| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Swap File Speed ​​Vs. Partition
    Multitasking computere bruger random access memory , eller RAM, til at lagre programdata under udførelsen. For at lette væksten af ​​kompleksitet og ressourcebehov i computere , især når RAM på en computer kom på en præmie , udviklere skabte konceptet " swap " plads til at bidrage til at afbøde krav til RAM af et system. Linux-systemer , især drage fordel af swap-plads , enten i form af en swap-partition på harddisken eller en swap -fil. Hver af disse muligheder kommer med forskelle i hurtigere adgang . Swap Space

    Computer operativsystemer bruger swap-plads til at håndtere hukommelse. Swap-plads maps hukommelsen ligger i RAM til et separat område på harddisken , kendt som " virtuel hukommelse ". Dette tillader kernen af operativsystemet til at tildele hukommelse til programmer, der måske ikke eksisterer i den aktuelle RAM plads . For eksempel kan operativsystemet allokere mere hukommelse end der er let tilgængelige for et program ved at "bytte " data sider i hukommelsen , der ikke er i brug.
    Skillevægge Versus filer

    swap partitioner repræsenterer den mest almindelige form for swap-plads . I denne metode, betegner partitionering software en partition på harddisken som swap-plads . Swap filer , på den anden side heller ikke bruge en separat partition på harddisken , men findes i en fil på den primære harddisk , som regel som en del af roden partition af OS installation. Swap -filer er specielle filer , der opfører sig på samme måde som en swap partition, ved at tillade OS til at skrive datasider fra hukommelsen til filen og bruge pladsen til andre applikationer.
    Speed og Access Forskelle

    i teorien - og det har været tilfældet i begyndelsen af ​​computing - en swap partition vil operere meget hurtigere end en swap-fil . Da partition er en dedikeret swapområde , komplet med sammenhængende hukommelse , kan operativsystemet oprettet et særligt swap filsystem på denne partition til at støtte i sidedata swapping. Swap -filer , på den anden side er bare en anden fil i den vigtigste disk -system, og ligesom andre filer , tilbøjelige til fragmentering . Det betyder, at swap-fil data eksisterer i flere steder på harddisken. Harddisken skal sætte ekstra indsats for at læse blokke af hukommelse fra forskellige steder på disken, der forsinker adgang tid.
    Formildende Speed ​​Forskelle og anvendelser

    Generelt mens swap partitioner tilbyde hurtigere adgang til data , de fleste moderne operativsystemer administrere både swap -filer og swap partitioner på en sådan måde, at den hastighed forskellen ubetydelig. Windows-operativsystemet er afhængig som standard på en swap -fil , og har indbygget optimering kontrol, samt bruger - modificerbare muligheder for at gøre brug af swap-fil hurtigt og smertefrit. I Linux har indførelsen af 2.6 kerne også minimeret denne forskel , og traditionen for at skabe swap partitioner bliver et spørgsmål om organisering , snarere end hastighed.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres en Belkin Wireless G Notebook Card p…
    ·Debian Laptop Tools 
    ·Linux projektstyringsværktøjer 
    ·Sådan Chown på en CentOS Server 
    ·Hvordan kan man øge den Stack Størrelse i Linux 
    ·Sådan fjernes Linux Fra et dual boot-system 
    ·Sådan formateres et SD-kort i Debian Linux 
    ·Sådan Kill Ser2net 
    ·Sådan Boot en Linux installation fra USB 
    ·Sådan installeres Redhat Enterprise Linux 5 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Plug TMP Files 
    ·Sådan bruges en mikrofon med Windows Sound Recorder 
    ·Sådan får Windows Installer i gang 
    ·Sådan formateres en diskette ved hjælp af Windows XP 
    ·Hvad er de to typer af Easy Transfer 
    ·Sådan deaktiveres et diskettedrev i Windows 
    ·Sådan oprettes en XP - kompatibel partition 
    ·Sådan Start CentOS GUI fra kommandolinjen 
    ·Sådan skifte positioner af fanerne i proceslinjen i Wi…
    ·Sådan Konverter en bærbar Home Directory til en lokal…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com