| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad Er Linux -baserede systemer
    ? Linux er tilnavnet givet til hvad der er faktisk en gruppe af operativsystemer , der kører på kernen skrevet af Linus Torvalds . Torvalds , en computer science studerende i Helsinki , Finland, ønskede at skabe et system, der ville køre på en personlig computer , der opererer som en UNIX-system . Han gik på at skabe den populære , omend teknisk udfordrende system, nu kendt som Linux. Kendt for sin stabilitet, men stadig mystisk grund af sine rødder i UNIX -og kommando-line operation , har Linux forgrenet i mere end 400 versioner , kaldet " distributioner ". Sammenligning med Windows og Macintosh Operating Systems

    Når man sammenligner Linux-distributioner til Windows eller Macintosh-operativsystemer , er du nødt til at vælge, hvilke Linux-distribution til brug for sammenligning. Den mest populære , Ubuntu , Linux Mint, OpenSUSE og Fedora alle tilbyder brugerne en lignende oplevelse . Den grafiske brugerflade er meget lig både Windows og Macintosh. Når du åbner en mappe eller et program , åbnes det i et vindue. Forskellene er i detaljerne. Filtyper af software er forskellige, desktop -miljøer er forskellige , selv placeringen af ​​nøglekomponenter som applikationer menuer og løfteraketter ændre sig drastisk fra den ene distribution til den anden. Nogle Linux distributioner stole på terminalen for næsten alt , mens andre er så grafisk som enhver Windows-eller Macintosh-system nogensinde er lavet. Nogle endda søge at efterligne Windows og Macintosh i udseende. Nye brugere skal vælge de populære distributioner at "skære deres tænder " på , før eksperimentere med mindre kendte .
    Popular Linux-distributioner

    Linux operativsystemer , der normalt såkaldte distributioner eller " distributioner ", kommer i mange varianter. De deler en " kerne ", den centrale komponent i systemet software, men andre end det, meget forskellig distributioner . Ubuntu er den mest populære distribution ( distrowatch.com ) , og har været i flere år. Det tilbyder en computeroplevelse meget ligner Windows. Linux Mint og Debian er meget lig Ubuntu. Hvis du vil have noget lidt mere minimalistisk , prøv CrunchBang (# !) Linux. Den stærkt afhængig kommandolinjen viden, men tager meget lidt i vejen for system ressourcer til at operere. Hvis du vil have noget, der minder den Macintosh OS , prøv Drøm Linux eller MacPup . Begge efterligne en Mac.

    Grunde til at bruge Linux
    p Der er flere grunde til at give Linux en prøve. For det første er gratis . Det koster omkring en dollar for at købe DVD , som du vil brænde LiveDVD /Install image. Efter dette, kan du installere det på så mange computere , som du ønsker. For det andet , kan det være en masse sjovt at prøve alle de forskellige distributioner til rådighed. De mange forskellige udseende og systemer er faktisk overvældende, og du vil lære en masse om computere i almindelighed som du installerer og lære Linux. Endelig Linux er et fantastisk værktøj til at spare ældre hardware . Visse distributioner , ligesom Puppy , og DSL ( Damn Small Linux) , er bevidst skabt til at bruge færre ressourcer end moderne Windows-og Macintosh-systemer , og for at maksimere , hvad du ellers smide væk.
    Udfordringer Linux OS

    største udfordring Linux synes at være markedsføring og branding. På grund af de mange forskellige distributioner har Linux ikke mærke. Og fordi så mange mennesker enten ikke ved noget om det, eller mener, at det kompliceret for deres personlige brug , få mennesker bruger det. Ifølge "PC World" færre end 2 procent af brugerne bruger et Linux-operativsystem .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Perl Plesk 
    ·GRUB Root Command 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen for Grub 2 
    ·Sådan ændres en Linux Tastaturopsætning 
    ·Sådan Stop en CentOS 5.4 Firewall 
    ·Sådan installeres Kuki Linux 
    ·Sådan Set Up en Linux CCTV DVR 
    ·Sådan Fix GRUB 2 Fejl : Fil ikke fundet 
    ·Sådan redigeres NIC på Centos 
    ·Hvordan til at Ændre den Date & Time på en HPUX SST v…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilke måder kan du indtaste data i en computer 
    ·Sådan en NTFS File System i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Modem Drivers i XP Professional 
    ·Sådan ændres fil Extensions Med Vista 
    ·Sådan Giv et Password til en mappe i Windows XP 
    ·Sådan Start Kør kommandoer i Windows XP 
    ·Sådan Sammenlign Vinyl & Wood Vinduer 
    ·Sådan fjernes en stålramme Window Fra en kælder 
    ·Hvad er den optimale PC Virtual Memory 
    ·Sådan Fremskynde VirtualBox 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com