| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Linux fra en ekstern harddisk
    Der er en bred vifte af operativsystemer til rådighed for computerbrugere i dag. Linux familie af operativsystemer er bygget på gratis og open source samarbejde og disse operativsystemer kan findes på en lang række personlige computere. Linux kan installeres på andet hardware , herunder mobiltelefoner og mainframes . Linux -kompatible programmer er også stort set fri , hvilket gør Linux et omkostningseffektivt alternativ til mange andre operativsystemer. Hvad du har brug
    Computer med USB-port
    Ekstern harddisk med USB-port
    Second ekstern harddisk (ekstraudstyr)
    USB -kabler
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    Gem alle vigtige filer på din computer til en USB-flash -drev eller separat ekstern harddisk for at forhindre dem i at blive slettet. Dette er ikke det drev, du vil bruge til at installere Linux operativsystem. Sikkerhedskopiering af dine dokumenter og gemme dem eksternt vil beskytte dem , hvis installationen går galt.
    2

    check ledige Linux-distributioner online og vælge det operativsystem , du vil installere . En liste over distributioner kan findes ved at klikke på " distributioner " på linux.org .
    3

    Find det websted, der er vært for den Linux-distribution du planlægger at installere og lede efter dens tilsvarende downloadsiden. Hent. Iso filen på skrivebordet eller et andet sted på din computer, hvorfra du nemt kan finde filen.
    4

    Tilslut din eksterne harddisk via USB -port med USB -kabel, og vælg indstillingen på download siden for at skabe en USB-drev. Fortsæt med at følge hjemmesidens anvisninger til at brænde din . Iso -fil på din USB-drev , så du kan bruge den til at installere Linux.
    5.

    Genstart computeren , når din distribution er installeret, holder den eksterne harddisk drev sat i computeren . Hold øje med på skærmen prompt at åbne dine BIOS eller basic input /output system , indstillinger med et tastetryk . Tryk denne tast for at åbne BIOS.
    6

    Find " Boot Order " eller " Boot Options " i din BIOS , og klik på det for at afsløre rækkefølgen af ​​tilsluttede drev , som computeren starter op fra , så som din primære harddisk , en cd- drev eller et flytbart USB-drev. Navngivningen og placeringen af ​​denne prompt i din BIOS varierer fra computer til computer . Hvis du har problemer med at finde det, prøv at kigge efter denne menu under "Indstillinger" eller " Avancerede indstillinger ".
    7

    Følg BIOS instrukser for at flytte indstillingen for at starte fra et flytbart USB-drev til toppen af startlisten . Gem og afslut fra BIOS , og computeren skal genstartes automatisk.
    8

    Ved genstart , skal din computer boote fra din eksterne harddisk , og Linux- distributionen bør bede dig med yderligere installationsvejledning til at installere din valgte Linux -baseret operativsystem til din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man bruger Linux til at brænde ISO billedfiler…
    ·Sådan Script Omkring en Root Tilladelse 
    ·Sådan Silence Everything når du kører Cron 
    ·Hvordan man kompilerer et script Into en ROM 
    ·Sådan Test integriteten af ​​en CentOS DVD 
    ·Hvordan til at kopiere filer til en diskette drev i Sol…
    ·Beskrivelse af populære Linux Versioner 
    ·Sådan Send en Mass Email Gennem Linux 
    ·Sådan ændres standardindstillinger Førere af Linux A…
    ·Sådan installeres JDK på Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres skrifttypen for Windows Professional 
    ·Sådan Set Up 968w Wireless 
    ·Sådan downloader MSN 9 
    ·Sådan installeres Flash afspiller på Ubuntu 8.10 
    ·Sådan Konverter MKV til MPEG i Linux 
    ·Hvad Er Csrss.exe Process 
    ·Sådan kopieres billeder til Mac Stationær 
    ·Sådan deaktiveres den interne højttaler udgang i XP 
    ·Sådan ændres størrelsen på en partition på en MacB…
    ·Sådan Boot til fejlsikret tilstand på en HP Pavilion …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com