| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan jeg sætte op og bruge Remote Support
    ? Du kan bruge remote support funktion i Microsoft Windows , også kendt som remote assistance , for at få hjælp med problemer såsom fjernelse af spyware , oprette filer eller gemme dokumenter. Windows gør remote support-funktionen enkel og brugervenlig; alt, der kræves , er to mennesker kører Windows Messenger på samme tid. Andre metoder findes også for remote support, såsom at sende en e-mail -fil for at få hjælp . Hvad du har brug
    Computer med internetforbindelse
    To computere, der kører enten Windows XP , Vista eller Windows 7
    Windows Messenger
    Vis Flere Instruktioner
    Brug Windows Messenger i XP, Vista eller 7
    1

    Bekræft, at computeren er konfigureret til at tillade remote support. I Windows XP skal du åbne Kontrolpanel fra menuen Start . Klik på " Ydelse og vedligeholdelse". Klik på " System" ikonet og vælg "Remote" fanen. Klik på "Aktiver Remote Assistance " check boksen øverst , hvis det ikke viser et grønt flueben . I Windows Vista og 7, klik på den runde blå knap afbildet med Microsoft -logoet i langt venstre hjørne af proceslinjen nederst på skrivebordet . Skriv " bistand" i søgefeltet og klik på den indstilling, der er mærket " Tillad invitationer til Fjernsupport ... " Sæt et flueben i "Tillad Remote Assistance " boks, der vises ( hvis man ikke allerede er der) . Klik på " Anvend" og derefter "OK"
    2

    Åbn Windows Live Messenger , instant - messaging-software , der kommer præinstalleret på computere, der kører Windows. Log ind på din Windows Messenger -konto.
    3

    Ring en betroet ven eller et familiemedlem , og anmode om, at han eller hun logger også ind på den nyeste version af Windows Live Messenger. Start en samtale med den anden person , når han eller hun er underskrevet på Messenger. Vælg "Spørg til Remote Assistance " fra " Handlinger " i menuen foroven.
    4

    Vent til din ven eller et familiemedlem til at acceptere anmodningen om hjælp. Klik på " Ja" i pop- up boks, der spørger, om du ønsker at starte en ekstern assistance chat-session . Skriv og forklar dit problem i " Remote Assistance "-boksen, og klik derefter på "Send ".
    5

    Har hjælperen klikke på "Take Control" knappen i toppen af " remote Assistance "boksen. Klik på " Ja" for at bekræfte, at du vil have ham eller hende til at tage kontrol. Lad hjælperen at ordne noget, du har behov for støtte og forklare noget, du behøver at vide. Klik på " Stop Control" knappen i " Remote Assistance " boksen for at afslutte remote support session.
    Windows 7 Brugere
    6

    Bekræft, at både du og din helper kører Windows 7 .
    7.

    Klik på den blå "Start" knappen afbildet med Microsoft-logoet . Skriv " Assistance" i søgefeltet. Klik på " Windows Remote Assistance ".
    8

    Klik på knappen mærket " Inviter en person, du har tillid til at hjælpe dig. " Vælg " Brug Easy Connect " knappen på næste skærmbillede generere Easy Connect adgangskode. Fortæl din hjælper denne adgangskode.
    9

    Fortæl din hjælper til at åbne Windows Remote Assistance program, så for at klikke på knappen " Hjælp en person, der har inviteret dig " og derefter " Anvend Easy Connect " på det næste skærmbillede . Har din hjælper indtaste Easy Connect password for at starte Fjernsupport chat-session .
    10

    Fortæl din hjælper til at klikke på " Request Control" knappen i toppen af Remote Assistance chat-session kassen. Klik på "Ja " i feltet bekræfter, at din hjælper kommer til at tage kontrol. Forklar eventuelle problemer ved at skrive i den fjerntliggende assistance chatboksen og give din hjælper at "vise " dig, hvordan du løser et problem, når han overtager kontrollen med din mus. Klik på " Stop Sharing" i toppen af ​​Remote Assistance chatboksen når problemet er løst, og du ønsker at afslutte din støtte session.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes for en MCSE 
    ·Sådan gendannes en mappen Delte dokumenter 
    ·Sådan oprettes et ikon for mappen Cookies 
    ·Hvordan man laver en Toshiba Laptop Recovery Disk til W…
    ·Sådan gendanne min computer Desktop Genvej 
    ·Sådan Block tube8 Pop Ups 
    ·Sådan Revert en fil til et tidligere tidspunkt 
    ·Sådan Slet uxtheme.dll 
    ·Sådan deaktiveres Sony Battery Utility 
    ·XP Recovery Utility 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes af pop - up-vinduer i Windows XP 
    ·Sådan konfigureres & Installer Apache 2.2.6 & Tomcat 6…
    ·Sådan Start Screen Saver 
    ·Sådan formateres en ekstern harddisk Med NTFS i Vista 
    ·Sådan Fix Bootmgr mangler i Windows XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Logitech Y - RAJ56A Key…
    ·Sådan Konverter WAV til MP3 på en Mac OS X 
    ·Avancerede værktøjer til Microsoft ActiveSync 
    ·Sådan Forstør tekst i Værktøjslinjer 
    ·Sådan gendannes Windows XP til fabriksindstillingerne 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com