| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Levolor Basic Traverse Rod Instruktioner
    Levolor har produceret nuancer og blinds siden 1914 , og for nylig har udvidet sin linje til at omfatte dekorative draperier hardware. Gardinstænger kommer i en bred vifte af stilarter , fra den meget grundlæggende for udsmykkede. Traverse gardinstænger bruger en trisse system til at åbne og lukke gardiner, der er knyttet til stangen med kroge . Disse stænger er normalt fastgjort lige over vinduesrammen , og er egnet til pinch- plisserede gardiner . Ting du skal
    Målebånd
    Blyant
    Elektrisk boremaskine
    stjerneskruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Mål din vinduesrammen til at bestemme placering af den tværgående stang . Stangen skal udvide 1 1/2 til 3 inches over vinduesrammen . Mål ned fra de nederste huller i beslaget for at bestemme den rette højde for dine gardiner . Når du har målt og er sikker på den korrekte placering af endekonsollerne , markere deres placering med en blyant på væggen. Markér placeringen af ​​kombiholdestykke niveau med endekonsollerne og med intervaller på mindre end 4 meter mellem parentes. Brug en 3/32-inch til at bore huller til beslag, og monter beslagene ved hjælp af de medfølgende skruer.
    2

    Tæl antallet af ring slides på pole . Ringen slides skal være lig med antallet af plisseringer i hvert panel af gardinet , minus én. Hvis der er for mange, fjerne en tilsvarende antal ring fra hver side ved at trykke ned på remskiven boliger placeret på hver side af stangen , som du skubber ringene off stangen.
    3 < p > Fastgør finials til polen ved først at indsætte stikket i stang, og derefter placere på og skrues holderen . Når begge stik er sikret på plads, kan de finials skrues ind i dem.
    4

    Løsn armene på konsollerne til at modtage stangen . Forlæng stangen og placer hver ende onto endekonsollen stikben , og sørg for at efterlade en ring slide på ydersiden af ​​hver ende beslag . Brug en skruetrækker til at låse center bærearm.
    5.

    Brug snoretræk til at flytte master luftfartsselskaberne til de udvendige kanter af vinduesrammen . På luftfartsselskabet længst væk fra lodtrækningen ledningen , trække i ledningen stramt og fastgør den under T -hook af luftfartsselskabet . Træk draw ledningerne for at sikre vognene tilbage til midten af stangen .
    6

    Monter remskiven på væggen og trække i ledningen gennem åg. Sæt et søm i den udvidede remskive for at fastgøre det i åben stilling . Træk knuden stram i overlap mester carrier , dobbelt - knude trukket ledning og krydse stangen . Skær overskydende ledning om nødvendigt og fjerne stiften fra remskiven.
    7

    Forlæng ledningen nedad , loop det gennem ledningen vejledning, og sikker vejledning til væggen med den medfølgende skrue. < Br >
    8

    Hæng gardinerne begynder med den indvendige kant af hver panel. Placer to stifter i hver mester luftfartsselskab , og derefter placere en pin i hver ring slide , og sørg for næstsidste pin i hvert panel er sikret på ringen glider placeret på ydersiden af konsollen . Fastgør det sidste ben på hver side af hullet i bunden af ​​den monterede endekonsollen .
    9

    Spænd armene på hver konsol med en skruetrækker , der begynder i midten og arbejde udad.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hent et Netgear kodeord 
    ·Sådan Reparation Andersen Vinduer 
    ·Sådan køres Scanreg 
    ·Sådan Print File Listings efter størrelse ved hjælp …
    ·Sådan aktiveres den Spooler 
    ·Sådan får du vist WinXP systemgendannelsespunkter 
    ·Sådan får du adgang en Genvej Liste 
    ·Sådan Slet Historie Fra Run 
    ·Sådan installeres Windows 98 Virtual PC 
    ·Sådan Put Moulding Omkring en Window 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg downloade Linux & Boot det fra en cd 
    ·Sådan installeres ImageMagick Uden Shells 
    ·Sådan Stop Hi- Speed ​​USB Hub Alerts 
    ·Hvordan til automatisk synkronisere med en tidsserver p…
    ·Sådan Reset My Computer Step -by- Step 
    ·Sådan ændres Media Center farvesammensætning 
    ·Sådan udforske Karriere i Computer Field 
    ·Sådan Konverter CER til P12 
    ·Hvordan man laver en Quick Launch Desktop Icon 
    ·Sådan installeres Murmur på Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com