| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan installeres et operativsystem
    Operativsystemet er den vigtigste software på en computer. Operativsystemet er hovedsageligt en oversætter , der tager programmeringssproget af softwaren, du kører, og dreje det i den binære maskinsprog at hardwaren i din computer forstår. Uden et operativsystem , er en computer lidt mere end en boks, der lyser op, når du trykker på afbryderknappen. Af denne grund er at installere et operativsystem uvægerligt den første ting, at nogen gør efter samling af en computer . Instruktioner
    1

    Back up dine vigtige filer , hvis du udfører en ren installation af et operativsystem på en computer, der allerede indeholder data . Harddisken er generelt formateret under et operativsystem installation, som fjerner alle data, der er gemt på computeren. Du kan bevare dine data ved hjælp af en funktion , der følger med dit operativsystem , såsom Windows Sikkerhedskopiering og gendannelse nytte. Du kan også flytte dine filer til en anden lagerenhed manuelt eller installere operativsystemet på en ny harddisk , og holder din gamle harddisk i computeren.
    2

    Beslut hvilket operativsystem du vil bruge. Dit operativsystem præference kan begrænse valget af hardware, som du kan bruge , og vice versa. For eksempel kan Macintosh-operativsystemet ikke installeres på andet end Apple-computere uden væsentlige tweaks og ændringer. De øvrige primære valg er Windows , som bruges på de fleste af verdens computere og Linux.
    3

    Start computeren med operativsystemet indsatte disk . I de fleste tilfælde forårsager denne computer for at starte operativsystemet installationen automatisk. Hvis ikke, kan du nødt til at trykke på en særlig kombination af taster på tastaturet , efter du tænder for computeren . Tryk på " C "-tasten , hvis du bruger en Apple computer. På pc'er , er nøglen normalt angivet på den oprindelige sort og hvid skærm, der vises efter at computeren er tændt.
    4

    Formater din harddisk. Formatering tørrer informationer fra en harddisk , så du kan starte forfra med en frisk installation af operativsystemet. Hvis du installerer operativsystemet på en ny harddisk , kan dette skridt allerede gjort for dig. Mac OS, Linux og Windows alle har indbyggede værktøjer til at formatere harddisken . På en Mac , dette kaldes " Slet og installer " valgmulighed. I Windows skal du bruge tastaturets piletaster til at fremhæve den harddisk, du ønsker at installere operativsystemet på , og tryk derefter på "Enter".
    5

    Følg anvisningerne for at fuldføre installationen af ​​operativsystemet . Selvom de resterende trin varierer afhængigt af det operativsystem , du installerer , et par skridt er universelle. Du bliver nødt til at vælge en adgangskode til din computer , skal du vælge de regionale indstillinger som sprog og tidszone, og bekræft den korrekte dato og tid. Disse trin kan udføres før eller efter de krævede operativsystem filer er kopieret fra installationsdisken til harddisken . Efter alle de krævede oplysninger er indtastet, er installationen færdig og skrivebordet vil indlæse .
    6

    Installer drivere til al hardware, der ikke registreres automatisk af operativsystemet . Hvis en producent som Dell eller HP bygget din computer , alle de nødvendige drivere er tilgængelige på selskabets hjemmeside. Hvis du har bygget din egen computer , find cd'er med software , der følger med enhver add-on hardware, som du har installeret, såsom et grafikkort til gaming. Dette trin kan springes over , hvis du bruger en Apple computer, medmindre du har tilføjet hardware siden vi købte computeren.
    7

    Installer alle tilgængelige systemopdateringer . På en Mac , skal du klikke på "Apple" -ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på "Softwareopdatering ". I Windows skal du vælge " Windows Update " fra "Start" -menuen. Efter alle vigtige opdateringer er hentet og installeret, er computeren klar til brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en signatur til et elektronisk dokumen…
    ·Sådan Put en Soundclick Page Up 
    ·Teknologivurdering Protocol 
    ·Sådan Print Skærme i Windows 
    ·Hvordan at justere lyden på en computer 
    ·Sådan Defragmenter specifikke filer 
    ·Hvordan videresender jeg e-mail fra AOL 
    ·Sådan gendannes en IBM computer til ny 
    ·Sådan Send e-mail med DNN 
    ·Sådan erstatte standard CD driver i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lås administrationen for en Mac-computer 
    ·Sådan Åbn Registreringseditor 
    ·Hvordan til at hænge Plastic Skodder 
    ·Sådan geninstalleres Automatic Update Service 
    ·Hvordan man gør en Screen Shot på en Inspiron 1525 
    ·Sådan Søg efter filer på en Mac PC 
    ·Sådan ændres produktnøglen i Windows 2000 Pro 
    ·Sådan deaktiveres Windows Genuine Kontrol 
    ·Krav til iPad Development Systems 
    ·Fælles Wallpaper Resolutioner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com