| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan bruges Mobilt Bredbånd Med Linux
    Linux er et open source operativsystem , der er tilgængelig som " distributioner ", som er særlige window managers , hjælpeprogrammer og software samlinger føjet til en underliggende Linux-kernen. Selvom hver Linux distro varierer i udseende og funktion , de fleste af dem har den iboende mulighed for at bruge en mobil bredbåndsforbindelse. Nogle Linux distributioner kan bruge mobilt bredbånd via en USB-enhed eller PCMCIA kort , mens andre mangler de nødvendige drivere og i stedet kræver brug af et mobilt bredbånd router. Ting du skal
    Mobilt bredbånd router iPhone 3G mobilt bredbåndsmodem
    PCMCIA mobilt bredbåndsmodem
    Vis Flere Instruktioner
    USB-enhed
    1

    Indkøb en USB mobilt bredbåndsmodem fra tjenesteudbyderen med hvem du har en mobil bredbåndsforbindelse konto. Hvis du ikke har en mobil bredbåndsforbindelse konto, registrere med en udbyder, der har en stærk 3G dækning for din by eller det sted, du vil bruge bredbånd, samt Linux-drivere og support .
    2

    Hent den passende Linux driver til dit USB-modem og installere det på din computer. Nogle 3G USB modem kræver driveren skal installeres , før modemet er tilsluttet, for første gang , konsultere de instruktioner , der fulgte med dit modem for bestemte retninger . Vær sikker på at hente driveren til din specifikke distro . For eksempel kræver Ubuntu og Debian Linux DEB chauffører , mens SUSE og Fedora kræver RPM chauffører. Mobile Broadband Modem drivere er normalt tilgængelige enten som download fra udbyderens hjemmeside , på en cd eller dvd , der følger med enheden, eller på USB -modem selv.
    3

    downloade noget software modemet kan kræve . Mange mobile bredbånd udbydere har specialiseret software, der giver brugerne mulighed for at overvåge dataforbrug og kontrollere forbindelsen. Softwaren er normalt tilgængelige i en cd eller dvd, der var pakket med modem, på modemet selv eller placeret som en download på udbyderens hjemmeside. Se vejledningen , der fulgte med din mobile bredbånd modem til specifikke oplysninger .
    4

    sætte USB mobile bredbånd modem i en af ​​USB-portene på din computer. Vent til computeren at genkende modemet , derefter starte den software, du installerede i det forrige trin . Vælg "Tilslut " for at lave en forbindelse med det mobile bredbåndsnet .
    PCMCIA Device
    5

    Køb en PCMCIA mobilt bredbåndsmodem. Et PCMCIA-kort er ideel over en USB-modem , hvis du har planer om at forlade det tilsluttet computeren på alle tidspunkter, eller hvis din computer ikke er udstyret med USB 2.0 porte. Kontroller, at enheden du køber, har Linux- driver support til din specifikke Linux distro .
    6

    Installer Linux-driver til din enhed. Det kan være placeret på udbyderens hjemmeside eller på en disk , der følger med enheden.
    7

    downloade eller installere noget software leveres af internetudbyderen. Nogle udbydere tilbyder software, der giver brugerne mulighed for at overvåge deres dataforbrug og kontrolsystemer forbindelser. Softwaren kan være tilgængelige online eller på en cd eller dvd leveret med enheden.
    8

    Sæt PCMCIA-kort i pc'en slot på din computer. Vent til Linux til at genkende enheden. Starte softwaren , hvis det ikke starter automatisk , når så kortet er indsat . Vælg "Tilslut " for at oprette en internetforbindelse.
    Mobile Broadband Router
    9

    Køb et mobilt bredbånd trådløs router. Nogle mobile routere er kun designet til mobilt bredbånd modemer , mens andre er udstyret til både Ethernet og mobile forbindelser . Sørg for, at mobile router du vælger har en PCMCIA-slot , hvis du bruger et PCMCIA-kort eller en USB-port , hvis du bruger et USB-modem . En trådløs mobilt bredbånd router, hvis din mobile bredbånd udbyder ikke tilbyder Linux driver support.
    10

    Anbring routeren i en central placering, hvor det ikke er blokeret af vægge eller andre elektroniske enheder , som kunne forårsage et svagt signal . Sæt det mobile bredbånd router i en stikkontakt . Sæt dit modem i den korrekte holder på routeren. Tryk på " Power" knappen for at tænde for enheden.
    11

    Klik på " Netværk" ikonet på distro proceslinje eller dock. Vælg den nye trådløse netværk til din router og vælg " Tilslut ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiverer Kerberos i Linux 
    ·Sådan gendannes en Meta Boot Disk i Solaris 10 
    ·Sådan Afslut GRUB 
    ·Hvordan skal tjekkes processorkerner i et AIX 
    ·Sådan vises CPU-brug i Linux 
    ·Top Ti Linux Console Applications 
    ·Sådan Setup Dual Grafikkort i Linux 
    ·Linux-kompatible Notebooks 
    ·Hvordan laver man et billede af et NTFS -drev i Linux 
    ·Sådan installeres Temaer i Xubuntu 8.10 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes systemet uden en Disk 
    ·Sådan installeres Print Spooler på XP 
    ·Hvordan kan jeg ændre My Guest ACC Navn 
    ·Sådan Tilslut en Macbook til en Droid 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Uønskede programmer i at køre…
    ·Levolor Basic Traverse Rod Instruktioner 
    ·Sådan ændres XP Pro Corporate til OEM 
    ·Migration Fra Mainframe til Linux 
    ·Hvordan at skjule en Splash Screen 
    ·Sådan Slet øjebliksbilleder Med Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com