| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan man opbygger en Linux Distribution
    En Linux-distribution , oftere benævnt som en " distro ", er en version af styresystemet Linux baseret på en specifik distro , såsom Debian , og er ofte designet til et bestemt formål eller type computer . For eksempel kan en programmering professionel skabe sin egen Linux-distribution , der er skræddersyet til programmører , mens en anden person kan skabe en Linux distro optimeret for visse netbook-modeller . Når den er oprettet , kan din Linux-distribution holdes til dig selv, gøres tilgængelige online gratis eller sælges med en specifik anvendelse licens. Instruktioner
    1

    Beslut hvilken slags Linux distro du vil oprette . Fordelingen vil blive anvendt på ældre , under -drevne laptops , for eksempel? Eller vil det blive brugt til cutting- edge openGL gaming? Formålet for fordelingen vil påvirke resten af ​​dine beslutninger vedrørende det distro oprettelse. Hvis du har planer om at sælge distro kommercielt eller håber det fangster på i Linux-fællesskabet , bør du analysere aktuelle distributioner og finde en niche, der skal udfyldes , ellers vil du komme til at konkurrere med de allerede etablerede distributioner , som Ubuntu og SUSE.
    2

    Vælg en etableret distro , hvorpå du ønsker at basere din distro , som kaldes " forgrening ". Din gaffel vil bruge den etablerede distro som sit fundament, og din distribution vil efterfølgende piggy -back off denne pakke , og vil være i stand til at køre alle de programmer , der allerede eksisterer for denne distribution . Ubuntu, for eksempel, er en gaffel af Debian, og blev oprettet for at tjene et bestemt formål - mere hyppige opdateringer . Det er også muligt at lave en forgrening af en gaffel , så som at basere din distribution på SUSE , snarere end dens Slackware base.
    3

    Åbn din webbrowser , og navigere til en custom- distro skabelse hjemmeside, såsom InstaLinux på Instalinux.com , SUSE Studio på SuseStudio.com eller Nimblex på Custom.Nimblex.net . Online distro -skabende ydelser er en lettere skabelse løsning end at downloade basen distro og få albue -dybt i sin kode . Via tjenesten, distro du ønsker at ændre vælger, derefter gå videre til at vælge de ønskede indstillinger . Besvare spørgsmålene i skabelsen software, . Vælge vinduet manger ( KDE eller Gnome, for eksempel), sprogstøtte , default software, hardware support, boot muligheder og alle andre nødvendige oplysninger
    4

    Download din custom distro . Din download-tiden afhænger af, hvor stor filen er. En lille distro , såsom en gaffel af Damn Small Linux vil hente hurtigt , mens en stor distro , såsom en Ubuntu gaffel, vil tage meget længere tid at downloade. Når distro er downloadet, brænde den til en dvd og teste det på din computer. Hvis du er tilfreds med det, kan du uploade det til en fildeling hjemmeside, såsom RapidShare på RapidShare.com , Megaupload på Megaupload.com eller FileServe på FileServe.com , og dele det med andre Linux- brugere online.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·VirtualBox & Ubuntu Krak 
    ·Sådan Setup FTP på FreeBSD 
    ·Sådan installeres en dual boot med XP og Redhat 
    ·Sådan Dim en Laptop Screen i Linux 
    ·Sådan installeres Compiz Fusion 
    ·Sådan Fjern et program i Linux 
    ·Sådan installeres en USB Webcam i Linux 
    ·Hvordan konverterer jeg en harddisk til en ESX billede 
    ·Hvordan til at øge virtuel hukommelse i Linux 
    ·Sådan Undertryk Cron Messages 
      Anbefalede Artikler
    ·Faux Stained Glass Removal 
    ·Sådan kopieres filer fra Win98 til Win7 
    ·Hvordan til liste Moduler i Apache2 
    ·Sådan Konverter en lokal profil til et domæne profil 
    ·Sådan installeres en Terminal Services Client på Vist…
    ·Sådan ændre standardprinteren 
    ·Sådan Tilslut en Mac til at Netgear 
    ·Sådan installeres Windows XP Mørk Edition 
    ·Sådan låser en fil i Windows 2000 Server 
    ·Hvordan Tør en Windows computer ren 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com