| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ulemperne ved en Linux Desktop
    Linux tilbyder nogle spændende muligheder for hjemmet computer bruger. Det er bygget på et bundsolidt base, er praktisk immune over for virus , kan køre på ældre computere uden at miste ydeevne og det er gratis. Tager disse funktioner af sig selv, kan brugeren undre hvorfor flere mennesker ikke kører Linux machines.But mens disse fordele er overbevisende , de kommer på en pris. Dette trade- off er mindre væsentligt som udlodninger - navnlig Ubuntu - luk brugervenlighed mellem Linux og Windows, men der er stadig et par ulemper til en all- Linux computer: Learning Curve

    Det er nemmere at fungere i et Linux-miljø i disse dage, men et vist kendskab til edb-systemer stadig er nødvendig. Nogle tålmodighed er nødvendig for at etablere et Linux-system til at arbejde på den måde du ønsker det, og du kan finde du bruger mere tid tweaking dit system , end du gør det egentlige arbejde .
    Filassociationer < br >
    p Hvis du er vant til at klikke på et dokument for at åbne det fra din filhåndtering , kan du mærke, at du ikke altid kan gøre det i Linux. Åbning af filen fra din ansøgning er ikke altid svaret , enten. Du kan have til at gå ind i din filhåndtering at indstille foreninger , en opgave , der bruger en masse tid og tålmodighed.
    Making Your Software Work

    mens WINE emulator program kan køre de fleste Windows-programmer i Linux, der stadig er en ineffektiv løsning. Du tilføjer endnu et lag til den proces , som vil gøre din ansøgning køre langsommere og buggier end hvis du skulle køre det direkte fra Windows. Du kan køre Internet Explorer og Microsoft Word gennem Vin, men du kan finde det nemmere at køre den software, der fulgte med din distribution - . Såsom Firefox og Open Office
    Too Much Gør-det- Yourself

    Mens nogle trådløse netværkskort fungerer godt ud af kassen , nogle vil kræve at søge efter og downloade nye drivere - og så er det måske ikke altid arbejde . Computeren sound system er ikke altid brugbar højre væk, og ofte nogle tweaking er nødvendig for at få det rigtige. Printere er ofte et mareridt, og mange Lexmark printere vil ikke arbejde , uanset hvor meget eksperimenterer du gør. Gør tingene værre , dokumentation er knappe , og det tager ofte en web-søgning for at finde svarene.
    Montering Eksterne drev

    Selv om nogle af de mere brugervenlige Linux-distributioner eliminere dette trin montering af en cd-rom eller tommelfinger drev gennem kommandoskal er et skridt , at de fleste Windows-brugere aldrig måtte tage , så det er en anden underlig ny ting i Linux-verdenen .
    Installation af software < br >

    Ubuntu og Debian -versioner automatisere processen via apt-get og Synaptic , ikke alle varianter af Linux tilbud, som samme brugervenlighed. Oversættelse af en program ved hånden er en skræmmende , tre-trins kommando -shell -processen. Og hvis al den software kræver en masse andre programmer til at køre det , er du nødt til at hente og installere disse afhængigheder først.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes flere mapper i Linux 
    ·Hvordan at øge lydstyrken fra højttalerne i Linux 
    ·Hvordan man opbygger din egen Linux Laptop 
    ·Sådan Find Totally Free Linux OS Downloads 
    ·Sådan Fix GRUB 2 Fejl : Fil ikke fundet 
    ·Sådan ændres CDT til CST på en Solaris 8 Machine 
    ·Hvordan til at tælle antallet af linjer i en fil i en …
    ·Sådan bruges Knoppix til at montere en Windows-partiti…
    ·Sådan Genstart Webmin 
    ·Sådan Log på som Root i Knoppix 
      Anbefalede Artikler
    ·XP Recovery på ThinkPad T61 
    ·Sådan bruges fejlsikret tilstand i Dell Inspiron 2600 
    ·Sådan Fix Kode 39 Fejl på en Mac 
    ·Sådan Partition a Hard Drive Brug MS DOS-prompt 
    ·Sådan opdaterer OS X86 
    ·Sådan ryddes Cookies på en HP bærbar computer med XP…
    ·Sådan gendannes Drive Capacity 
    ·Hvad betyder X86 Mean på XP Pro 
    ·Sådan ændres en Windows XP Startup logo 
    ·De bedste måder at dual boot Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com