| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan dual boot Linux & Windows XP Med XP installeres først
    Linux er en kraftfuld , open source -operativsystem, der er ved at blive en stadig mere populært alternativ til Windows. Tidligere forbeholdt nørder og tinkerers har Linux gjort store fremskridt i brugervenlighed i de seneste par år. På trods af dette , kan mange mennesker være tilbageholdende med at forlade kendskab til deres gamle operativsystem til at prøve Linux. Det er ikke nødvendigt at overskrive en gammel Windows-installation til at installere Linux, så du kan prøve det uden at fjerne Windows fra computeren . Dette gør forsøger Linux næsten helt risikofrit , som du kan holde alle dine gamle ting , hvis du ikke kan lide Linux. Ting du skal
    Linux installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Download og brænde en Linux installation disk ( download link i indtægter) . Denne artikel bruger Ubuntu Linux af hensyn til eksempel. Ubuntu er en variation af Linux (almindeligvis omtalt som en distribution) , der er kendt for sin brugervenlighed. De installation værktøjer , der følger med Ubuntu er standard for de fleste Linux-distributioner , føler sig så fri til at bruge en anden fordeling hvis det passer til din smag . Hvis du gør dette, kan installationen afvige en smule fra det Ubuntu.
    2

    Indtast BIOS-indstillinger på din computer. Genstart computeren og se den tekst , der blinker ved lige i starten af boot processen . Denne tekst skal sige noget lignende " trykke på F2 for at indtaste setup ", selvom det angiver en anden nøgle. Tryk på denne tast for at komme ind i computerens BIOS- indstillinger. En af de indstillinger, du kan justere hedder noget lignende " Boot Order ". Denne indstilling fortæller computeren i hvilken rækkefølge at se på hver enkelt enhed til et operativsystem. Du ønsker at starte fra din CD /DVD-drev, så flytter det op til toppen af listen .
    3

    Indsæt Linux disk i cd /dvd -drevet og genstart computeren. Det diskk , du brændte tillader dig at køre styresystemet direkte fra disken uden at installere det på din harddisk. Cd-drev er meget langsommere end harddiske , så den erfaring, du får ud af cd'en er ikke det samme , som hvis det er installeret på din harddisk . Computeren skal vise en liste af muligheder, når det endelig læsset alt, hvad den har brug for fra cd'en. Hvis du ønsker at prøve Ubuntu først uden at installere det på din harddisk , skal du vælge "Kør " fra listen. Ellers skal du vælge "Installer Ubuntu. "
    4

    besvare alle de spørgsmål, som Ubuntu beder dig om dig selv. Ubuntu bruger disse oplysninger til at oprette din brugerkonto. Hold besvare spørgsmål, indtil du kommer til en, der siger "Hvor vil du partitionere disken ? "
    5

    Opsæt din disk partitioner. Ubuntu gør denne proces meget ligetil med mulighed for automatisk at ændre størrelsen på partitioner i øjeblikket på disken. Denne proces frigør nogle af rummet ikke bruges af Windows til brug af Ubuntu. For at gøre dette , skal du vælge den første mulighed på listen givet til dig , der skal sige noget lignende, " Resize IDE1 mester, partition # 1 ( sda1 ) og brug befriet plads. " Angiv den procentdel af disken , du vil bruge til Ubuntu ( Den anbefalede minimum er 8 GB , så sørg for at du lader nok, så Windows har mindst 1 GB ledig plads. Hvis du er i tvivl om , hvor meget at bruge, 50% er sandsynligvis en sikker satsning ) , og klik derefter på den knap, der hedder " Finish og skrive ændringer til disken. " Computeren vil derefter gå gennem processen med indførelsen af ​​systemet . Dette kan tage op til 45 minutter, hvis du har en langsommere computer.
    6

    Boot til enten operativsystemet. Under installationen , burde Ubuntu have opdaget din Windows -partition , og tilføjet det til master boot record ( master boot record er en liste over operativsystemer computeren bruger til at starte) . Det indlæsningsprogram , GRUB , skal vise dig en liste med Ubuntu og Windows. Vælg en af ​​disse til at starte ind i det. Computeren har nu både magt Linux og bekvemmeligheden af Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man kan kontrollere Netværksgrænseflader på …
    ·Trin for at installere Linux med Window 7 
    ·Sådan Edit GNU GRUB 
    ·Hvordan laver man en ISO Image i Linux 
    ·Linux Hard Drive Recovery 
    ·Linux projektstyringsværktøjer 
    ·Sådan udskriver i Linux 
    ·Sådan Start en bærbar i Dual View Linux 
    ·Hvordan får jeg Xbunto Boot CD 
    ·Sådan Find serienumre for harddiske Via en Command Lin…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan indlæse Windows XP-operativsystemet fra en cd 
    ·Sådan bruges Microprocessors & Mikrocomputere 
    ·Sådan deaktiveres en brugerkonto på Microsoft Windows…
    ·Sådan deaktiveres User Access i XP Home 
    ·Sådan fjernes Spil på Windows XP 
    ·Sådan Tænd International Keyboard på en Sony Laptop 
    ·Sådan Fix Winupd.dll 
    ·Sådan Find Notesblok på en computer 
    ·Sådan Sluk Digital Signatur i Vista 
    ·Hvordan man laver en mappe i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com