| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Resultatmåling Værktøjer til Linux
    I computeren industrien , er en " benchmark " et softwareværktøj, der gauges din computers ydeevne kapacitet. Du kan finde ud af hvor hurtigt din CPU , lagerenhed computerens hukommelse og grafikkort er. Nogle benchmarks varetage disse specifikke funktioner , mens andre samler dem i en test " suite. " I Microsoft Windows verden har værktøjer som PC Mark, SiSoftware Sandra, og CPU -Z har eksisteret i lang tid. I de senere år har Linux tilføjet værktøjer af sine egne. Phoronix Test Suite

    Oprindeligt udgivet i juni 2008 og regelmæssigt opdateret, Phoronix Test Suite indeholder snesevis af individuelle mål for at teste , hvor hurtigt din hardware er i Linux, et frit styresystem ligner Microsoft Windows. Da Windows benchmarks generelt ikke arbejder i Linux, udviklere skulle skabe nye. Den Phoronix hjemmeside gør Linux nyheder og anmeldelser , og bruger denne benchmark suite til at teste og rapportere om computerens hardware præstation i Linux.

    Phoronix Test Suite er gratis at bruge, ændre og distribuere under General Public License (GPL ) , og du kan hente " PTS Desktop live ", som er en gratis version af Linux på en DVD , der kommer med test suite pre-installeret. "Live " betyder, at det kan køre direkte fra DVD .
    HARDiNFO
    p Hvis du er på udkig bare for at teste din CPU (Central Processing Unit) , et gratis program kaldet HARDiNFO er et populært valg . Selv om det er for det meste et program, der viser detaljerne for al din hardware i en grafisk vindue kan du også teste forskellige aspekter af din CPU bruger den virkelige verden som at skabe krypteringsnøgler og raytracing . HARDiNFO kan teste din CPU FPU ( Floating Point Unit) , en "co- processor " slags , der håndterer meget store tal. Når HARDiNFO har udført en test, vil det producere sine resultater i HTML ( Hypertext Markup Language) , som kan ses i en Internet browser. Disse resultater vil liste flere andre CPU'er , over for hvilket du kan sammenligne dine resultater.
    Manual Testing
    p Du kan også lave din egen virkelige verden test , i stedet for at stole på nogle benchmarks , der er " syntetisk ". Den syntetiske sort ikke nødvendigvis proces oplysninger, som du kan bruge til at producere resultater. Hvis du har ikke behov for at gøre en krypteringsnøgle eller ray tracing for eksempel, så sådanne tests er af begrænset brug. En af fordelene ved Linux-platform er, at det giver dig mulighed for at kompilere software " fra kilden. " Kildekode er dybest set de rå data i et program , før det rent faktisk er forvandlet til et program. Processen med at omdanne den rå kode til et program, er noget, som Linux gør hele tiden, så det er gavnligt at vide, hvor effektiv din computer er her.
    P Der er ganske lidt af software i kildekode formular, som du frit kan downloade og kompilere. Jo større program , selv om, jo længere tager det at kompilere , så du bør prøve noget relativt simpelt som Firefox Internet browser eller VLC media player . Simpel tid kompileringsprocessen med et stopur , så kompilere denne software på en anden computer ved hjælp af den samme version af Linux og de samme kompilering værktøjer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en RPM 
    ·Sådan Partition Linux Med GParted 
    ·Sådan tilsluttes NetBeans til Oracle 
    ·Sådan Dvale i Linux 
    ·En GNU Tutorial 
    ·Sådan konfigureres Wireless Debian 
    ·Sådan Fix Linux File System 
    ·Android CPU kerner 
    ·Hvordan man laver en Linux RAM disk 
    ·Sådan Find en adgangskode i Xubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Norton Task Bar 
    ·Sådan Bliv Computer Literate 
    ·Sådan installeres CleanUp i XP 
    ·Sådan konfigureres en WiFi printer som printerserver 
    ·Sådan Fix Microsoft Updates 
    ·Sådan nulstilles skrivebordet på PC 
    ·Sådan geninstalleres Xandros på en Eee PC 901 
    ·Sådan får du vist Overvågningskameraer på Mac OS 10…
    ·Sådan Genstart explorer.exe Via cmd.exe 
    ·Sådan gendannes registreringsdatabasen Tilladelser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com