| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ebooks Om Linux
    Linus Torvalds skabte kernen i hvad der ville blive styresystemet Linux som hans afgangsprojekt for sin kandidatgrad i datalogi. Operativsystemet annoncerer sig selv som en fri og open source- alternativ til proprietære operativsystemer . Dog kan operativsystemet være vanskelig at anvende , og der er en række af bøger til at hjælpe nye brugere lære om forskellige aspekter af operativsystemet. " En begyndere Opsætningsvejledning til Linux "

    verden af ​​Linux og open source-software kan være et forvirrende sted for en bruger kommer fra Apple eller Windows verden. Nyt eller prospektive , kan brugerne finde sig selv spørge : Hvad er distributioner ? Er de alle Linux? Hvilken en skal jeg bruge? " En begyndere Opsætningsvejledning til Linux " er en gratis e-bog designet til at besvare alle disse spørgsmål og meget mere. Efter at have læst det , vil brugeren være bekendt med Linux vilkår , har en bedre forståelse af, hvordan Linux-fællesskabet fungerer, og være i stand til at hente hende første distribution ( ja, de er alle Linux) .
    " Ubuntu Pocket guide and Reference "

    Linux kommer i en række forskellige varianter , kaldet distributioner. Mens de alle arbejde off Linux-kernen , og er alle open -source, de arbejder på forskellige måder og appellerer til forskellige grupper af brugere. Som i 2011 , var Ubuntu en af ​​de mest populære distributioner med både nye brugere og gamle Linux veteraner , der ønsker at bruge mindre tid på at arbejde med deres operativsystemer . Den " Ubuntu Pocket Guide and Reference " er en gratis e-bog , som vil lære begyndende brugere det grundlæggende i , hvordan du installerer , konfigurere og bruge Ubuntu til dagligdags computeropgaver .
    GNU /Linux Command line Tools Summary

    En af de mest skræmmende aspekter af Linux operativsystemet er udsigten til at bruge kommando-line terminal. For en generation af brugere, der er vant til grafiske interfaces , kan tanken om at skrive dem direkte specifikke kommandoer til operativsystemet virke antikveret . Men ikke kun de fleste Linux-brugere ikke at bruge terminalen , der ofte , men brugerne , der lærer , hvordan du bruger terminalen vil finde det mere bekvemt for mange almindelige opgaver end at klikke gennem grafiske interfaces . Den " GNU /Linux Command Line Tools Summary" er en meget nyttig bog , der afmystificerer terminal for nye brugere og viser, hvordan at bruge kommandolinjen for at få mest muligt ud af dit operativsystem.
    " Slackbook "

    Slackware er en af ​​de ældste distributioner af Linux. Brugerne bør ikke lade sig narre af distributionen navn , det er rangeret som en af de mere vanskelige distributioner til at bruge. Dette er i høj grad skyldes, at fordelingen mangler mange af de værktøjer til automatisk konfiguration , som andre distributioner inkluderer , hvilket gør Slackware en oplevelse tættere på, hvad Linux var som i sin tidligste dage. Den Slackbook e-bog, kan downloades gratis , er den officielle vejledning for Slackware . Selv hvis en bruger ikke bruger Slackware vil læse " Slackbook " give ham en bedre idé om , hvordan kernen Linux-systemet kører under kølerhjelmen for enhver distribution værker.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader filer med Linux 
    ·Funktioner af Linux Send til 
    ·Sådan Flyt Linux til IPv6 
    ·Sådan Automount New Ext3 Drive 
    ·Sådan måler Disk Performance på NetWare 
    ·Sådan får du en batteri Applet til Gnome Bar 
    ·Sådan Unzip et GZ fil i Linux 
    ·Sådan manuelt slette Software i Linux Mint 
    ·Sådan bruges Cryptkeeper på en ekstern USB-drev 
    ·Sådan installeres PHP og Plesk 
      Anbefalede Artikler
    ·Fordele ved Microsoft Windows 98 
    ·Sådan Kill a Rundll32 Process 
    ·Sådan får du adgang en Windows CE -enhed 
    ·Sådan Slet Computer Address Bar History 
    ·Sådan downloader Vista Ultimate 
    ·Sådan foretages fejlfinding en proceslinjen Det vil ik…
    ·Sådan pakkes Msconfig 
    ·Sådan Reparation version 10.5 af Mac OS X Leopard 
    ·Hvordan man opbygger Window jambs 
    ·Hvordan jeg sætte op og bruge Remote Support 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com