| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Succesfuld installeres Fedora 7
    Fedora er en samling af software meget som Windows , som omfatter et styresystem baseret på Linux-kernen , samt anden software til at forbedre brugervenligheden . Som for offentliggørelse , er den seneste version af Fedora Fedora 15. . Ældre versioner af Fedora kan stadig findes på Fedora hjemmeside dog , herunder Fedora 7. . Husk dog, at ældre versioner ikke kan støtte nyere hardware , mens nyere versioner vil sandsynligvis understøtte ældre hardware. Instruktioner
    1

    Start computeren . Indsæt Fedora disk. Tryk på " F2 ", " F12 " eller " DEL " tasten efter den indledende velkomstbilledet vises, som vil tage dig til de BIOS-indstillingerne. Den nøjagtige nøgle vil afhænge af dit operativsystem. Hvad du ønsker at gøre i BIOS er at ændre boot muligheder på din computer til at starte fra cd /dvd-drev . Proceduren til at gøre dette vil variere , afhængigt af den slags BIOS , du har, men du er på udkig efter indstillingen hedder " Boot Sequence ", " Boot Device " eller noget lignende. Du bør ændre det, så CDROM er indstillet som den første boot -enhed. Gem ændringer og afslut BIOS .
    2

    Genstart computeren. Computeren skulle nu starte fra disken.
    3

    Vælg muligheden for at installere i grafik mode. Kontroller disken på det næste skærmbillede for fejl ved at trykke på "OK " efterfulgt af "Test ". Forudsat der ikke er fejl , klik på "OK " og derefter bruge højre pil for at vælge "Fortsæt".
    4

    Hit "Næste ", når Fedora velkomstbilledet vises, og derefter vælge sprog og tastaturlayout fra mulighederne . Klik på "Næste".
    5

    Vælg muligheden for en frisk installation af Fedora 7 ved næste skærmbillede , medmindre du ønsker at opgradere, som er den anden mulighed. Hvis du vælger at opgradere , er det en god ide at sikkerhedskopiere alle dine data, før du gør det. Hit "Næste " for at gå videre til næste trin.
    6

    Vælg "Use fri plads på udvalgte drev og skabe standardlayout " valgmulighed ved næste skærmen for at oprette en Linux partition, hvis din harddisk er tom . Hvis du har en Windows-installation , men ønsker at slette den, skal du vælge " Fjern alle partitioner på udvalgte drev og oprette en standard layout. " Hvis du har en Windows-installation og ønsker at skabe et dual boot situation, vil du nødt til at vælge " Anvend fri plads på udvalgte drev og skabe standardlayout " ellers "Opret brugerdefineret layout ", hvis du ønsker at tilpasse din harddisk partitioner . < br >
    7

    Beslut , hvis du ønsker GRUB skal installeres. Hvis du opretter en dual boot , så GRUB er en god idé , ellers er det ikke typisk nødvendig. Klik på "Næste".
    8

    Opsæt din netværksforbindelse på næste skærmbillede. Indstillingerne vil variere afhængigt af din hardware, men da Fedora 7 er en ældre version, kan operativsystemet ikke genkende nyere netværkskort. Klik på "Næste".
    9

    Vælg den tidszone, du er i fra den næste skærm, som vil sætte computerens ur til den rette tid . Klik på "Næste".
    10

    Angiv en root-kodeord på næste skærmbillede. Ideelt set bør adgangskoder indeholder mindst ét ​​tal og ét specialtegn . Klik på "Næste".
    11

    Select hvilke valgfrie software- pakker du ønsker at blive installeret. Når du har valgt alt, hvad du ønsker , skal du klikke på "Næste".
    12

    Klik på "Næste " og derefter på "Fortsæt" og Fedora 7 vil blive installeret på din computer. Når installationen er færdig , skal du fjerne Fedora disken , klik på " Genstart " for at genstarte systemet og opstart Fedora 7 for første gang.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan læser man en Ext3 i Windows 
    ·Sådan tilføjes en bruger til en gruppe i Linux 
    ·Hvordan man opbygger en Linux Music PC 
    ·Sådan Setup logiske enheder i Red Hat 
    ·Sådan bruges en IDE controller kort med Linux 
    ·Sådan installeres Java på Kubuntu 
    ·Sådan deaktiveres Watchdog i Grub - Linux 
    ·Sådan installeres PHP 5.2 i Redhat 
    ·6 Funktioner i Linux 
    ·Sådan Put DSL på USB 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Ryd Kommandovindue Screen 
    ·Årsager til Opgradering af en Operating System 
    ·Sådan Fix en computer skærm med store ikoner 
    ·Sådan installeres Inside Window Casing 
    ·Sådan Print Mapper 
    ·Sådan bruges to harddiske & To Platform Systems 
    ·Sådan installeres Songbird i Ubuntu 
    ·Problemer med at installere Adobe Pro i Windows Vista 
    ·Sådan tilføjes en registreringsnøgle 
    ·Sådan Konverter Windows XP Software at spille på Vist…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com