en ældre person at gå fra en pc til en…
    ·Sådan kører ældre spil i Virtual PC 2007 
    ·Hvad er en QTTask.Exe Process 
    ·Sådan formateres en harddisk på en Ricoh Aficio 1045 …
    ·Hvordan laver man en HP Scanjet 6300 arbejde med Mac OS…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com