| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan man opbygger din egen Linux Laptop
    En Linux laptop kan puste nyt liv i ældre hardware. Linux er en slank , trim operativsystem , der kræver mindre processor hastighed, hukommelse og harddisk plads end en sammenlignelig Windows-operativsystem installation. Så uanset om du har en ældre bærbar computer , du ønsker at holde omkring længere , eller ønsker at købe en brugt bærbar til at installere Linux og spare penge , ved at følge et par enkle trin, du kan være oppe og køre på ingen tid . Den bedste del er , Linux er gratis. Ting du skal
    Laptop
    USB-drev , minimum 2 GB
    Vis Flere Instruktioner
    Vælg A Laptop
    1

    vurdere, hvad du har brug for fra din laptop. En ældre laptop kører Linux vil køre almindelige kontorprogrammer , der bygger regneark og præsentationer , surfe på nettet og e-maile fint. Hvis dine interesser skaber CAD-tegninger , skabe videoer eller spil , kan du nødt til at få en nyere bærbar computer med den nyeste hardware .
    2

    Bestem hvilken hardware du har. Hvis du allerede har en ældre bærbar computer, kan vide, hvad hardware har det hjælpe med at afgøre , om det er egnet til dine behov. Ofte en producentens websted vil liste systemets specifikationer til en bestemt model.
    3

    Klik på "Start" -menuen til Windows laptops kører Windows 95 og på, så skal du højreklikke på "Denne computer" derefter " Egenskaber". Under fanen System det vil fortælle dig mængden af ​​hukommelse du har, og processorhastighed og model. Har mindst 512 MB ​​hukommelse er foreslået , som er et 486- klasse eller højere processor.
    4

    Undersøg portene og drev på ydersiden af ​​computeren. Du højst sandsynligt vil mindst én USB-port , cd -rom-drev og en netværksport. Andre gode ting er et hovedtelefonstik og en port til et eksternt tastatur og skærm.
    Linux Test Installation
    5

    Vælg en Linux-distribution , der passer til dine behov . Linux er et open source styresystem , så der er flere virksomheder på markedet , " . Distributioner " såsom Ubuntu, Fedora, RedHat og openSUSE , blandt andre, som gør deres egne versioner , eller Mens kernen er altid Linux, features , design og udseende og er unikke for hvert selskab. Ubuntu er den mest populære , mens openSUSE er tæt i popularitet og byder på mange forsyningsselskaber nyttige for en bærbar computer , såsom Wi-Fi og mobilmodem tilslutningsmuligheder værktøjer til mobile netværk . Men på grund af sin overlegne støtte og brugervenlighed , vil vi bruge Ubuntu for denne tutorial .
    6

    Naviger til http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download og downloade netbook version af Ubuntu software. Til dette trin, kan du bruge hvilken som helst computer , der er tilsluttet til internettet.
    7

    Opret en USB-drev ved at indsætte USB stick i computeren. Når overførslen er fuldført , skal du vælge "Kør " i menuen, der vises . Fra dropdown menuen, vælg " Ubuntu netbook edition ". På det næste skærmbillede skal du vælge de hentede ISO -fil. Det vil sige noget lignende " Ubuntu - 10.11 - netbook -remix- i386.iso " og derefter på det næste skærmbillede skal du vælge din USB-drev og klik på " Opret ".
    8

    Isæt USB -drev i laptop , som du vil køre Linux. Tænd for computeren, og du bør blive mødt af en skærm, der spørger, om du ønsker at installere Ubuntu eller prøv det fra USB-drev. Vælg den ønskede USB -drev option og lad det starte. Det er fantastisk , fordi du kan prøve Linux på din computer uden at installere det , hvilket giver dig tid til at beslutte, om du kan lide det eller ej.
    Permanent Linux installation
    9

    Permanent installere Ubuntu Linux på din computer ved at starte computeren ved hjælp af USB-drev igen, og vælge " Install " valgmulighed. Sæt din computer til en strømkilde til at sikre, at batteriet ikke dør i løbet af denne proces.
    10

    Vælg, om du ønsker at dual boot Windows og Linux, eller lave en frisk installation af Linux. Dette vil afgøre , om du har både Windows og Linux på din bærbare computer eller bare Linux.
    11

    Følg vejledningen på install vinduet for at indstille ting såsom placering , dato og tid . Vent til Linux for at installere , og derefter genstarte computeren , hvilket vil nu køre den slanke , hurtige Linux- operativsystem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes delte mapper til en Linux VM Player 
    ·Sådan Konverter ICO til PNG i Linux 
    ·Sådan installeres Bin filer i Linux 
    ·Sådan Drej Beep Off i Solaris 8 
    ·Sådan installeres BackTrack 3 på en Eee PC 
    ·Sådan permanent Indstil en Sti i Cygwin 
    ·Sådan Fix Apache SELinux Tilladelser 
    ·Sådan får du en Wiimote til at arbejde på Linux 
    ·Sådan Flyt Ext3 til Ext2 
    ·Sådan Mirror Boot Disk i SVM på Solaris X86 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Folder Properties fanen Sikkerhed i Windows…
    ·Sådan bruges Echo i CMD 
    ·Basement Window Installationsvejledning 
    ·Sådan deaktiveres Windows sidefiler 
    ·Sådan får Yahoo Webcam to Work på Mac iChat 
    ·Sådan oprettes en offentlig kalender i Exchange 2003 
    ·Sådan gendannes Vista Compaq 
    ·Hvad er en Vedvarende Handler 
    ·Hvordan jeg ændre boot disk på en eMac 
    ·Sådan foretages fejlfinding My Verizon Wireless Broadb…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com